.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::.

Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 علم و دانش
 انجمن دانشجويان
 دانشگاه جاسبی !!!؟

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]
Worried [:-s] Whew #-s] Talkhand [=;] Sick [:-&]
Donttell [:-$] Nottalk [-(] Silly [8-}] Thinking [:-?]
Applause [=D] Liar [:^o] Waiting [:-w] Sigh [:-]
Rose [@}-] Praying [-o] Whistling [:--] Shame [-x]
not listening [%-(] Hee hee [;))] GoOn [:-j] Phone [:))]
at wits' end [~X(] Dream [8-] Nerd [:-B] don't know [:-??]

Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
سید محمد انجوی Posted - چهارشنبه 15 آذر 1385 : 11:48:44
نقد و نظرات شما از دانشگاه آزاد ؟!!؟

همین !!؟

http://seyyedanjavi.persianblog.com
40   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sa_mohammad_mo Posted - يکشنبه 12 مهر 1388 : 01:10:04
منم دانشجو مرودشتم.به شدت با جناب سوسک موافقم
آبشار Posted - سه شنبه 31 شهريور 1388 : 07:20:44
به نام خدا

الآن رفتم تو سایت دانشگاه ببینم چه خبره .. تو قسمت برد آزادش یکی از اساتید اینو نوشته بود !! :

دانشجوي عزيز آيا ميدانيد با همين شهريه اي که به حساب دانشگاه واريز ميکنيدميتوانيد در مالزي وياهند با بهترين امکانات و در فضاي کاملا علمي؟؟؟ ادامه تحصيل دهيد.تازه زبان خارجي فول و بعدش هم دراولويت استخدام
آيا ميدانيد چند درصد از شهريه شما بابت شما هزينه ميشود؟پس به اين آمار توجه کنيد:فقط مقطع کارداني دانشگاه آزادشيراز در يک ترم مبلغ يک ميليارد تومان شهريه به حساب دانشگاه واريز نمود...بگم يا نگم؟!ميترسم خداي نکرده هول کنيد؟ولي ميگم.مبلغي که دانشگاه در طول همان يک ترم براي دانشجويان مقطع کارداني هزينه کرد صد ميليون تومان بود(به خدا نقل ازمنبع معتبر)
اللهم اشف کل مريض!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeid1364 Posted - پنجشنبه 28 خرداد 1388 : 23:55:17
بالایی : با تشکر از شعر زیبای شما ،
جهت اطلاع عزیزان در ایام انتخابات در اکثریت قریب به اتفاق داشگاه های آزاد سر هر کلاس 20 تا 30 دقیقه وقت کلاس به تبلیغ آقای میر حسین موسوی اختصاص داده می شده .

http://iranimahdavi.persianblog.ir
یا حق
saba Posted - چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 : 09:02:24
خوشا آنان که دانشجـــــــــــو ندارند
دوتا اینــــــسو دوتا آنــــــسو ندارند
که از شهریه ها غمــــــــــباد گیرند
چو پولـــــــی تا نوک پــــارو ندارند

هر آن کس را که دیدی هست دلشاد
بدور از نالــــــــــــه و اندوه و فریــاد
بـدان فرزنـد ایشان نیــــست راهـــی
پـدرجـان ، سوی دانشـــــــــگاه آزاد

غـــــذایش را بجــــــــز کوکو ندیـــدم
به زیر پاش یک زیلـــــــو ندیـــــــدم
درون خانـه اش را هرچه گشــــــتم
به غیـر از پنـــــــــج دانشـجو ندیــدم

مهم این نیست كه قفلها دست كیست! مهم اینست كه كلید ها دست خداست...

نوکر آقا Posted - چهارشنبه 3 دی 1387 : 20:04:37
سلام
منم کاملا موافقم
بجای اسلامی می تونن از کلماتی مثل کویت لسانجلس استفاده کنن منم وقتی تو دانشگاه چشمم به واژه ی اسلامی میخوره کلی سرم داغ میکنه تازه می شه اسم دانشگاه عوض کرد گذاشت یه چیزی تومایه های محل جیب خالی کردن کسی میتونه کمکم کنه یه جوری به بابام بگم 200000تومان دیگه باید بدم دانشگاه ممنون
Enix Posted - چهارشنبه 3 دی 1387 : 19:12:51
quote:
Originally posted by majid192003

گویا به جناب هاشمی رفسنجانی هم از پدر بزرگوارشون یه تیکه زمین به ارث رسیده بوده که کل ایران افتاده بوده تو این یک تیکه زمین.

بهتره دو طرف دعوا انسان باشند، نمیگم مسلمان باشند میگم انسان باشند، دزد به دزد زده حالا ما باید برای کی دلسوزی بکنیم و از کی حمایت کنیم؟؟؟

واقعا كه !!!

خجالت آوره ها

من تعجب ميكنم چطور شما به اين راحتي جرات ميكنيد مستندات اين مملكت ( حكايت باغ پسته )‌رو مورد تحريف قرار بديد .

اصلش اينه داداش من : گويا آقاي هاشمي يه باغ پسته قبل از انقلاب داشتن كه بعد از انقلاب ايران افتاد توش

البته نه گويا بهتره بگيم ظاهرا

عاجزانه تقاضا دارم ديگه مستندات اين نظام رو تحريف كنيد

و من الله توفيق 4/10/87
سيد انيكس دلسوز

ای ایران تا نفس دارم عهد دیرین را نشکنم ای میهن من به پای تو جان شیرین را افکنم
majid192003 Posted - چهارشنبه 3 دی 1387 : 00:53:26
حالا من هی سعی میکنم چیزی نگم ولی نمیشه، بهتر بود آقای خزعلی یکم نگران بقیه جاها هم میبودن.

