.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. - بـــه ســـــوی نـــور

Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

همه تالارها
 تالار گفتمان مذهب و فلسفه
 قرآن بهار دلها
 بـــه ســـــوی نـــور
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
نويسنده Previous Topic موضوع  Next Topic  

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 اسفند 1388 :  00:13:43  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

سلام.

انشالله اینجا رهنمود های مقام معظم رهبری رو در مرود قرآن جمع آوری میکنیم .

وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ

هر كس بر خدا توكل كند، او برايش كافى است

Edited by - یاس سپید on جمعه 7 اسفند 1388 00:25:41

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 اسفند 1388 :  00:16:29  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

دوره اول (16 بهمن 1360)

افتخار ما در مقابل همه‌ی مکاتب و نظام‌های بشری با آن «مانیفیست»های ساخته‌ی ذهنیت‌های حقیر و محدود وابسته، این است که کتاب انقلاب ما قرآن کریم مجیدی است که از وحی حکیم خبیر منشا گرفته و در اختیار عامی و عالم، بزرگ و کوچک بوده و قابل فهم و استفاده همگان است.

ما در طول مبارزات خود همواره خطوط اصلی حرکت خود را از قرآن دریافت کرده و آن را همچون شعارهای همیشگی انقلاب خود مطرح ساخته‌ایم.

تا وقتی عموم مردم با ظاهر قرآن آشنا نشوند تحقق بخشیدن به نظام قرآنی در متن جامعه آسان و ممکن نمی‌نماید و اینجاست که ارزش قاریان و حافظان قرآن و معلمان و مقریان آشکار می‌شود.

می‌دانیم که تلاوت و ترتیل و حفظ قرآن و صدر اسلام به عنوان وظایفی ارزشمند معمول بوده‌اند.

سنت تلاوت قرآن که توصیه‌ی رهبران اسلامی است، بزرگ‌ترین سهم را در گسترش فرهنگ قرآنی و آکنده شدن فضای اجتماعی به معارف این فرهنگ دارا می‌باشد قرآن را تلاوت کنند. آهنگ تلاوت قرآن را در فضا سر دهند و قرآن را نه یک بار، نه دو بار که در همه عمر بخوانند. نور قرآن را بدینوسیله در دل خود و در فضای جامعه بپراکنند.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 اسفند 1388 :  00:20:30  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

دوره‌ی دوم (12 فروردین 1362)

در مراتب وصول به دریای ژرف معنویت قرآن، تجوید و ترتیل پایه‌ای اصلی و پلکانی اولی می‌باشد قرآن را باید آموخت، خواند و عمل کرد و خواندن آن نیز باید موزون با طبیعت لطیف آن دلنشین و صحیح به گونه‌ای باشد که گویا از زبان روح الامین قرائت می‌شود.
در این رابطه است که تلاش‌هایی که شما قراء و حفاظ محترم در فراگیری و یاددهی و حفظ و آموزش قرآن می‌کنید همچنین کوشش‌هایی که در جهت تشویق و تقدیر از مقام والای شما به عمل می‌آید همگی در پیشگاه خدای تعالی از جایگاهی بلند و اجری وافر برخوردارند و من اکنون با استفاده از این محفل قرآنی شریف که به ذکر و تلاوت قرآن و به حضور تالیان و قاریان و حفاظ و مقریان مفتخر است به همه ملت‌های اسلامی و به همه پیروان قرآن اعلام می‌کنم که کلید بهشت آزادی روی آوردن به قرآن و بازگرداندن آن به فضای زندگی است. از قرآن دستور بگیرید. وضع جامعه‌ی خود و تکلیفی را که در مواجهه با این وضع بر عهده‌ی شماست در قرآن بیابید، به آن عمل کنید تا قرآن نیز کلید آن بهشت دلنشین را به شما عطا کند.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 اسفند 1388 :  00:29:29  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

دوره‌ی سوم (12 فروردین 1363)

ملت‌های مسلمان محتاج به این هستند که قرآن به میان آنها برگردد و این جز با عمل به قرآن امکان پذیر نیست.

ما باید بدانیم که سیاست‌های بزرگ جهانی به قرآن به چشم یک دشمن سرسخت نگاه می‌کنند و در صدد هستند نگذارند قرآن کارگردان صحنه‌ی زندگی انسان‌ها شود و مبارزه‌ی بزرگ همه‌ی مسلمانان جهان باید برای احیای دوباره‌ی قرآن و مطرح کردن قرآن در متن زندگی انسان‌ها باشد این حق مسلمان‌هاست که این را بخواهند و برای آن مبارزه کنند.

انقلاب ما بر محور قرآن بود و طبیعی بود که ما را 180 درجه به طرف قرآن برگرداند یکی از مظاهر بازگشت ما به قرآن، اقبال مردم ما به مسائل قرآنی از قبیل تلاوت، تفسیر، تجوید و چیزهایی از این قبیل بوده و درست و به جا هم هست.

حفظ قرآن مهم است، من از نوجوان‌ها خواهش می‌کنم که قدر سنین فراگیری و حفظ را که الان در آن هستند بدانند و قرآن را حفظ کنند بنده اگر از موجودی‌های معنوی چیزی داشته باشیم که ندارم چیز، اگر می‌داشتیم حاضر بودم بدهم و حفظ قرآن را در مقابل بگیرم. حفظ قرآن یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌های الهی است. کسی که قرآن را در ذهن خود دارد همیشه با قرآن همراه است باید به خاطر این نعمت بزرگی که خدا به او داده، خدا را بسیار سپاسگزار باشد.

امروز زمینه آماده است برای نوجوانان و بچه‌های ما که قرآن را حفظ کنند. این جلسات را گرامی بدارید و این را یک پایگاه و سکوی پرشی قرار بدهید برای رسیدن به سرزمین‌های دیگر. و همانطور که گفتم این تنها یک قدم می‌باشد، قدم‌های فراوان دیگری باید در راه زنده کردن و احیای قرآن در جامعه‌ی اسلامی برداریم

Go to Top of Page

عروسک پارچه ای
Advanced Member

2043 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 اسفند 1388 :  00:32:59  Show Profile  Reply with Quote
سلام. خسته نباشین.
بدون هیچ تعارفی می گم که با دیدن تاپیک و مطالعه ی توضیحات ابتدایی، خستگی از تنم رفت. خیلی خوشحال شدم. خدا قوت.

