Posted - يکشنبه 10 مرداد 1389 : 14:18:05 واي مي گما حالا نگاه كردم انگار پست قبلي مال سال 88 بوده يعني حالا ديگه از اينها ندارين
motmaene
Posted - يکشنبه 10 مرداد 1389 : 14:14:39
سلام بر نو شكفته هاي انس با قرآن!!!!
منم كه از قديم مديم ها عشق قرآن بوووووووووودم
يهني هميشه خيلي دوست مي داشتم
صفحه اول اين تاپيك رو خوندم و يه نيم نگاهي به صفحه ي 57 انداختم. .........خلاصش كه ما هم از خدامونه شركت كنيم و قرآن حفظ كنيم آيا كسي هست كه .... هل من ناصر ينصرني ام كنه
Rp_vesal4
Posted - چهارشنبه 4 شهريور 1388 : 10:57:39با سلام.جناب باپير هيچكدام از مطالب شما حذف نشده بلكه به تاپيك مرتبط با همان مطلب انتقال يافته شما ميتوانيد مطالبتون رو در تاپيك هاي زير ببينيد :
سلام.جناب باپير ممنون از مطالب مفيدتون.فقط لطف كنيد مطلب تكراري نزنيد و هر مطلب رو در تاپيك مخصوص به خودش بزنيد.
ممنون از دقتتون [/سلام ادمین عزیز من در تالار در قلب من و صلوات نثار امام و شهدا کلی مطلب در مورد ماه رمضان و شهید و .... زده بودم شما همه اونا رو حذف کردین آیا همه اونا تکراری یا این چیز هایی که گفتین بود من مطلب تکراری که ندیدم این هم برام جالب بود این همه مطلب حذف شد حتی یکیش هم .... اگه انحصاریه بگین که هیچ کس غیر از خودتون برا هم قربون صدقه نره شکایتتون رو به آقا سید کردم اگه از ایشون هم اقدامی نشه شما رو خدا میسپارم خداحافظ برا همیشه از تالار-----باپیر یا همون منتظر قدیمquote]
bapir
Posted - پنجشنبه 29 مرداد 1388 : 23:25:14سلام.جناب باپير ممنون از مطالب مفيدتون.فقط لطف كنيد مطلب تكراري نزنيد و هر مطلب رو در تاپيك مخصوص به خودش بزنيد.
ممنون از دقتتون
منتظر آقا
Posted - چهارشنبه 14 مرداد 1388 : 00:29:45
quote:Originally posted by همراه
سلام . دوستان محترم خسته نباشین انشاالله همه تونستن سوره مبارکه دهر رو حفظ کنن و اون رو با سوره مبارکه واقعه رو هم دوره کنن.
از یاس سپید گرامی به دلیل زحماتی که در این مدت کشیدن تشکر میکنم انشاالله همیشه جزء عاملان و حافظان قرآن باشن از دوستان گرامی مخصوصا جناب منتظر اقا هم که اعلام حضور کردن و در زدن ترجمه و تفسیر کمک کردن تشکر میکنم انشاالله همیشه در مسیر عمل به قرآن کریم باشین.
یا حق الهی آمین
سلام آقا ، یه جمعه دیگه هم گذشت ، هنوز منتظریما
همراه
Posted - سه شنبه 13 مرداد 1388 : 19:55:20 سلام . دوستان محترم خسته نباشین انشاالله همه تونستن سوره مبارکه دهر رو حفظ کنن و اون رو با سوره مبارکه واقعه رو هم دوره کنن.
از یاس سپید گرامی به دلیل زحماتی که در این مدت کشیدن تشکر میکنم انشاالله همیشه جزء عاملان و حافظان قرآن باشن از دوستان گرامی مخصوصا جناب منتظر اقا هم که اعلام حضور کردن و در زدن ترجمه و تفسیر کمک کردن تشکر میکنم انشاالله همیشه در مسیر عمل به قرآن کریم باشین.