مثلا به جای خیابان ولیعصر(عج) تهران، بهتر بزارند خیابان دوستیابی، خیابان مفسده!!!
میدان امام حسین تهران هم با اسمش سنخیت چندانی نداره، بهتره این اسم مقدس رو بردارند و بگذراند محل تجمع اراذل و معتادین.
جمهوری اسلامی رو هم بهتره بردارند، چون اینطوری که پیداست نه جمهوری است نه اسلامی.

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.

majid192003 Posted - چهارشنبه 3 دی 1387 : 00:45:18
جدا متاسفم که اینقدر ما تک بعدی به مسائل نگاه میکنیم، در گندکاری های جناب جاسبی که شکی نیست، ولی چرا کسی راجب آقای هادوی حرف نمیزنه؟؟؟ عجب آدم مظلومی دلم کباب شد براش:))

اولین دادستان انقلاب اسلامی ما واسه چی باید 2 میلیون متر مربع زمین داشته باشه؟؟؟ این حکومت فقراست یا حکومت پادشاهی؟؟؟ در جامعه ای که مردم 100 متر هم زمین ندارن داشتن 2 میلیون متر مربع زمین چه معنی میده؟؟ البته بهانه های ارث رسیدن و این حرف ها رو بهتر از شما میدونم، گویا به جناب هاشمی رفسنجانی هم از پدر بزرگوارشون یه تیکه زمین به ارث رسیده بوده که کل ایران افتاده بوده تو این یک تیکه زمین.

بهتره دو طرف دعوا انسان باشند، نمیگم مسلمان باشند میگم انسان باشند، دزد به دزد زده حالا ما باید برای کی دلسوزی بکنیم و از کی حمایت کنیم؟؟؟
majid192003 Posted - چهارشنبه 3 دی 1387 : 00:37:54
اگر واژه اسلامی رو از دانشگاه آزاد باید حذف کرد، به نظر میاد دقیقا به همین دلایل باید واژه اسلامی رو از جمهوری اسلامی هم حذف کرد، تعجب میکنم چرا آقای خزعلی به این مسئله دقت نکرده.
سید محمد انجوی Posted - سه شنبه 11 آذر 1387 : 05:26:36
آیت الله خزعلی: باید واژه "اسلامی "را از "دانشگاه آزاد "حذف کنیم
--------------------------------------------------------------------------------
۱۱ آذر ماه ۱۳۸۷ ساعت : ۲۷ , ۱۶
خبرگزاري انتخاب :

عضو مجلس خبرگان، با انتقاد از وضعیت فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: با این شرایط باید واژه اسلامی را از دانشگاه آزاد اسلامی حذف کنیم.

آیت الله خزعلی رئیس بنیاد بین المللی غدیر در مراسم گرامیداشت دهه کرامت در حرم حضرت معصومه (س) درقم با بیان اینکه در کشور اسلامی ایران که انقلابش جهان را تکان داده موازین اسلامی باید به درستی رعایت شود، از ناهنجاری‌های فرهنگی دانشگاه آزاد بویژه وضع حجاب انتقاد کرد.

این عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه انتقادات خود به دانشگاه آزاد اسلامی، خواستار حذف واژه "اسلامی" از این دانشگاه شد.

http://www.rahpouyan.net/
همین !!؟

http://seyyedanjavi.persianblog.ir
http://seyyedanjavi.parsiblog.com
http://seyyedanjavi.parsgig.com
دلشاد Posted - سه شنبه 11 آذر 1387 : 00:54:39
!!!
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=20623
ساقی Posted - شنبه 24 آبان 1387 : 23:37:11
بحث حسابی داغه الان مانیتورم میسوزه!
rahpoo. Posted - دوشنبه 16 تير 1387 : 18:29:38
اظهارات سلیمی نمین درمورد فیلم درگیری عوامل دانشگاه آزاد با یک واقف

سلیمی نمین که پیشتر از انتشار فیلمی در مورد "سوء نظر عوامل دانشگاه آزاد اسلامی به سمت منزل آقای هادوی - اولین دادستان کل کشور" خبر داده بود، در این زمینه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش رجانيوز،عباس سلیمی نمین در گفتگو با مهر گفت: از جمله مسائلی که در کارنامه مدیریتی دانشگاه آزاد بسیار تلخ است نوع برخورد با کسانی است که ایثارگرانه امکانات خود را در اختیار دانشگاه آزاد قرار داده اند و از جمله موارد تلخ مربوط به "آقای هادوی، اولین دادستان کشور" است.

وی افزود: "آقای هادوی" چند سال پیش بخش اعظم زمینهایش را در اختیار دانشگاه آزاد گذاشت تا واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه در زمینهای وی احداث شود. "هادوی" بخشی از زمینهایش را به خود و فرزندان خود اختصاص و بقیه را تحویل دانشگاه آزاد داد و دکتر جاسبی نیز طی نامه مکتوبی از اینکه چنین ایثارگری از سوی "آقای هادوی" صورت گرفته از وی تشکر کرد اما سرنوشت آقای هادوی بسیار تلخ شد.

وی اضافه کرد: بعد از اینکه "آقای هادوی" این اسناد را رسما به دانشگاه آزاد منتقل کرد، از سوی عوامل دانشگاه آزاد نسبت به بقیه زمینها طمع ورزی شد و اذیت و آزاری که بر خانواده وی روا شد آنقدر تلخ است که هر ایرانی از این نوع مدیریت شرم می کند.

سلیمی نمین درباره فیلم مورد طرح در سایت های خبری در خصوص "حمله عوامل دانشگاه آزاد اسلامی به منزل هادوی" گفت: این فیلم شامل تصاویری است که با بولدوزر به خانه آقای هادوی حمله می شود، دختران وی را با بولدوزر به این طرف و آن طرف پرت می کنند، لاستیکهای آتشین به طرف منزل آقای هادوی رها می کنند، سیلاب رها کرده و خانه وی را زیر آب می برند و ... این اقدامات انسان را آزرده خاطر می کند.