حیف که من یه عروسکم و از موهبت زندگی، محروم

Go to Top of Page

عروسک پارچه ای
Advanced Member

2043 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 اسفند 1388 :  00:34:59  Show Profile  Reply with Quote
البته اون تصویر انتخابی تون از حضرت آقا هم، فوق العاده دلنشینه. ای ول به این سلیقه.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 اسفند 1388 :  00:48:01  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

^^ممنون .نظر لطفتونه

منبع مطالب از ایکنا هست.خدا خیر اونا بده

Edited by - یاس سپید on جمعه 7 اسفند 1388 23:32:59
Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 اسفند 1388 :  23:26:49  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

دوره‌ی چهارم (12 فروردین 1365)

مایه‌ی افتخار است که روز به روز گرایش به قرآن و اهتمام به فراگیری و عمل به قرآن در جامعه‌ی ما به صورت همه جانبه‌ای بیشتر می‌شود. مسابقه‌ی بین‌المللی قرائت قرآن کریم کمکی است برای گرایش بیشتر به قرآن و این یک جنبه‌ی سمبلیک دارد که حاکی از این است که در نظام جمهوری اسلامی مسابقه نسبت به چه اموری انجام می‌شود.

در هر جامعه‌ای که قرآن به عنوان دستور زندگی و مقررات بین مردم قرار نگیرد در آنجا قرآن به معنای واقعی مهجور است. البته وجود قرائت قرآن در میان مردم یک کشور نعمت بزرگی است ولی این کافی نیست و استعمارگران برای تحقق این وضع سرمایه گذاری‌های بسیاری کرده‌اند. ما با جرأت می‌توانیم ادعا کنیم که در هیچ جای دنیا احکام قرآن مانند نظام حکومتی ما اعتبار و ضمانت اجرایی ندارد.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 9 اسفند 1388 :  00:03:09  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

4 اسفند 68

ما بايد قبول‌ كنيم‌ كه‌ ملت‌ ما در نيم‌ قرن‌ پيش‌ از پيروزي‌ انقلاب‌ ـ كه‌ واقعا مدت‌ كمي‌ نيست‌ ـ روزبه‌روز از قرآن‌ فاصله‌ گرفته‌ و دور شده‌ است‌. تا قبل‌ از اين‌ نيم‌ قرن‌، مردم‌ ما ـ حتي‌ آنهايي‌ كه‌ سواد خواندن‌ و نوشتن‌ نداشتند ـ غالبا مي‌توانستند قرآن‌ را از رو بخوانند. به‌ همين‌ جهت‌، اين‌ مكتبخانه‌ها نعمت‌ بزرگي‌ بود. چه‌ قدر كساني‌ از افراد مسن‌ نسل‌ قبل‌ را ما مي‌شناختيم‌ كه‌ سواد خواندن‌ و نوشتن‌ نداشتند، نمي‌توانستند فارسي‌ بخوانند و با آن‌ كه‌ زبانشان‌ فارسي‌ بود، نمي‌توانستند زبان‌ خودشان‌ را به‌ صورت‌ مكتوب‌ بنويسند و بخوانند; اما مي‌توانستند كتاب‌ خدا را بخوانند و قرآن‌ را بفهمند.
آن‌ سياستي‌ كه‌ رژيم‌ وابسته‌ي‌ فاسد خبيث‌ دشمن‌ را در اين‌ كشور بر سر كار آورد و بيش‌ از پنجاه‌ سال‌ مسلط نگهداشت‌، يكي‌ از بزرگترين‌ ضربه‌هايي‌ كه‌ زد و ضررهايي‌ كه‌ وارد كرد، همين‌ بود كه‌ قرآن‌ را بتدريج‌ كنار گذاشت‌; تا آن‌جا كه‌ از ميان‌ جامعه‌ي‌ ما، قرآن‌ بيرون‌ رفت‌. لذا در مدارس‌ ما، درس‌ موسيقي‌ مي‌دادند; اما از آموزش‌ قرآن‌ خبري‌ نبود! هر بچه‌يي‌ كه‌ به‌ دبستان‌ و دبيرستان‌ مي‌رفت‌، نت‌ موسيقي‌ را ياد مي‌گرفت‌; اما متن‌ قرآن‌ كريم‌ را نمي‌آموخت‌! بنابراين‌، ما را جدا كردند و از قرآن‌ دور نگهداشتند.
من‌ پيش‌ از انقلاب‌، وقتي‌ به‌ وضع‌ قرآن‌ در جامعه‌ي‌ خودمان‌ نگاه‌ مي‌كردم‌ و جوانهايي‌ را كه‌ با اين‌ استعداد و شوق‌ و علاقه‌، از قرآن‌ دور مي‌ماندند، مي‌ديدم‌، چه‌ خون‌ دلي‌ مي‌خوردم‌. خدا را شكر مي‌كنيم‌ ـ هرچند از اداي‌ اين‌ شكر عاجزيم‌ ـ كه‌ با پيروزي‌ انقلاب‌، ما را به‌ قرآن‌ برگرداند و با قرآن‌ آشنا كرد و راه‌ قرآن‌ را به‌ روي‌ ما باز كرد.
ما بايد عقب‌ماندگيها را جبران‌ كنيم‌. ما با كساني‌ كه‌ زبان‌ مادريشان‌ عربي‌ است‌، فرق‌ داريم‌. آنها با اندكي‌ سواد، مي‌توانند قرآن‌ را بفهمند. البته‌، متن‌ قرآن‌ متني‌ نيست‌ كه‌ هر عرب‌ بي‌سوادي‌ بتواند آن‌ را درست‌ بفهمد. مقداري‌ معلومات‌ و معارف‌ لازم‌ است‌; اما بالاخره‌ مي‌توانند بفهمند; در صورتي‌ كه‌ فارسي‌زبانها اين‌طور نيستند. ما بايد علاوه‌ بر خواندن‌ متن‌ قرآن‌، ترجمه‌ي‌ آن‌ را هم‌ ياد بگيريم‌. امروز، بحمدالله‌ جوانهاي‌ ما قرآن‌ خوان‌ هستند و خوب‌ هم‌ مي‌خوانند. در سرتاسر كشور، ما قراي‌ با ارزش‌ و ممتازي‌ داريم‌ كه‌ وقتي‌ در مسابقات‌ جهاني‌ شركت‌ مي‌كنند، گوي‌ سبقت‌ را از بقيه‌ي‌ كشورها مي‌ربايند و بحمدالله‌ از اين‌ گونه‌ قراء كم‌ هم‌ نداريم‌.
غير از آنچه‌ كه‌ تاكنون‌ انجام‌ گرفته‌، دو كار ديگر بايد انجام‌ بگيرد:
اول‌ اين‌كه‌ بايستي‌ روخواني‌ قرآن‌، تمام‌ ملت‌ ما را شامل‌ بشود. نبايد يك‌ نفر در ميان‌ ملت‌ ما بماند كه‌ قادر نباشد قرآن‌ را باز كند و به‌ صورت‌ صحيح‌ بخواند. زن‌ و مرد و كوچك‌ و بزرگ‌ و پير و جوان‌، بايد بتوانند قرآن‌ را بخوانند. البته‌، بايد براي‌ اين‌ كار برنامه‌ريزي‌ بشود. سازمان‌ اوقاف‌، سازمان‌ تبليغات‌ اسلامي‌، وزارت‌ آموزش‌ و پرورش‌، سازمانهاي‌ گوناگون‌ و مؤسسات‌ ديگري‌ كه‌ به‌ عشق‌ قرآن‌ به‌ وجود آمده‌اند، بايد اين‌ كار را در رديف‌ اول‌ وظايف‌ خودشان‌ قرار بدهند. اين‌ كار بايد انجام‌ بگيرد. نمي‌شود در كشوري‌ كه‌ بر مبناي‌ اسلام‌ اداره‌ مي‌شود، قرآن‌ را به‌ دست‌ يك‌ نفر بدهيم‌ و بگوييم‌ بخواند، اما نتواند اين‌ كتاب‌ عزيز را باز كند و بخواند. بنابراين‌، همه‌ بايد بتوانند قرآن‌ را بخوانند. البته‌، اين‌ قدم‌ اول‌ است‌.
كار دوم‌، رفتن‌ به‌ سمت‌ فهم‌ قرآن‌ است‌. قرآن‌ بايد ترجمه‌ بشود. ما تا امروز، ترجمه‌ي‌ خوب‌ كم‌ داشته‌ايم‌ و از اين‌ جهت‌ فقيريم‌. بعضي‌ از ترجمه‌هايي‌ كه‌ در دسترس‌ مي‌باشد، بهتر است‌ كه‌ اصلا نباشد; زيرا مورد اعتماد نيست‌! البته‌، بعضي‌ بهتر است‌ و بعضي‌ هم‌ نسبتا خوب‌ مي‌باشد كه‌ اخيرا در دسترس‌ قرار گرفته‌ است‌.
بايد قرآن‌ با ترجمه‌هاي‌ متعدد منتشر شود. تعدد و تكرار، هيچ‌ ايرادي‌ ندارد و زيادي‌ نيست‌. اگر ما ده‌ ترجمه‌ي‌ خوب‌ قرآن‌ هم‌ داشته‌ باشيم‌، زياد نيست‌; زيرا هركسي‌ با مذاق‌ و سبك‌ فكر و سطح‌ معلومات‌ خود، از يكي‌ از آنها خواهد توانست‌ استفاده‌ كند. بنابراين‌، تعدد و تكرار اشكالي‌ ندارد; منتها ترجمه‌ بايد صحيح‌ باشد و اهل‌ فن‌ آن‌ را ببينند. مردم‌، اين‌ ترجمه‌ي‌ صحيح‌ را با متن‌ قرآن‌ بخوانند و بخصوص‌ شما كه‌ قرآن‌ را تلاوت‌ مي‌كنيد، آن‌ قسمتي‌ را كه‌ مي‌خوانيد، حتما ترجمه‌اش‌ را بفهميد و بدانيد كه‌ بدون‌ دانستن‌ ترجمه‌ي‌ قرآن‌، قادر به‌ تلاوت‌ خوب‌ نخواهيد بود.
من‌، به‌ برادراني‌ كه‌ اهل‌ تلاوت‌ قرآنند، مكرر يادآور شده‌ام‌ كه‌ شما نمي‌توانيد خوب‌ تلاوت‌ بكنيد; در حالي‌ كه‌ نمي‌دانيد كجا بايد وصل‌ كنيد، كجا بايد وقف‌ كنيد و كجا را مناسب‌ است‌ با چه‌ لحني‌ بخوانيد. در حرف‌ زدن‌ معمولي‌ هم‌، شما صدايتان‌ را بالا مي‌بريد، پايين‌ مي‌آوريد و بر تأثيرگذاري‌ سخن‌ مي‌افزاييد. اينها، لازمه‌ي‌ كلام‌ است‌. وقتي‌ قرآن‌ را تلاوت‌ مي‌كنيد، بايد بتوانيد اين‌ كارها را بكنيد و بدون‌ اطلاع‌ نمي‌شود اين‌ كارها را انجام‌ داد. حفظ قرآن‌، قدم‌ بعدي‌ است‌ كه‌ هركس‌ توفيق‌ پيدا بكند، يقينا خير كثيري‌ به‌دست‌ آورده‌ است‌.
purple]