انشالله نمرات دوستان رو میزنم و دور بعد و پیشنهادات دوستان رو با نظر کسانی که در طرح شرکت کرده و یا میکنند بررسی میکنیم.
blueblooded
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 23:52:18 من که اینم هنوز حفظ نکردم ولی انشاالله حفظش می کنم سوره ی بعدی "الرحمن" باشه خیلی خوشکله! که هی میگه "فبای الا ربکما تکذبان"
یاس سپید
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 23:26:11 يا حاضر و يا ناظر
سلام.جناب منتظر آقا انشالله با قرآن محشور بشيد.بسي لذت برديم
بقيه دوستان هم كه واقعا از حضور چشمگير و فعالشون تشكر ميشه
الحمدلله به ياري خدا اين دوره از حفظ هم تموم شد فقط من يكي بايد دوره رو جدي بگيريم تا مثله سوره واقعه نصفش يادم نره
در مورد پيشنهادات شما آقاي كاظمي به نظرم بذاريد همراه عزيز تشريف بيارن بعد تصميم نهايي گرفته بشه.به هر حال ايشون فعلا مبصر اصلي هستند.كاش خانوم معلم گرامي هم بتونند بيان و پيشنهاد خودشون رو بفرمايند
تو اين شبها خيلي التماس دعااا
عشق یعنی لافتی الا علی........عشق یعنی رهبرم سید علی
kazemi10000
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 17:45:26 سلام پیشنهادم این است که 5 روز یعنی تا یک شنبه هفته بعد به دوره کردن و تقویت حفظ سوره های واقعه و دهر(انسان) اختصاص بیابد. و در این فاصله سوره بعدی هم مشخص شود. امیدوارم در دور جدید و حفظ سوره جدید، به پیشنهاد بنده در مورد اینکه هرکس فاصله زمانی حاضری زدن خودش را اعلام کند، توجه شود.
و بالاخره آتش بس آمد. حالا نوبت جنگ اصلی است. www.mataf.ir امروز زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. (مقام معظم رهبری)
منتظر آقا
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 05:19:32 من الان افتادم رو دور ترجمه درس آخر هم با من
یاس سپید
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 01:39:28 يا حاضر و يا ناظر
درسته!!! حق با شماست.من حواسم به ساعت نبود.شرمنده ،ببخشيد
من ترجمه شنبه رو زدم.ترجمه درس بعد دست شما رو مي بوسه.يا علي
منتظر آقا
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 01:30:48
quote:Originally posted by yase_sepid
يا حاضر و يا ناظر
جناب منتظر اقاي گرامي بالاي هر پست تاريخ و روز ميزنه هاااا:o
جدي اين سئوالا رو مي پرسيددد يا شوخي مي فرماييد؟؟؟؟
ديروز سنبه بوده امروز يكشبه منظورم بود فردا كه الان تقريبا 10 دقيقه است واردش شدم دوشنبه منظورم بود
چون بالای هر پست تاریخ میزنه من پرسیدم. اگر بالای پست خودتون نگاه کنید ، امروز دوشنبه هست نه یکشنبه
یاس سپید
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 01:12:06 يا حاضر و يا ناظر
جناب منتظر اقاي گرامي بالاي هر پست تاريخ و روز ميزنه هاااا:o
جدي اين سئوالا رو مي پرسيددد يا شوخي مي فرماييد؟؟؟؟
ديروز سنبه بوده امروز يكشبه منظورم بود فردا كه الان تقريبا 10 دقيقه است واردش شدم دوشنبه منظورم بود
منتظر آقا
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 01:02:05
يا حاضر و يا ناظر
سلام.تا باشه از اين وسوسه ها.درس ديروز رو من چند دقيقه ديگه ميزنم.شما درس امروز بزنين.اگه خيلي وسوسه شديد درس فردا هم بزنيد.فك كنم فردا تموم ميشهالبته انشالله
امروز یعنی چندشنبه ؟
فردا یعنی چندشنبه ؟
یاس سپید
Posted - دوشنبه 5 مرداد 1388 : 00:09:30 يا حاضر و يا ناظر
سلام.تا باشه از اين وسوسه ها.درس ديروز رو من چند دقيقه ديگه ميزنم.شما درس امروز بزنين.اگه خيلي وسوسه شديد درس فردا هم بزنيد.فك كنم فردا تموم ميشهالبته انشالله
Posted - يکشنبه 4 مرداد 1388 : 19:34:20 يا حاضر و يا ناظر
سلام.جناب كاظمي آخه تعدادي از افراد هستن حتي يه بار هم اعلام حاضري نكردن و فقط اسمشون جز ليست كلاس هست
انگاري به زور اسمشون نوشته باشيمهر چند من خودم موقع نام نويسي نبودم شايد همراه به زور اسمشون رو نوشته
حالا خواهرا رو تو چت ميبينم انشالله زدن تو ذوق بچه دو قدم با اعتياد فاصله دارم.