وی افزود: هادوی بخش اعظم زمینهای خود را به رایگان در اختیار دانشگاه آزاد قرار داده و آقای جاسبی بخاطر ایثار بزرگش از وی تشکر کرده است. اما بعد از این لطف و ایثار، کاری شده که عرق شرم را بر جبین هر ایرانی می نشاند.

http://www.rajanews.com/News/?31548

Enix Posted - جمعه 13 تير 1387 : 12:52:46
و اما بقيش
نكته ي ديگه اين بود كه من زبون هيشكي رو نفهميدم اونجا
زبون همه به شدت به محترم مرودشتي نزديك بود و نياز به چند تا مترجم حرفه اي داشت كه توضيح بدن چي داري ميگه يارئ . در حدي كه من با يكشيون نزديك بود دعوام شه موقعي كه داشتم ميرفتم توي سالن با يك فرد فوق العاده غول پيكر كه يك هندزفيري بلوتوث تو گوشش بود و احتمالا فيلم هندي هم زياد ديده بود و ميخواست اداي برو بچه هاي سازمان محترم سياه (‌سياه = cia البيته بنا به گفته مجري محترم اخبار بيست و سي ) رو در بياره برخورد كردم كه يه چيزهايي به زبان جاسبكولي مرودشي ( زبونه جديده ) بلغور ميكرد كه من نفهميدم چي گفت فكر كردم داره سلام ميكنه
و به راهم ادامه دادم يهو زد تو سينه ام دوباره به همان زبون كذا ( برگرفته از كتاب شلوارهاي وصله دار رسول پرويزي ) بلغورهايي كرد و اون موقع بود كه فهميدم نه بابا جدي بوده حرفاش، كه بعد از كلي كنكاش فهميدم يارو ميگه آقا كارتت
خيلي باحال بود تا آخر امتحان يارو رو تجسم ميكردم و ميخنديدم

و اما موقع ورود به سالن چيزي ديدم كه گويي گاو سياه جامه به صابون زده است ( برگرفته از اشعار منوچهري دامغاني )
بوي گند فجيع گاو مرده ميومد

اول فك كردم دارن شوخي ميكنن اصلا باور نميكردم اين طويله سالن امتحاني كنكور باشه
رفتم تو روي نگاه پله ها كردم خيلي كثيف بودن همينجوري داشتم نگاشون ميكردم كه متوجه شدم دارم سر ميخورم و پور رفتم توي زمين خوب اين دليلش اين بود كه پله ها به شدت چرب بود
بوي ماده جاسبكتولي رو ميداد
همه چيز غير عادي
هوا گرم بود بساط تهويه هم موجود نبود ( اين تكه برگرفته از كتاب بوي جوي موليان محمد بهمن بيگي )
و اما ادامه دارد
...

Enix Posted - پنجشنبه 12 تير 1387 : 23:18:37
واي پسر امروز امتحان دانشگاه آزاد داشتم رفتم علوم و تحقيقات فارس اول بگم كه اين براي ورود به ايم دانشگاه بايد از 3 راه صعب العبود رد شيد يعني 3 پشت كوخه
فكر كردم مثله شعبه ي تهرانيه است
اما امان از دل غافلل اصلا اون چيزي نبود ه فكرشو ميكردم
اول براتون بگم كه اونجا ماله صنايع گوشت بوده كه در سال 84 با سفر جاسبك به فارس خريداري شده بود سالني كع توش امتحان دادم طبق مستندات سالن گاوداري بوده و بعدا هم به كشتارگاه تبديل شده بود هنوز بوي گوشت ميداد و صداي ضجه هاي گاوهايي زير باران كه درد مي كشيدند ( اين تكه برگرفته از داستان گيله مرد بزرگ علوي )
اما دانشگاه 120 هكتار بود كه از اين 120 هكتار فقط 5 تا ساختمان و يه كشتارگاه ( سالن ) و يه زمين چمن داشت ساختموناش تقريبا مثه ساختموناي جنگ زده بود حداكثر نيم طبقه بودن بقيه محيطه اين خراب شده رو بيابان هاي تبعيد فراگرفته بود ( اين تكه برگرفته از كتاب بيابان هاي تبعيد جبرا ابراهيم جبرا )
بقيشو بعدا ميگم

مشدی Posted - پنجشنبه 12 تير 1387 : 18:18:47
بسم الله

هرچند بعضی از حرفایی که در طرفداری از عملکرد افتضاح مدیریت (البته نه فقط مدیر بلکه جریان مدیریتی)دانشگاه آزاد زده میشه اصلا قابل توجه نیست ولی این حرف دیگه خیلی زور داره!

quote:
Originally posted by atekehmoradi
....من به این حرف مسئولین دانشگاه اعتقاد دارم که همیشه می گویند این موفقیتها و پیشرفتها را مدیون سرمایه اولیه ای هستند که حضرت امام (ره) به این دانشگاه عنایت کردند و تا امروز با برکت باقی مانده.....

بنده ی خدا!
اون وقتی که رفتن پیش حضرت امام و گفتند می خوایم دانشگاه آزاد بزنیم، اینا رو هم گفتند:
  • یکی از خصوصیاتش اینه که آزاده! یعنی مدرک نمیده!! فقط علم رو انتقال میده!!!
  • شهریه نمیگیره (نه استاد پول میگیره نه دانشجو پول میده)!!!!!!
  • و کلی چیز دیگه که بعدا دقیقا خلافش عمل کردند.

امام هم بخاطر این از اون طرح حمایت کردند و پولی هم دادند.

شاید بخاطر همین هاست که آقا هیچ وقت توی جلسه هیأت امنا شرکت نکردند و گفتند که ....