این تیکه از متن رو خودم تو سایت رهبری جدا کردم.برا همین یه خورده طولانی شده.ببقشید خلاصه !

[purple]وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ

Edited by - یاس سپید on يکشنبه 9 اسفند 1388 00:06:23
Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 9 اسفند 1388 :  00:13:45  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

8 اسفند 1368

من باید از برداران عزیزی که این مراسم و تشکیلات و دعوت و مسابقات و تشویق عمومی را برای ملتمان فراهم کردند و نیز از برادران عزیزمان در حج و اوقاف که به این مساله اهتمام ورزیدند، صمیمانه تشکر کنم. این اهتمام، جای تقدیر و شکرگزاری دارد؛ اما حتی از این هم بیشتر و وسیع‌تر، باید نسبت به امر قرآن اهتمام ورزید؛ زیرا قرآن همه چیز ماست.

ما باید علاوه بر خواندن متن قرآن، ترجمه‌ی آن را هم یاد بگیریم. امروز، بحمدالله جوان‌های ما قرآن خوان هستند و خوب هم می‌خوانند. در سرتاسر کشور، ما قرای با ارزش و ممتازی داریم که وقتی در مسابقات جهانی شرکت می‌کنند، گوی سبقت را از بقیه‌ی کشورها می‌ربایند و بحمدالله از این گونه قراء کم هم نداریم.

Go to Top of Page

عروسک پارچه ای
Advanced Member

2043 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 9 اسفند 1388 :  00:48:56  Show Profile  Reply with Quote
سلام.
امیدوارم مطالعه ی این تاکیدات و سفارش ها، حداقل تاثیرش این باشه که قرآن، جایگاه واقعیشو تو دلا و برنامه های روزانه مون، پیدا کنه!