kazemi10000
Posted - يکشنبه 4 مرداد 1388 : 16:09:25 سلام بنظرم این رسم هر روز حاضری زدن کمی ایراد دارد. شاید بهتر باشد از اول، هر کس خودش تعیین کند که هر چند روز یک بار می تواند حاضری بزند و مقدار حفظ کرده اش را اعلام کند. مبصر هم در یک فایل اکسل روی کامپیوتر خودش، فهرست شرکت کنندگان و فاصله زمانی مجاز برای حاضری زدن و همچنین تاریخ های حاضری زدن هر حافظ را ثبت کرده باشد و اگر کسی این فاصله را رعایت نکرد، به او اخطار بدهد.
و بالاخره آتش بس آمد. حالا نوبت جنگ اصلی است. www.mataf.ir امروز زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. (مقام معظم رهبری)
یاس سپید
Posted - يکشنبه 4 مرداد 1388 : 10:25:44 يا حاضر و يا ناظر
به به سلاام دوستان قرآني گراميدعوا نكنيد ترجمه و تفسير به همتون مي رسهآدم لذت ميبره وقتي ميبينه اينقد فعال هستيد اصلناااااااااا روحيه ميديد به ادم حساااااااابي.واقعا چه فعاليد
اييييييييييييييييييشعامو ترجمه پيشكش بياين ابراز وجود كنين و حاضري بزنين ...پس چرا اسمتون رو نوشتيد؟؟حق دست مبصر قبليمون بود كه اينقدر سخت گيري ميكرد بايد باهاتون باسخت گيري و خشانت رفتار كنم!!!!
كجاااااااااااااييد دوستان گراممممممي
یاس سپید
Posted - شنبه 3 مرداد 1388 : 20:05:37 يا حاضر و يا ناظر به به سلاااام وري ايمپرتنت جون كجويي شمو ؟پيدات نيست؟؟دلمون باست تنگ شده ،بي وفا بي وفا ديگه دوستم نداري؟ خب عزيز دل خواهر بقيه رو هم حفظ كن...انشالله ما رو هم دعا كن.3 روز ديگه وقت داري روزي 6 تا حفظ كن تا به كلاس برسي البته من قضيه امتحان نميدونم چه جوريه !!!
بقيه دوستان كجا هستند يه كم از وري ايمپرتنت گرامي ياد بگيرن و با صداقت بيان اينجا اعتراف كنن
منتظر آقا
Posted - جمعه 2 مرداد 1388 : 20:16:13
جناب منتظر آقاي حاظر درس امروز زحمتش با شماخوبه؟؟
یا حق سلام به همگی درس امروز یعنی درس کِی ؟ !!! میشه توضیح بدید ؟
یاس سپید
Posted - جمعه 2 مرداد 1388 : 19:25:56 يا حاضر و يا ناظر
سلام.
اول از همه حلول ماه شعبان رو به همتون تبريك ميگم
همراه جان انشالله كربلا خوش بگذره (من اينجوري گفتم كه يهو كربلا هم بري ،خدا از زبونم بشنوه) يعني الان من مبصرم؟؟خب دوستاني كه غيبت ميكنن من مثه همراه جون مهربون نيستما اگه غيبت كردين تنبه ميشين هر كدوم بايد برا من 2 تا بستني بخرين
از شوخي گذشته با تشكر خيلي زياد از همراه گرامي اين 4 درس باقي مونده من در خدمتتونم.