می دونید من خودم دانشجوی دانشگاه آزادم
اما معتقدم اگه دانشگاه آزاد نبود وضعیت کشور خیلی بهتر بود.

حداقلش این بود که چون امکان تحصیلات دانشگاهی برای عموم (در این سطح کلان) فراهم نبود، این توقع هم برای جامعه پیش نمیومد که اگر کسی مدرک لیسانس نداشت بگن اِ... یعنی حتی دانشگاه آزاد هم نتونسته بره!!! پس حتما خیلی آی کیوش پایین بوده!!!

جوون ها هم بیشتر می رفتن دنبال کار، نه اینکه الآن کلی فارغ التحصیل بیکار داشته باشیم که حاضر نباشن کارای سطح پایین!!! انجام بدن و فقط دنبال کار اداری باشند.

اینقدر هم خانواده های کم بضاعت مجبور نبودن از نون شبشون بزنن، پول شهریه جور کنن که صرف ××××× بشه

اِی خدا.....
مشکلای این دانشگاه که یکی دوتا نیست.

بازم پیشنهاد میکنم هرکی فیلم رو ندیده بره ببینه!!

فتنه و دعوا سر نونه، مشدی ....... دوره ی آخرالزمونه، مشدی!
جنبشی Posted - چهارشنبه 11 تير 1387 : 18:18:18
به نام خدایی که دانایان در برابر او نادانند
تفکری به نام توسعه
این موضوع وسیع تر از موضوع این تاپیک است اما موضوع تاپیک جزئی از این موضوع است
شاید بررسی این موضوع در این تاپیک بی ربط به نظر برسد اما
وقتی بفهمید که سیاست خیلی ها بر اساس این تفکر است نظرتان بر می گردد
هر گاه با مشکل هایی این چنینی بر خورد می کنیم به دو صورت می توانیم بررسی کنیم
1- بررسی عملکرد افراد
2-بررسی تفکر افراد
در دیدار آقا با دانشجویان دانشگاه شیراز فرمودند : روی مصداق تکیه نکنید
حرفی که گوش ندادند و نمی دهند آنهایی که باید حرف ولی خود را گوش می دادند و بدهند
و شاید معنی حرف آقا در این حرف این بود که ما روی آقای جاسبی نمانیم و تفکر آن را بشناسیم و ....
پرچم عدالتخواهی را برداریم و آنهایی که در زیر پرچم قرار نمی گیرند علیه آن خواهند ایستاد
آنوقت مصادیق خود خود را رو می کنند به شرط استقامت شما
ان تقومو لله مثنی وفرادی ثم تتفکرون

نصر من الله و فتح قریب
این هم برای آن بنده خدایی که گفته بود ( اين طور كه پيداست هدف بعدي تندروهاي جناح راست تصاحب دانشگاه آزاده كه ظاهرا تا الان به در بسته خورده.)و(اما فكر نميكنم مشكل و دغدغه بسيج آرمان گراي عدالت خواه اينايي كه شما گفتيد باشه.)
آره فکر شما درست است عدالت و عدالت خواهی معنا ندارد ما برای تصاحب جای آقای جاسبی تلاش می کنیم البته اگه چسب صندلی ایشان خشک نشده باشد و ما هم بتوانیم به آن بچسبیم
و الله علیم و الحکیم
مشدی Posted - چهارشنبه 11 تير 1387 : 17:47:10
بسم الله

هرکس این فیلم بالا رو ندیده حتــــــــــــــــــــــــــــــــما نگاه کنه!
(البته اگر ناراحتی قلبی ندارید)
خیلی آموزندس!!

جالبه که رییس این دانشگاه با کمال وقاحت داره راس راس می گرده و ککش هم نمیگزه

ببینید این مافیای هفت سر به کجاها نفوذ کرده که:
  • به جرم به این فاحشی رسیدگی نمیشه

• دادستان اول انقلاب بعد از 5سال هنوز نتونسته حقشو بگیره

• بگذریم که رییس جمهور چند وقت پیش اعلام کرد که از پای ستون خیمه معاویه فرمان برگشت بهش دادن

برای اوناییکه مکنه خیلی از دیدن این فیلم احساس نا امیدی کنن بگم که...
بگم که ..... ا ِاِ اِ.... بگم که ....
نه واقعا جای امیدواری هست،
مردم رو مطلع کنیم(که بعضیا نگن همه این کارا سیاسیه!)..... همه همتمون رو هم جمع کنیم....
قبلش هم به خدا توکل کنیم
همه چیز حله.....

مییشه با این مافیای هفت سر مبارزه کرد.
میـــــــــــــــــــــــــــــشه & میتـــــــــــــــــــــونیم!!! (یادمون که نرفته)

فتنه و دعوا سر نونه، مشدی ....... دوره ی آخرالزمونه، مشدی!
rahpoo. Posted - سه شنبه 10 تير 1387 : 19:57:32
تصرف زمین توسط مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی!

كشيدن روسري از سر دختر خانواده و بریدن موهای وی، حمله به اعضاي خانواده ، آتش زدن چادر، جاری کردن سیل در زمین مسکونی، پرتاب مواد آتش زا و ...از جمله اقدامات دردناکی است كه به جهت تصرف غیر قانونی املاک همسایگان صورت گرفته و دیدن آن دل هر انسان آزاده ای را به درد می آورد.

به گزارش "جهان" هادوي كه بيش از 2 ميليون متر مربع از زمين هاي به ارث رسيده خود را به دانشگاه آزاد هديه كرده در فيلم مي گويد: من تصميم گرفتم براي انجام يك عمل خير اين زمين‌ها را به دانشگاه آزاد واگذاركنم. لذا بيش از 2 ميليون متر مربع را طي صحبتي كه با آقاي جاسبي داشتم به آن‌ها هديه كردم و 140000 متر مربع را نگه داشتم.