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 13 اسفند 1388 :  20:23:09  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

17 /11 /1370
در ظلمات سلطه‌ى استكبار و ظلم بر جهان امروز، اسلام و قرآن يگانه ملجأيى است كه مى‌تواند ملتها را نجات دهد؛

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 13 اسفند 1388 :  20:24:38  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

5/11/1371

قرآنی شدن به این است که ملت با قرآن آمیخته بشود، به قرآن عمل کند، معرفت قرآنی را به طور کامل به دست بیاورد. ما امروز در دنیای اسلام این را کم داریم. اسم اسلام همه‌جا هست، تفاخر به اسلام همه جا هست،ُ ادعای مسلمانی همه جا هست، آنچه ما به آن نیاز داریم، ان آمیخته شدن به معارف قرآن و به عمل قرآن است، که این مسلمانی واقعی است. ما می‌خواهیم که ملت ما قرآن را بتوانند درک کنند و از آن استفاده کنند. هدف از همه‌ی این تشریفات و این مسابقه‌ها و این وقت گذرانی‌ها و این تشویق‌ها و این زحمت‌هایی که آقایان می‌کشند، هدف این است که ملت ما با قرآن آشنا بشوند. ما دوریم از قرآن، ما دوریم از قرآن. اگر یک ملتی با معرفت قرآنی آشنا بشود، بسیاری از کارها برای او آسان خواهد شد. حرکت برای او آسان خواهد شد. شما ملاحظه کنید، همین مقداری که ملت ما درهای قرآن را به روی خود باز کرد، که این به برکت انقلاب شد، ببینید چه تحولی در ملت ما به وجود آمد. ببینید چه عظمت و چه عزتی ملت ما پیدا کرد، به همین مقدار اندک حرکتی که به سمت قرآن کردیم. قرآن این جور است اگر حرکت به سمت قرآن به شکل کاملی انجام بگیرد. آن وقت این ملت همان چیزی خواهد شد که قرآن کریم خبر داده است. تاریخ را مسلمان‌ها عوض کردند به برکت قرآن.

Go to Top of Page

عروسک پارچه ای
Advanced Member

2043 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 13 اسفند 1388 :  21:52:56  Show Profile  Reply with Quote
خدایا! کمکم کن با قرآن، آشتی کنم!

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 21 اسفند 1388 :  16:40:33  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1372.10.22

یکی از برکات قرآن کریم و این مسابقات همین است که بین ملت‌ها و کشورها تفاهمی در سطوح مردمی به وجود بیاید. امروز دست‌های خطرناکی تلاش می‌کنند برای جدا کردن کشورهای مسلمان از یکدیگرف این دست‌ها هرچه قوی باشند نمی‌توانند بر ملت‌ها مسلط بشوند، اما بر دولت‌ها چرا. متأسفانه دست‌های قدرت استکباری دشمنان خیلی زود بر دولت‌های بریده از ملت‌ها مسلط می‌شوند. و لذا این فرصت مغتنمی است برای کسانی که می‌خواهند اراده الهی را که فرموده است: «و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا» تحقق پیدا کند و از این راه اعصممام به حبل الله را به دست بیاورند.

شما از این مسابقات و از این گردآمدن بر محور قرآن که مورد احترام و تکریم آحاد مسلمین است برای تحکیم اعصتمام به حبل الله استفاده کنید.

توصیه‌ی ما به پدر و مادرها این است که به آموزش قرآن در خانه نسبت به بچه‌ها اهمیت بدهند، بنده از پدر و مادر نوجوان‌هایی که قرآن را حافظ‌اند، یا بعضی از قرآن را حفظ‌اند صمیمانه تشکر می‌کنم و خواهش می‌کنم پدر و مادرها قرآن را به فرزندان کوچکشان یاد بدهند و در این راه اهتمام بورزند، برای درس قرآن اهمیت ویژه قائل بشوید تا این نوجوان چه دختر و چه پسر به قرآن گرایش پیدا کند، بخصوص در سن کودکی بایدق ران را حفظ کند و قرآن در سینه‌ها باشدتا در دل‌ها نفوذ کند و در محیط جامعه تحقق پیدا کند، قرآن ضامن سعات ما و ضامن بقای جمهوری اسلامی است، قرآن همه چیز ماست، خوشا به حال ملت ما اگر قرآن و عترت را با هم داشته باشند. کوشش کنید قرآن و عترت را با هم داشته باشید. خدا کند ملت‌های دیگر هم گرایش پیدا کنند به قرآن و عترت که این هر دو از هم جداشدنی نیستند.

Edited by - یاس سپید on جمعه 21 اسفند 1388 17:08:49
Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  شنبه 22 اسفند 1388 :  11:53:23  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1373.10.14

عزیزان من قرآن نور است، حقیقتاً دل و روح را روشن می‌کند. اگر با قرآن انس پیدا کنید می‌بینید که دل و جان شما نورانی می‌شود، بسیاری از ظلمات و ابهامات از قلب انسان و روح انسان به برکت قرآن زدوده می‌شود.

باید در قرآن تدبر کرد، خود قرآن در موارد متعدد از ما می‌خواهد که ما تدبر کنیم، ا گر عزیزان من، ما یاد گرفتیم که با قرآن به صورت تدبر انس پیدا بکنیم؛ آن چیزهایی که گفتیم همه حاصل خواهد شد ما هنوز خیلی فاصله داریم، باید پیش برویم. اینکه شما می‌بینید از اول انقلاب تا امروز مسوولین کشور، دلسوزان کشور، قرآن را در تلاوت، در حفظ، در تعقیب مراسم مربوط به قرآن، مطرح کرده‌اند؛ این برای این است که ما به آنجا نزدیک بشویم.

Go to Top of Page

همراه
Advanced Member

Iran
8292 Posts

ارسال شده در:  شنبه 22 اسفند 1388 :  11:59:28  Show Profile  Reply with Quote
سلام. دستتون درد نکنه. تاپیک بسیار عالی و قابل استفاده ای هست انشاالله موفق و موید باشین.
Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 24 اسفند 1388 :  13:44:28  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1374.10.4

من می‌خواهم به قراء عزیزمان عرض بکنم مبادا به یک حدی قناعت کنیم. هرجا که هستید می‌توانید جلوتر بروید. البته هنوز قراء خوب ما تا سطح قراء درجه یک موجود و توفای دنیا که می‌شناسیم، فاطمه دارند این را عرض بکنیم. البته قراء ما از قراء بسیاری از کشورها بهترند، از بعضی قراء معروف هم بهترند، اما تا سطح قراء درجه یک فاصله‌ی زیادی دارند. آنهایی که اهل تلاوتند، می‌دانند که مراد من از قراء درجه یک کیست و تصدیق می‌کنند.

نمی‌خاهم من اسم بیاورم. باید سطحتان را به آنها و از آنها بالاتر برسانید. شما جوانید، انقلابی هستید، محیط، محیط قرآن است، همه‌ی عوامل آماده است. معطلی ندارید، بنابراین متوقف نشوید، پیش بروید، پیش بروید، صوت را، معنا را، لحن را، هنر خوب خواندن را، که او غیر از همه‌ی اینها یک چیز جداگانه است. و آنهایی که حافظ قرآنند سعی کنند حفظ را نگه دارند. حفظ زایل می‌شود. سعی کنید که زایل نشود.