دوستان محترمي كه اسم نوشتن برا حفظ چرا نمياين حاضري بزنين؟؟نتونستين حفظ كنين روتون نميشه بياين بگين يا اينقد سرتون شلوغه كه وقت نميكنين بياين بگين؟؟قضيه چيه؟؟
دوستان محترم قرآني چون 4 درس ديگه سوره تموم ميشه خواهش ميكنم كه بياين اعلام وضعيت كنين(فقط نگيد حاضر بگيد تا كجا حفظ كردين و...) تا تكليف مشخص بشه و روحيه بگيريم كه انشالله كلاس پر شور و نشاط و فعالي داريماگه روحيه بگيريم تو ماه رمضون ميتونيم يه سوره خوشگا و توپس رو حفظ كنيم با هم
جناب منتظر آقاي حاظر درس امروز زحمتش با شماخوبه؟؟
منتظر آقا
Posted - جمعه 2 مرداد 1388 : 12:32:41 میشه ترجمه یه روز هم من انجام بدم
منتظر آقا
Posted - جمعه 2 مرداد 1388 : 12:27:34
يا حاضر و يا ناظر
^^جناب حاضرين يا حاظر؟ :دي
یا حق سلام به همگی مشخص نیست که عمداً نوشتم !!!
همراه
Posted - جمعه 2 مرداد 1388 : 11:14:23 سلام . دوستان گرامی بنده یه مدت نیستم و مسئولیت ادامه کار این طرح با جناب یاس سپید هست ایشون زحمت میکشن و ادامه میدن.
روال کار به همون شکل سابق هست و البته 4 درس دیگه بیشتر نمونده و این سوره هم بسیار قشنگ و اسون هست؛حلال کنید اگه اذیت شدید و در انجام مسئولیت کوتاهی کردم
انشاالله بقیه دوستانی هم که تا به حال نبودن حفظ کرده باشن و خبری از وضعیت حفظشون اینجا بزنن. موفق و موید باشین.
یاس سپید
Posted - جمعه 2 مرداد 1388 : 00:54:46 يا حاضر و يا ناظر
^^جناب حاضرين يا حاظر؟ :دي
منتظر آقا
Posted - پنجشنبه 1 مرداد 1388 : 23:30:43 سلام کسی صدای من زد؟؟؟ من حاظرم
جناب ادمین اعلام حضور یعنی اینکه بفرمایید حفظ و مرور روزانه رو انجام دادین؛ترجمه هم در سایتهای متفاوت هست مثلا در سایت شهید اوینی ترجمه ایت الله مکارم و اقای خرمشاهی هست و یا در سایت اقای انصاریان ترجمه خودشون.
همراه ودوستا ن عزیز سلام (که البته فکر کنم همگی احتمالا مسابقات بین المللی تشریف دارن )من یکی اصلا حال روحی خوبی ندارم برا همین امروز تکالیفم رو انجام ندادم حسابی به هم ریختم برام دعا کنید
سلام . انشاالله که هر چه زودتر حالتون خوب بشه و از حضورتون مستفیض بشیم اگه کاری جز دعا از ما برمیاد درخدمیتم؛یادتون نره درسا رو بخونین
admin
Posted - پنجشنبه 1 مرداد 1388 : 19:53:51 يافتاح سلام حاضر يعني هر روز فقط بيايم بگيم حاضر؟
ميگم جا ي خاصي براي ترجمه هست يا همين جور بايد خودمون در بياريم؟
Posted - پنجشنبه 1 مرداد 1388 : 19:40:42 يا حاضر و يا ناظر
سلام گلم.خدا نكنه...چرو؟؟؟
انشالله قرآن به كمكتون بياد
اجازه مبصر ما ترجمه امروز رو هم بزنيم؟؟
najjjme
Posted - پنجشنبه 1 مرداد 1388 : 19:23:57 همراه ودوستا ن عزیز سلام (که البته فکر کنم همگی احتمالا مسابقات بین المللی تشریف دارن )من یکی اصلا حال روحی خوبی ندارم برا همین امروز تکالیفم رو انجام ندادم حسابی به هم ریختم برام دعا کنید