پس از اين اقدام خانواده هادوي، دانشگاه آزاد به بهانه اخذ وام از بانك در خواست انتقال سند مي‌كند و پس از امضا موافقت نامه و در اختيار قرار گرفتن زمین توسط دانشگاه آزاد، مسئولان دانشگاه با انجام شنيع‌ترين اقدامات شروع به تصرف باقي مانده زمين‌ها مي‌كنند.

در فيلم ارائه شده مشخص است كه كارمندان در استخدام دانشگاه كه بعداً معلوم می شود مربوط به دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات هستند با بولدوزر و ساير وسايل به تصرف زمين‌های اطراف مي‌پردازند.

خانواده هادوي كه از اين اقدام مطلع مي‌شود، مانع از اين كار مي‌شود كه افراد گماشته دانشگاه با وحشيانه ترين حالت‌ها خانواده را مورد ضرب و شتم قرار مي‌دهند و روسري از سر دختر بزرگ خانواده مي‌كشند و به وي اهانت مي‌كنند.

خانواده هادوي مي‌گويند كه ما حدود 3 ماه، در زمين‌مان چادر زديم ولي چادرها‌ي ما را آتش زدند و شبانه 400 كاميون خاك در ملك ما ريختند.

در قسمتي ديگر از اين هتاكي وقتي دختر خانواده جلوي لودر مي‌ايستد، راننده او را داخل لودر انداخته و به داخل دانشگاه مي‌برد.

در صحنه هاي اين فيلم كه بسيار تاثر برانگيز مي‌باشد برخورد زشت و زننده و هتاكي به اين خانواده مشهود است. جالب اين‌جا است كه اولين دادستان انقلاب نمي‌تواند با شكايت به دستگاه قضا مانع از اقدامات بيشترمتعرضان شود.

خانواده هادوي مي‌گويند: يك شب ما را تهديد كردند كه اگر زمين‌ها را تخليه نكنيم، 100 چماق دار به ‌ما حمله مي‌كنند. لذا چندين لاستيك را آتش مي‌زدند و به سمت ما روانه ‌كردند.

در پایان این فیلم، هادوی می گوید: عده ای به من گفتند که می توانی طبق قانون کل زمین هایی را که هدیه دادی پس بگیری، اما من این کار را برای رضای خدا کردم، اینها (اشاره به مسئولین دانشگاه آزاد) بالاخره می روند ولی دانشگاه برای دانشجویان باقی می ماند...

بنابر اين گزارش وقاحت اقدامات انجام شده به اندازه‌اي است كه آوردن تمامي آن‌ها در سايت جایز نبود. لذا به همين اندازه اكتفا مي‌كنيم.
http://www.edalatkhahi.ir/003008.shtml
ehsaan Posted - چهارشنبه 4 تير 1387 : 11:06:14
600 تن از فارغ التحصيلان دانشگاه‌هاي سراسر كشور در نامه‌اي به رئيس قوه‌ ‌قضائيه، خواستار تشكيل دادگاهي صالح و بي‌طرف و علني براي رسيدگي به اتهامات دادستان تهران شدند.
600 فارغ التحصيل دانشگاهي با اشاره به "مناظره مكتوب رئيس هيات تحقيق و تفحص مجلس از آموزش عالي و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و جوابيه سعيد مرتضوي دادستان تهران به آخرين مكاتبه عليرضا زاكاني"، رئيس قوه قضائيه را به داوري طلبيدند و نوشتند: اينگونه خطاب كردن يك عضو عادي جامعه اسلامي قرين صواب نيست، چه رسد به اين كه مخاطب نامه نماينده ملتي باشد كه اهانت به وكيل خود را اهانت به خود تلقي مي كنند.
آنها سئوال كردند "آيا بايد بپذيريم كسي كه بر اساس نتايج تحقيق و تفحص متهم است، به جاي پاسخگويي به اتهامات وارده مي تواند با شگرد نخ‌نما شده فرار به جلو و ايراد تهمت و افترا به ديگران از مهلكه فرار كند و آيا تعابير به كار رفته در نامه مرتضوي در شان دادستان ام القراي جهان اسلام است؟".
http://www.edalatkhahi.ir/002964.shtml
ehsaan Posted - دوشنبه 2 تير 1387 : 11:04:58

آقای دادستان در پایان راه!

بیانیه اهانت آمیز سعید مرتضوی دادستان تهران ، که در آن دکتر علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران با سخیف ترین ادبیات مورد هجمه قرار گرفته است ، بیش از آنکه نشان دهنده عصبانیت آقای دادستان باشد از به پایان خط رسیدن لجنه خاصی در پیکره قوه قضائیه حکایت دارد که در چند سال اخیر تلاش می کردند تا حیثیت این قوه گرانسنگ نظام را قربانی ارتباطات خاص خود با دانشگاه آزاد و مدیریت حاکم بر آن کند....
http://www.edalatkhahi.ir/002944.shtml#more
ehsaan Posted - يکشنبه 1 تير 1387 : 12:36:09
دکتر زاکانی و داستان گم شدن پرونده های قضایی دانشگاه آزاد در دادستانی تهران!
فروش سؤالات واقعى كنكور دانشگاه آزاد با چندين روش

ببینید در http://www.edalatkhahi.ir/002906.shtml#more
atekehmoradi Posted - يکشنبه 25 خرداد 1387 : 20:32:50
سلام به دوستان گرامی

من یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد هستم .البته دوره لیسانس را هم در دانشگاه آزاد سپری کردم.من هم مثل بقیه دانشجویان این دانشگاه برای پرداخت شهریه هر ترم با مشکلات زیادی مواجهم. وقتی نظرات شماها را در مورد دانشگاه آزاد و ریاست آن خواندم به فکر فرو رفتم .جالبه شما فقط انتقاد کردید اما اصلا به این مساله فکر کردید اگر دانشگاه آزاد نبود من و هزاران جوان دیگری که مشتاق ادامه تحصیل هستیم چه باید می کردیم؟ خودمونی بگم همه که توان قبولی در دانشگاه سراسری را ندارند اصلا ظرفیت دانشگاههای دولتی پاسخگوی این خیل مشتاقان نیست.البته من با معدل بالای 19 دیپلم گرفتم اما از بد حادثه دانشگاه دولتی قبول نشدم و نمی دونم اگر دانشگاه آزاد نبود من با اون روحیه داغون الان چه وضعی داشتم .اصلا شاید زنده نبودم و کار دست خودم میدادم.باید قبول کنیم که دانشگاه آزاد نامه فدایت شوم برای کسی نمی فرستد و همه به میل شخصی یا از روی اجبار به این دانشگاه می روند .خیلی از فارغ التحصیل های این دانشگاه با مدرک ارشد و دکترا به عنوان استاد جذب همین دانشگاه می شوند .دانشگاه آزاد تنها جاییه که دانشجویان دکترا را عضو هیئت علمی می کنه واین در حالیه که اگر کسی بخواهد عضو هیئت علمی دانشگاه دولتی بشه باید مدک دکترا را بگیرد تازه شاید جذبش کنند.پدر بنده بعد از 30 سال معلمی با مدرک کارشناسی ارشد بازنشسته شد در حالی که ماهی 200 هزار تومان حقوق برایش در نظر گرفتند او الان به عنوان مدرس حق التدریس در دانشگاه آزاد درس میدهد و یک منبع درآمدی فراهم شده تا حداقل خرج تحصیل من را بدهد یعنی در واقع از دانشگاه آزاد می گیرد و به دانشگاه آزاد برای شهریه من پس می دهد .بنده هم مطمئنم بعد از اتمام درسم و با قبولی در آزمون دکترا جذب دانشگاه آزاد می شوم .خیلی ها بر سر سفره دانشگاه آزاد نشسته اند در حالیکه اگر این دانشگاه نبود شاید به تعداد افرادی که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می رفتند افزوده می شد وخدا می داند چه بر سر فرهنگ و دینشان می آمد .من به این حرف مسئولین دانشگاه اعتقاد دارم که همیشه می گویند این موفقیتها و پیشرفتها را مدیون سرمایه اولیه ای هستند که حضرت امام (ره) به این دانشگاه عنایت کردند و تا امروز با برکت باقی مانده.اینها فقط نظر شخصی خودم بود من به هیچ گروهی وابسته نیستم و از طرفداران سرسخت رئیس جمهور عزیزمان دکتر احمدی نژاد هستم و اگر ایشان منتقد سیاستهای دانشگاه آزاد هستند دلیل بر مخالفتشان با فعالیت این دانشگاه نیست کما اینکه 2 تن از فرزندان رئیس جمهور هم در این دانشگاه تحصیل می کنند.
موفق باشید.
یاس مشهد Posted - يکشنبه 4 خرداد 1387 : 21:33:47
quote:
Originally posted by همراه

سلام . امروز تالار خوارزمی جای بچه های دانشگاه ازاد خالی بود ؛حسابی اقای سلیمی نمین مثل همیشه اقای جاسبی رو کاملا مورد الطاف خودشون قرار دادن ؛ البته از اون طرفم دانشگاه ازادیا لشکر کشی کرده بودن جالب بود تراکت مراسم از چند ساعت قبل مراسم زده شده بود ولی اینقدر ان تایم بودن برا اغتشاش جای بسی امیدواری داره .
البته کار دانشگاه سراسری خیلی بده بود که تو جلسه نقد دانشگاه ازاد باید یه جوری برنامه ریزی میکردن بچه ها میومدن هر چند انگار یه عده از تشکلای مذهبی اومده بودن .
هر چند اقدام اقای سلیمی نمین تو اجازه دادن به تقریبا اکثر مخالفین خیلی خوب بود ولی در بعضی از جاها نسبت به اقای جاسبی توهم توطئه وجود داشت و بهتر بود اونجا گفته نمیشد .
هر چند اصلا ربط خاصی جلسه به ما نداشت ولی جالب بود غ مخصوصا برخوردای بعضی ادمای جا افتاده که ظاهرا قیافه مذهبی داشتن و شاید باطنا ولی عجیب ادمارو وسط سخنرانی بنده خدا تشویق به صلوات فرستادن میکردن

www.rahil8.blogfa.com
همراه Posted - يکشنبه 4 خرداد 1387 : 21:00:55
سلام . امروز تالار خوارزمی جای بچه های دانشگاه ازاد خالی بود ؛حسابی اقای سلیمی نمین مثل همیشه اقای جاسبی رو کاملا مورد الطاف خودشون قرار دادن ؛ البته از اون طرفم دانشگاه ازادیا لشکر کشی کرده بودن جالب بود تراکت مراسم از چند ساعت قبل مراسم زده شده بود ولی اینقدر ان تایم بودن برا اغتشاش جای بسی امیدواری داره .
البته کار دانشگاه سراسری خیلی بده بود که تو جلسه نقد دانشگاه ازاد باید یه جوری برنامه ریزی میکردن بچه ها میومدن هر چند انگار یه عده از تشکلای مذهبی اومده بودن .
هر چند اقدام اقای سلیمی نمین تو اجازه دادن به تقریبا اکثر مخالفین خیلی خوب بود ولی در بعضی از جاها نسبت به اقای جاسبی توهم توطئه وجود داشت و بهتر بود اونجا گفته نمیشد .
هر چند اصلا ربط خاصی جلسه به ما نداشت ولی جالب بود غ مخصوصا برخوردای بعضی ادمای جا افتاده که ظاهرا قیافه مذهبی داشتن و شاید باطنا ولی عجیب ادمارو وسط سخنرانی بنده خدا تشویق به صلوات فرستادن میکردن
غريبه Posted - يکشنبه 4 خرداد 1387 : 01:59:26
البته منظور من هم به ماهیت اجرای این برنامه توسط متحصنین بود و اینکه گفتم کوبنده منظورم به نوع برنامه بود ،اگه بد بیان کردم یه وقت جسارت نشده باشه.
یاس مشهد Posted - شنبه 3 خرداد 1387 : 15:08:43
quote:
Originally posted by غريبه