نعمت خیلی بزرگ و مغتنمی است. و آنهایی که قاری قرانند سعی کنند حافظ قرآن هم بشوند. خوش صوت‌های قاری، حافظ قرآن هم باشند که این ان شاءالله آنها را کاملتر خواهد کرد، به تلاوت آنها هم کمک خواهد کرد. کشور بحمدالله امروز متکی به معارف قرآن است. آن روزی که این معارف در سطح همه‌ی مردم رواج چیدا بکند و مستقیم از خود قرآن آن را بگیرند، آن روز، روزی است که این ملت و این کشور برای همیشه شکست ناپذیر خواهد شد. ما دنبال این هستیم. امروز هم بحمدالله برنامه‌ها خوب بود. ما از برادران عزیز که این برنامه‌ها را تنظیم کردند و این مسابقات را راه انداختند ـ سازمان اوقاف و مسوولین محترم آن ـ تشکر می‌کنیم و همچنین همه‌ی کسانی که دست اندرکار بودند.

Go to Top of Page

meshkat128_kosar
Advanced Member

5199 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 24 اسفند 1388 :  15:36:47  Show Profile  Reply with Quote
دست درد نكنه آبجى جون

*>>>>عالم همه قطره اند درياست حسين .... خوبان همه بنده اند مولاست حسين<<<*
*>>> ترسم كه شفاعت كند از قاتل خويش .... از بس كه كرم دارد آقاست حسين<<<*

Go to Top of Page

پندارنیک
Starting Member

Iran
40 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 3 فروردين 1389 :  14:54:27  Show Profile  Visit پندارنیک's Homepage  Reply with Quote
"ساقیا آمدن عید مبارک بادت
وان مواعید که کردی نرود از یادت"
ضمن تبریک نوروز باستانی به شما
امیدوارم در سال نو به قول ها و وعده هایی که به خود و دیگران داده ایم صادقانه عمل کنیم.
شاد و موفق و پیروز باشید
http://pendarenik.parsiblog.com
Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 6 فروردين 1389 :  02:45:00  Show Profile  Reply with Quote

یا حاضر و یا ناظر

1375.9.24

هر کدام از شما از جوان‌ها که آیه‌ای از قرآن را خوب می‌خوانید، یا بخشی از قرآن را خوب حفظ می‌کنید، یا به مفهومی از مفاهیم قرآن آشنا می‌شوید، بنده با همه وجود در مقابل پروردگار شکر و سپاس می‌کم، می‌گویم: الحمدالله رب العالمین کمتر چیزی من را خوشحال می‌کند به قدری که وقتی می‌بینم یک نوجوان می‌ایستد مثل بلبل قرآن را از بر تلاوت می‌کند.

قرآن مثل باران است. اگردل شما سرزمین مستعدی باشد نفوذ می‌کند. خودتان را آماده کنید، دلتان را در مقابل بارش قرآن قرار بدهید، قرآن تا اعماق دل شما نفوذ می‌کند، خودش مفاهیم خود را برای شما روشن می‌کند، به شرطی که با قرآن انس پیدا کنید.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 9 فروردين 1389 :  20:45:02  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1377.8.30

عزیزان من! این تلاوت که ما این قدر بر آن اصرار می‌کنیم قدم اول لازم است قرآن خودش را به زبان‌های مختلف تعریف می‌کند. از جمله این که می‌فرماید: ان هذا القران یهدی للتی هی اقوم یعنی قرآن به بهترین راه، بهترین کار، بهترین نظام، بهترین شیوه، بهترین اخلاق، بهترین روش‌های عمل فرد و جامعه‌ی انسان را هدایت می‌کند. بهترین است. امروز همه‌ی بشر محتاج قرآنند.

قرآن نیازهای انسان را مورد توجه قرار می‌دهد. در هر عصری قرآن می‌تواند بهترین نسخه‌ی سعادت انسان‌ها باشد.

رییس جمهور در دنیا زیاد است ـ نگاه کنید ببنید ـ وزرا در دنیا زیادند کجا پیدا می‌کنید مثل مسوولین این کشور؟ مثل رییس جمهور این کشور؟ مثل وزرای این کشور؟ با مردم، برای مردم، در خدمت مردم، متواضع، بنده‌ی خدا، بنده! اینها به برکت قرآن است. این به برکت اسلام است.

اگر بخواهید قرآن توی خانه‌ها، بین بچه‌ها، بین بزرگ‌ها، بین زن و مردها رواج پیدا کند بایستی قهرمانان قرآنی را احترام کنید. این است که ما به اینها احترام می‌کنیم. اینها حامل قرانند. اینها عزیزند،زبان اینها عزیز است. لب‌های اینها عزیز است. دل‌های اینها عزیز است. چون با قرآن مأنوس است. جان ما به قربان قرآن.

شما جوانان عزیز که دل‌های پاک و نورانی‌تان با قرآن آشناست این را قدر بدانید. آن کسانی که این توفیق را پیدا کرده‌اند. که حفظ کنند قرآن را آن محفوظ خودشان را قدر بدانند. خیلی قیمت دارد. خیلی عزیز است.

Go to Top of Page

عروسک پارچه ای
Advanced Member

2043 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 9 فروردين 1389 :  23:35:25  Show Profile  Reply with Quote
منظور از قهرمانان قرآنی چیه؟

*عیدتون مبارک*

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 10 فروردين 1389 :  00:19:33  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

فکر کنم یعنی حافظان و قاریان برجسته. کسایی که تو علوم قرآنی خودی نشون دادن ....مثل سید محمدحسین طباطبایی کوچولوی ِبچه‌گی‌های ما

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  شنبه 14 فروردين 1389 :  15:04:41  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1378.8.20

امروز در کشور ما بحمدالله نسل جوان ما با قرآن یک رابطه‌ی عاطفی بسیار شدیدی را برقرار کرده است. قرآن را دوست می‌دارد تلاوت او را دوست می‌دارد، حافظان آن را دوست می‌دارد و این محبت نسل‌ها را پی در پی به سمت قرآن جذب می‌کند. عزیزان من! این کافی نیست اما باید رابطه‌ی فکری هم با قرآن روز به روز افزایش پیدا کند. قرآن اگرچه از لحاظ هنری و زیبایی در حد اعلاست و همین زیبایی هنری است که در تلاوت‌ها بیشتر خود را نشان می‌دهد و هر کسی بهتر تلاوت کند دقایق و ظرایف آیات قرآنی را بیشتر بر مستمعین خود آشکار می‌کند و سر اقبال ما به تلاوت هم همین است، اما قرآن کتاب زندگی است درس زندگی است. درس است برای فرد و جامعه،درس است برای آحاد مردم و جماعات مردم، برای ملت‌ها، برای دولت‌ها، برای سیاست گران، برای همه درس است.

Go to Top of Page

ترنم
Advanced Member

Iran
2406 Posts

ارسال شده در:  شنبه 14 فروردين 1389 :  18:59:14  Show Profile  Visit ترنم's Homepage  Reply with Quote
دستت درد نکنه.عالی بود.روحم شاد شد.

یامهدی!

اگر تو نیایی سیلی ظالمان همیشه بر گونه مظلومان می خورد و صدای ظالم همه جا به گوش می رسد ...

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 17 فروردين 1389 :  13:31:21  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1379.8.8

مشکل بزرگ مسلمانان دنیا دوری از قرآن است، علاج هم بازگشت به قرآن است.

قرآن فقط برای تلاوت کردن در کنج و زوایا نیست. قرآن برای عمل است قرآن برای شناخت و معرفت است. قرآن برای این است که جامعه‌ی اسلامی تکلیف خود را بفهمد، وظیفه‌ی خود را بفهمد، از حیرت نجات پیدا کند. از ظلمات نجات پیدا کند. همه‌ی این کارها مقدمه است جلسه‌ی قرآن، تلاوت قرآن، صورت قرآن مقدمه است برای معرفت مفاهیم قرآنی. عیب بزرگ کار ما اینجاست. ما دم از قرآن می‌زنیم، از دین خدا پیروی نمی‌کنیم قل ان کنتم تحبون الله فاتبعونی یحببکم الله اگر کسی خدا را دوست می‌دارددلیل صدق او تعبیت از پیغمبر است، تبعیت از قرآن است. عزیزان من ملت ایران به همان اندازه‌ی که به قرآن نزدیک است به عزت نزدیک شده است، به نجات نزدیک شده است به رستگاری نزدیک شده است به نصرت نزدیک شده است همه‌ی ملت‌های دنیا راه نجاتشان نزدیکی به اسلام و به قرآن است. راه نجات فلسطین هم همین است.

عزیزان من! جوانان عزیز! تلاوت قرآن یک فضیلت بزرگ است. یک ثواب است. اما این تلاوت یک وسیله‌ای است برای معرفت. این قرآن یک اقیانوس عظیمی است. اقیانوس عظیمی است هرچه بیشتر جلو بروید تشنه‌تر می‌شوید، علاقه‌مندتر می‌شوید، دل شما روشن‌تر می‌شود. در قرآن باید تدبر کرد. من باز هم از شما جوان‌ها خواهش می‌کنم با معانی قرآن انس پیدا کنید، ترجمه‌ی قرآن را بفهمید. من بارها این رااز جوان‌ها خواسته‌ام، خیلی‌ها هم اقدام کرده‌اند.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 22 فروردين 1389 :  22:43:09  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1380.7.27

اولین توصیه‌ی قرآن، توحید و توجه به خدا و شکستن بت‌های زر و زور است! به هر شکلی که هستند. توصیه‌ی دیگر قرآن به مسلمان‌ها، اتحاد کلمه‌ی آنهاست.

اگر ما نهی قرآن را ـ که می‌گوید: و لا تفرقوا مورد توجه قرار ندهیم و به بهانه‌های مختلف بین خود اختلاف و تفرقه ایجاد کنیم و امت اسلامی را قطعه قطعه و جداجدا کنیم، نتیجه همین چیزی می‌شود که دارید ملاحظه می‌کنید؛ دشمن به قطعه‌ای از پیکر اسلام حمله می‌کند، دیگر قطعه‌ها انگار نه انگار! در حال خواب خوش هستند! این جدایی است باید به قرآن برگردیم. برگشتن به قرآن، فقط به تلاوت و حفظ آن نیست تلاوت و قرائت و حفظ قرآن، مقدمه‌ی فهم و عمل است.

البته تلاوت‌هایی که شما با اسلوب زیبا و خوب اجرا می‌کنید، شوق انگیز است و ارزش دارد و جوان‌ها را به سمت قرآن هدایت می‌کند؛ لذا ما طرفدار این مسابقات هستیم و باید این مسابقات قرآنی را هرچه گرم‌تر و پرشورتر برگزار کنیم.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 29 فروردين 1389 :  15:38:07  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

http://www.rajanews.com/userfiles/image/ghari/mahfel-(3).jpg

1387.7.16

امت قرآن باید خودرا با شاخص‌های قرآنی اندازه گیری کند اگر دیدند که با این شاخص‌ها فاصله دارند. سعی کنند این فاصله را کم کنند، پیش بروند. قرآن کتاب علم است، کتاب حکمت است. امت اسلامی باید عالم باشند حکیم و فرزانه باشند. بر علم خود، بر حکمت خود باید روز به روز زیاد کنند.

قرآن معلم وحدت است به امت اسلامی انما المومنون اخوه فاصلحوا بین اخویکم همه‌ی مسلمان‌ها، همه‌ی مومنین با هم برادرند. امت اسلامی یک واحد است از نظر اسلام. فاصله‌ها، دشمنی‌ها، کدورت‌ها، قوم‌گرایی‌ها، اینها همه برخلاف این وحدت است. ما اگر می‌بینیم که امت اسلامی دچا رتفرقه است دچار تشتت است، دچار بغض است دچار سوء تفاهم به یکدیگرند باید بدانیم که با قرآن فاصله داریم. فاصله‌مان را باید با قرآن کم کنیم تا هم عزیز بشویم، هم قوی بشویم، هم ثروتمند بشویم، هم عالم بشویم.

راه قرآن، راه علم راه مجاهدت، راه تقوی، راه رحمت به مردم، مهربانی با انسان‌ها، اینها راه قرآن است.
بنده خیلی تشکر می‌کنم از دوستان و برادرانی که در اوقاف، در وزارت ارشاد، مجموعه برادران مسوول این جلسات، از اینکه این جلسه را، این مسابقات را به راه انداختند و این مهمان‌ها را دعوت کردند و این فضا و فرصت را به وجود آوردند از همه‌شان تشکر می‌کنم.

Edited by - یاس سپید on يکشنبه 29 فروردين 1389 15:44:24
Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  شنبه 4 ارديبهشت 1389 :  21:52:26  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1382.7.6

امروز قدرت‌های شیطانی، قدرت‌های طاغوتی و در رأی همه ایشان آمریکا، مظهر شیطنت و طغیان علیه انسانیت هستند می‌بینید که کشورها را تهدید می‌کنند، به ملت‌ها حمله می‌کنند، برخلاف همه قوانین بشری با انسان‌ها رفتار می‌کنند، هیچ کدام از قوانین انسانی مورد قبول بشریت را مورد احترام قرار نمی‌دهند.