سلام. جناب یاس مشهد ، قبلش من عذر خواهی میکنم اگه کوبنده صحبت میکنم.
این تحصن در اعتراض به مشکلات دانشگاه توسط دانشجویان به اصطلاح ارزشی! اجرا شد و چند روز پیش هم بیانیشو پخش کردن، باید بگم که این تحصن با اهداف و افرادی که پشت اجراش بودن یه کار کاملا بدون فکر و تدبیر بود که با این نوع کارها نه تنها جو دانشگاه خرابتر میشه که چهره ی نیروی های ارزشی و فرهنگی دانشگاه هم زشت و خشن میشه.(یا از عواقبش بی خبرند یا میدونند و نمی خوان قبول کنند) تحصنی که به بی احترامی و دیگر مسائل هم کشیده بشه تکلیفش مشخصه. کلا یه گروههای تو دانشگاه آزاد شیراز هستند که به اسم عدالت خواهی متخصص گرد و خاک درست کردنند.
اگه شرایطش بود به همه دانشگاه اعلام میکردیم که این برنامه ارزش شرکت کردن نداره. حالا نمی دونم منظور شما این تحصن بود یا چیز دیگه.

من فقط خبرشو زدم کاری به چیز دیگشم نداشتم

www.rahil8.blogfa.com

غريبه Posted - جمعه 2 خرداد 1387 : 00:44:26
سلام. جناب یاس مشهد ، قبلش من عذر خواهی میکنم اگه کوبنده صحبت میکنم.
این تحصن در اعتراض به مشکلات دانشگاه توسط دانشجویان به اصطلاح ارزشی! اجرا شد و چند روز پیش هم بیانیشو پخش کردن، باید بگم که این تحصن با اهداف و افرادی که پشت اجراش بودن یه کار کاملا بدون فکر و تدبیر بود که با این نوع کارها نه تنها جو دانشگاه خرابتر میشه که چهره ی نیروی های ارزشی و فرهنگی دانشگاه هم زشت و خشن میشه.(یا از عواقبش بی خبرند یا میدونند و نمی خوان قبول کنند) تحصنی که به بی احترامی و دیگر مسائل هم کشیده بشه تکلیفش مشخصه. کلا یه گروههای تو دانشگاه آزاد شیراز هستند که به اسم عدالت خواهی متخصص گرد و خاک درست کردنند.
اگه شرایطش بود به همه دانشگاه اعلام میکردیم که این برنامه ارزش شرکت کردن نداره. حالا نمی دونم منظور شما این تحصن بود یا چیز دیگه.
یاس مشهد Posted - پنجشنبه 1 خرداد 1387 : 15:30:51
تحصن دانشجویان دانشگاه ازاد شیراز

این تحصن دانشجوی که به منظور برخورد با بد حجابی بود در ساعت 12.30 امروز انجام گرفت

www.rahil8.blogfa.com

0012 Posted - پنجشنبه 25 بهمن 1386 : 13:21:15
همه اینا رو گفتید ...
من الان 5 روزه که دارم خودمو میکشم که واسه ترم آخرم 3 واحد پروژه(هر واحد 100000تومن) بم بدن .....ولی..... دهنمو سرویس کردن
کجای دنیا دیدی بخای به کسی یک ملیون بدی و منت هم بکشی
ehsaan Posted - پنجشنبه 25 بهمن 1386 : 11:00:31
واقعیتش اینه که دانشگاه آزاد خیلی از سرشناسها رو نمک گیر کرده به این سادگیها نمیشه بهش گیر داد. شما ببینید تو این مملکت با این همه پزشک دانشگاه آزاد هم اومده باز پزشک تربیت میکنه بیمارستانش کدومه؟شیراز توی شهر شیراز دانشگاه آزادش کجاست؟ آزاد توی کازرون مثلا!!
tara_b Posted - پنجشنبه 25 بهمن 1386 : 08:27:07
واقعا!

کل یوم عاشورا
کل ارض کرب و بلا
http://nargesimast.blogfa.com/
غريبه Posted - چهارشنبه 24 بهمن 1386 : 23:11:43

قسمتی از دستاوردها پس از چاپ به زبان عربی :
الاکادیمی الازاد،مالک اکل الارض الصحرافی البرت الممکن الترین،اقصی النقاط البلاد
ترجمه:دانشگاه آزاد صاحب کلیه بیابان ها در پرت ترین نقاط در اقصی نقاط کشور می باشد

فکر کنم داخل همشهری جوان خوندمش.چند تا تیکه به زبان عربی انداخته بود یه جملش این بود
غريبه Posted - چهارشنبه 24 بهمن 1386 : 23:07:06

با توجه به درخواست معاونان آیسسکو در مراکش از دکتر جاسبی ، قراره دستاوردهای دانشگاه آزاد با هزینه خودشون به زبان عربی چاپ شه.

خیالی نیست دستاوردهات رو به زبان عربی چاپ کن چرا که آواز تو از دور خوش است

غريبه Posted - دوشنبه 24 دی 1386 : 00:18:11
جناب amiroo بله منم قبول دارم که یکی از مشکلات این دانشگاه مدیریت آقای دکتر جاسبی هست ولی باید اعتراف کنم که دکتر جاسبی فرد بسیار سیاستمدار و توانمندی هست ، باید باهاش ارتباط داشته باشید تا بفهمید .گرچه حمایت های آقای هاشمی رفسنجانی بی تاثیر نبوده.
در گذشته تنشی که بین دولت و دانشگاه وجود داشت و الان هم این تنش به صورت غیر محسوس تری همچنان ادامه داره و تبدیل به سیاسی کاری شده ، به نظر من دانشگاه آزاد خیلی بیشتر تونست از موقعیتها به نفع خودش سود ببره و این دولت بود که نتونست تشکیلاتی عمل کنه ، تا جایی که سخنگوی دولت هم رسما اعلام کرد که اقدام انقلابی دولت در قبال این دانشگاه متوقف شد، یعنی دولت به بن بست خورد گرچه عدم حمایت مجلس از دولت یکی از عللش بود و این مقابله با دانشگاه آزاد بیشتر شبیه داد و بیداد شد که یه سری تغییرات کوچک در سیستم دانشگاه آزاد بوجود آمد و برای دانشجوها هم چندان تاثیری نداشت. ولی در عوض جای پای مسئولین دانشگاه ازاد شل تر که نشد هیچ ، محمکتر هم شد خصوصا اینکه تصمیم گرفتند رو بُعد تبلیغاتی دانشگاه کار کنند و تا حدود خوبی هم نتیجه گرفتند. با این رجال سیاسی هم که در هیئت موسسشون دارند و ریاست دائم عمری دکتر جاسبی ...
ghaarib8 Posted - يکشنبه 23 دی 1386 : 15:52:12
از نظر برنامه ریزی هم خیلی عالیه من نمی دونم ایام محرم از قبل تو تقویم دیده نمی شد که ......خدا خیرشون بده

خاک پای زائراتم . . .
amiroo Posted - شنبه 15 دی 1386 : 08:14:38
سلام
به هر حال چون منم یه روزی تو همین دانشگاه درس خوندم اینو میگم.
مشکل اصلی این دانشگاه سیستم "جاسبیسمی" هست که توی اون وجود داره!
آدم نباید از حق بگذره!
موارد قابل دفاعیم داره.
از نظر سطح علمی هم بگم که تو بعضی از رشته ها منجمله رشته خودم با دانشگاه دولتی(شیراز یا تهران) همسطح یا حتی بالاتره.
مشکل اصلی این سیستم خود شخص آقای جاسبی هست.
کسی که هزینه شرکت در انتخابات 80 اون 8 میلیارد بوده(اونم به گفته خودشون) و من به چشم خودم دیدم که اون موقع برای تبلیغات انتخاباتیش فقط حدود 55000 تومان(به پول سال 80) کتاب(دست نوشته خودشون) که تو مرکز چاپ دانشگاه آزاد بدبخت چاپ شده بود برای حسینیه و کتابخونه خودمون آوردن!
بازم میگم مشکل اصلی این مجموعه شخص خود آقای جاسبی هست.
هیچ فردی رو تو این مملکت نمیبینید که سابقه مدیریت بالای 20 سال اونم در یه پست داشته باشه!
فقط فک کنم رئیس اتاق بازرگانی بود (اقای خاموشی) که اونم جاشو به آقای نهاوندیان داد. تازه برای اتاق بازرگانی هر سال انتخابات برگزار میشه. و یه نهاد نیمه دولتیه فک کنم.

حسین

منه!
اللهم احفظنی برحمتک
اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من ترید
غريبه Posted - شنبه 15 دی 1386 : 00:54:33
سطح علمیش که قبول دارم ضعیفه. اگه از من بپرسن می گم گسترش دانشگاه پیام نور یکی از اهدافش تقابل با دانشگاه آزاد هست ، خب کار سیاسیه ، ولی نمی دونم دانشجو چه سودی میبره از این روند. کلاً تو این مملکت دانشجوهای غیر دولتی اکثراً مهره بازیهای سیاسی هستند ، راحت هم میشه اثبات کرد.
چند ماه پیش یه نشستی با یکی از مدیران ارشد پیام نور و دکتر رامین داشتیم ، همین سئوال علت گسترش دانشگاه پیام نور مطرح شد ، نتونستن جواب قانع کننده بدن.
جالبه با این اوصاف وزیر علوم هم هی رو آمار بالای ورود به دانشگاه در کنکور آینده مانور میده و اینکه تا فلان سال همه میرن دانشگاهو ...
خب یکی نیست به اینا بگه بی خیال بابا. از روشهای دیگه واسه تبلیغات هم میشه استفاده کرد.
tara_b Posted - يکشنبه 11 آذر 1386 : 10:09:02
وسلام نام خداست
می گما!!!!! حتما از یه جایی آب می خوره این قضیه ی طرفداری شما!!!!!

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند
اما حقیقت این است که زمان ما را با خود برده است
.
.
و شهدا مانده اند!!
Enix Posted - پنجشنبه 8 آذر 1386 : 12:26:45
quote:
Originally posted by tara_b

وسلام نام خداست
خدا رو شکر می کنم !!!!!
اما:
اگر این دانشگاه وجود نداشت امثال من انگیزه ی بیشتری برای تلاش داشتند!!!!! یادتون باشه هرگز کم نیارین
راستی جناب انیکس راستش رو بگین دکتر جاسبی قول چقدر پولو به شما داده؟

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند
اما حقیقت این است که زمان ما را با خود برده است
.
.
و شهدا مانده اند!!

جاسبی کیه بخاد به من پول بده ؟

من با اکبر جون حساب میکنم

.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. © کانون فرهنگی رهپویان وصال 2002-2010 Go To Top Of Page
این صفحه در 0.83 ثانيه بارگذاري شد