شما ببینید در عراق چه کردند در افغانستان چه کردند، آنها را نه زندانی جنگی می‌دانند، نه زندانی ساسی می‌دانند و نه به قدر حقوق زندگی عادی برای اینها ارزش قائلند.

هرجایی که پای آنها رسید، در آمریکای لاتین، در آفریقا و در آسیا فساد کردند. مظهر شر و شراتند. اینها امروز علیه دنیای اسلام بسیج شده‌اند و دنیای اسلام را تهدید می‌کنند علاج چیست؟ علاج را قرآن به ما گفته است: و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا

قدرت اسالمی قدرت عظیمی است و اینها به برکت قرآن حاصل خواهد شد. قرآن را بخوانیم برای فهمیدن و در آن تدبر کردن و به آن عمل کردند. هم عمل در محدوده کشوردل خودمان و مملکت وجود شخصی خودمان و هم عمل در محیط عشیم جامعه اسلام. قرآن به مسلمان فکر می‌دهد، راه ارائه می‌دهد، او را بیدار می‌کند، او را مقتدر و قوی می‌کند، به او قوت قلب می‌بخشد. اینها برکات قرآن است.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 14 ارديبهشت 1389 :  00:32:14  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1383.9.26

خیلی جلسه شیرین و مطلوبی بود. لذت بردیم از تلاوت قرآن و پیچیدن صورت مبارک قرآنی خوانی در این فضا.

حقیقتاً شنیدن آیات کتاب الهی دل انسان را روشن می‌کند.

این جلسه‌ی شما و مراسم شما یک جنبه‌ی نمادین هم دارد که خیلی هم مهم است و آن این است که قرآن باید محور اجتماع امت اسلامی و همه‌ی ملت‌های اسلامی باشد. قرآن باید محور باشد اگر ما امت بزرگ اسلامی مفاهیم قرآن و تعالیم قرآن را محور تجمع خودمان قرار دهیم وضع دنیا عوض خواهد شد.

من این قهرمان‌های قرآنی را خیلی دوست می‌دارم. به این شخصیت‌های قرآن خوان خیلی علاقه و ارادت دارم.

اینها کسانی هستند که قرآن را برای ما، برای ذهن ما، برای دل ما، برای جان ما مجسم می‌کنند. این خواندن خوب که ما این همه تشویق می‌کنیم برای این است که مفاهیم را مشخص می‌کند.

خدا را شکر می‌کنیم که در حکومت اسلامی در حاکمیت اسلام، قرآن امروز مایه افتخار است.

در کشور ما قرآن خوانی مایه آبرو است. برای کشور ما این از موهبت‌های اسلام است.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  شنبه 1 خرداد 1389 :  16:55:02  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1384.7.14

با قرآن باید مثل آینه مواجه شد، پاکیزه، براق و بی زنگار، تا قرآن در دل ما منعکس شود.

قرآن باید در جان ما انعکاس پیدا کند، این همیشه و برای همه نیست، برای کسانی است که دلشان را با صفای باطن و نفس پاکیزه کنند، با ایمان، با باور و با قبول با قرآن مواجه شوند.

شما جوان‌های عزیز و همه جوان‌هایی که این حرف را در سرتاسر کشور می‌شنوید، بدانید در قرآن حکمت هست، نور هست، شفا هست، عقد‌ه‌هایی که بر اثر چالش‌های موجود مادی دنیا در دل و جان انسان به وجود می‌آید، سرانگشت حکمت قرآنی می‌تواند همه این عقده‌ها را باز کند، این واقعیت است؛ دل‌ها را باز می‌کند، شرح صدر می‌دهد، امید می‌دهد، نور می‌دهد، عزم راسخ برای حرکت در صراط مستقیم می‌دهد. با قرآن باید مواجهه شد و اینها را گرفت.

Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  جمعه 18 تير 1389 :  16:38:32  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

1385.7.4

اول باید خوب بخوانید؛ تلاوت را خوب، زیبا وجامع و صحیح بخوانید؛
دوم، معانی و مفاهیم قرآنی را بفهمید، و سوم، قرآن را حفظ کنید.

حفظ قرآن خیلی مهم است. شما جوان‌ها به این احتیاج دارید و می‌توانید. وقتی شما حافظ قرآن هستید، این تکرار آیات قرآنی و انس دائمی با قرآن، به شما فرصت می‌دهد که در قرآن تدبر کنید.
تدبر در قرآن با همینطور خواندن و رد شدن به دست نمی‌آید؛ با یک بار و دوبار خواندن هم حاصل نمی‌شود؛ با تکرار و انس با آیه‌ای دو بار خواندن هم حاصل نمی‌شود؛ با تکرار و انس با آیه‌ای از قرآن و امکان تدبر در آن به دست می آید. و چقدر لطایف در قرآن کریم هست که اینها را جز با تدبر نمی‌توان فهمید. بنابراین حفظ و فهم معانی قرآن و تلاوت آن لازم است.

بنده همه‌اش ترسم از این است که شما جوان‌های خوب ما ـ همین قراء خوبی که الان هستید و اینجا هم تعداد زیادی‌تان حضور دارید ـ خیال کنید اینجایی که شما رسیده‌اید، این پله‌ی آخر است. نه آقا، این پله‌ی آخر نیست.

نباید توقف بکنید؛ باید به جلو حرکت کنید؛ باید پیش بروید و روز به روز باید بهتر بخوانید و بهتر بشوید، که این ممکن هم هست.
البته این به ترتیباتی از لحاظ تعلیم و کانون‌های قرآنی احتیاج دارد و این دوستانی که دست اندرکار این مسائل هستند، بایستی مقدمات را فراهم کنند و صداوسیما هم بایستی کمک بکند.
با قرآن انس بگیریم، قرآن را باور کنیم و قرآن را بفهمیم، کار قرآنی در کشور ما خوشبختانه به صورت انبوه انجام گرفته و دارد انجام می‌گیرد، اما نباید این حرکت هرگز دچار وقفه بشود.

Go to Top of Page

مشکات نیاز
Junior Member

Iran
312 Posts

ارسال شده در:  جمعه 22 مرداد 1389 :  17:57:51  Show Profile  Reply with Quote
یا زهرا

محفل انس با قرآن در حسینیه امام خمینی (ره)*21/5/1389
تلاوت و حفظ قرآن، بايد مقدمه اي براي فهم معارف قرآن و عمل به آنها باشد

[center]

خبرگزاري فارس: عصر ديروز و در نخستين روز از ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن، جمع زيادي از قاريان ممتاز قرآن و استادان و حافظان قرآن از سراسر کشور، ميهمان حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري،در اين مراسم که چهار ساعت به طول انجاميد تعدادي از قاريان به اجراي قرائت قرآن و برنامه جمع خواني و ابتهال پرداختند.

حضرت آيت الله خامنه اي، در اين مراسم در سخناني حضور در جمع قاريان ،حافظان و اساتيد قرآن را جلسه اي شيرين و تاثيرگذار خواندند و افزودند ،رشد روز افزون علاقه به قرآن در جامعه به ويژه در ميان نو جوانان و جوانان ،نعمت بزرگي است که شايد هيچ نعمتي معادل آن نباشد.

ايشان با تاکيد بر لزوم قدر شناسي اين نعمت، آشنايي با مفاهيم قرآن را لازمه استفاده از معارف قرآن دانستند و خاطر نشان کردند: تلاوت وحفظ قرآن، بايد مقدمه اي براي فهم معارف قرآن و عمل به آنها باشد.

رهبر انقلاب اسلامي قاريان و حافظان قرآن را به تسلط بر ترجمه قرآن توصيه کردند و افزودند: معارف قرآن در واقع درس هاي زندگي هستند و تسلط بر ترجمه قرآن، موجب فهم معاني و معارف قرآن مي شود.

در پايان اين مراسم نماز مغرب و عشاء به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامي اقامه شد و سپس حاضران روزه خود را همراه با حضرت آيت الله خامنه اي افطار کردند.
Go to Top of Page

یاس سپید
Advanced Member

Iran
4194 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 25 مرداد 1389 :  02:13:13  Show Profile  Reply with Quote
یا حاضر و یا ناظر

«انّ الأنسان لفى خسر»

شما در طول مدت عمرتان هيچ چيز را يكجانبه نمى‌گيريد؛ چيزى مى‌گيريد، چيزى مى‌دهيد. آنچه مى‌گيريم، همين چيزهايى است كه در طول زندگى گير ما مى‌آيد - از علم، از معنويت، از پول، از مقام، از جلوه‌گرى در چشم مردم، از محبوبيت و غير اينها - آنچه مى‌دهيم، از همه‌ى اينها مهمتر است و آن، عمر و زندگى ماست؛ «انّ الأنسان لفى خسر». ما در مقابل همه‌ى دستاوردهاى خود، چيزى را داريم به‌طور مستمر و بى‌وقفه تحويل مى‌دهيم و آن، مدت مهلت و فرصت ما در اين دنياست؛ اين دارد تمام مى‌شود.
سرمايه‌ى اصلى دارد ذره‌ذره كم مى‌شود؛ مثل يخى كه انسان در دستش بگيرد و آب شود. اين سرمايه را بايد به سرمايه تبديل كنيم. شما در باب مسائل اقتصاد كلان كشور مى‌گوييد نفتِ استخراج شده سرمايه‌ى ملى است و نبايد آن را خرج خوراك روزمره بكنيم؛ بايد به يك سرمايه‌ى ماندگار تبديل كنيم.
عين همين قضيه در مورد شخص من و شماست. يك سرمايه‌ى تجديد ناشدنى - يعنى عمر - را داريم مى‌دهيم؛ بايد در مقابل آن يك سرمايه بگيريم تا براى ما بماند. اين جاه و جلال، اين محبوبيت، اين موقعيت سياسى و اين پول براى انسان نمى‌ماند؛ آنچه مى‌ماند، «ما عنداللَّه» است؛ اين «خير و ابقى» است؛ اين ماندنى است. هدف از نمايندگى بايد اين باشد؛ در اين صورت ضرر نمى‌كنيد؛ چه محبوبيت شما در چشم مردم باقى بماند، چه نماند؛ چه دوره‌ى بعد انتخاب بشويد، چه نشويد؛ چه در اين دوره زحمت‌هاى زيادى بر دوش شما بار بشود، چه نشود؛ هرچه اتفاق بيفتد، خير اوست؛ «در طريقت آنچه پيش سالك آيد، خير اوست». هرچه پيش مى‌آيد، به خير شماست؛ چرا؟ چون داريد يك معامله و تجارت پُر سود انجام مى‌دهيد.
اگر مى‌خواهيد براى خدا كار كنيد، قيامتان، قعودتان، امضاءتان، نطقتان، تصويبتان، ردتان، براى انجام وظيفه باشد. چون براى انجام وظيفه است، پس در ديوان الهى ثبت مى‌شود؛ «لا يغادر صغيرة و لا كبيرة الّا احصاها»؛ همه چيز را احصاء مى‌كنند؛ چيزهايى كه ما يادمان مى‌رود. وقتى ما نهايت احتياج را داريم، با سود و بهره، آن را به ما تحويل مى‌دهند؛ پس ما ضررى نكرده‌ايم. جز اين، هر كارى بكنيم، سرمان كلاه رفته است؛ من هم همين‌طورم، شما هم همين‌طوريد؛ هيچ فرقى هم بين ما از اين جهت نيست.
دیدار با نمایندگان مجلس 1383/03/27

«وتواصوا بالحقّ و تواصوا بالصّبر»

بايد در اين راه [راه حق] فداكارى كرد. بعضى هم فدا مى‌شوند؛ اما خط و راه و جريان خدا پيروز خواهد شد؛ كما اين‌كه امروز بحمداللَّه پيروز شده است. در اين راه هم بايستى صبر و استقامت كرد و حقيقتاً اين آيه‌ى شريفه‌ى «وتواصوا بالحقّ و تواصوا بالصّبر» خيلى پُرمغز است. همه بايد همديگر را به نگهداشتن حق، پاسدارى از حق - ولو باطل على‌الظاهر خيلى قوى باشد - وصيت و توصيه كنيم. ما بايد بر حق پافشارى كنيم. هيچ گرايشى به طرف باطل نبايد پيدا بشود. وصيت همه‌مان به يكديگر بايد ايستادگى و صبر باشد، تا ان‌شاءاللَّه خداى متعال به بركت اين صبرها و مجاهدتهاى شما، اين نكبت و ذلتى را كه در توده‌هاى مظلومِ بيچاره‌ى دنيا گسترده شده است، برچيند و از بين ببرد. اين‌طور نباشد كه ما براى اين مجاهدتها، فقط خودمان را هدف قرار بدهيم؛ بلكه بايستى ريشه‌ى استكبار را در سطح جهانى كند و شرش را از سر ملتها كوتاه كرد.
دیدار با آزادگان 1369/09/03

Edited by - یاس سپید on دوشنبه 25 مرداد 1389 02:15:09
Go to Top of Page
  Previous Topic موضوع  Next Topic  
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
Jump To:
.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. © کانون فرهنگی رهپویان وصال 2002-2010 Go To Top Of Page
این صفحه در 1.52 ثانيه بارگذاري شد