اون موقع اوج خوشبختیم این بود که بشینم پای کارتون های ساده تلویزیون.هر روز عصر پای حرفای خانم مجری می نشستیم و در انتظار معرفی برنامه بعد نقل های کوچک رنگی رو به دهانمون مینداختیم. گاهی بغض می کردیم شبها از خدا می خواستیم زودتر هاج زنبور عسل مادرشو پیدا کنه. مامان سینی عصرانه رو بر می داشت و می گفت: هنوز صفحه آخر مشق فارسیت مونده ها
من از چشمان خویش اموختم درس محبت را***که هر عضوی به درد اید به جایش دیده می گرید!
اماسلام و خداحافظ ای خط های مهربون بچگی های من!نمی دونید وقتی که به ذهنم رجوع می کنم و ته دیگ گذشتمو هم میزنم طعم شیرین شماها چقدر بهم لذت می بخشه. سند باد عزیز...کجایی که همیشه باهوشیت منو به وجد می آوورد و شجاعت علی بابات هیجان زدم می کرد.نمی دونم بل و سباستین عزیز .هاج زنبور عسل قشنگ نل موطلایی زیبا. ای کی یوسان باهوش وزبل ....ماماناتونو بالاخره پیدا کردین یا نه؟ نمی دونم آقای *****که هنوزم داره *****که می کنه یا داروی ضد *****که خریده و حالش خوب شده ...!نمی دونم میشکا و موشکا هنوزم سوت آغاز بهار رو برای همه حیوونای دنیا به صدا در میارن یا نه...؟نمی دونم ممل و دختر مهربون واسکارو گریس آخر چه بلایی به سرشون اومد و حالا کجااند...؟نمی دونم کجایید...نمی دونم کجا گمتون کردم...نمی دونم شما منو گم کردین یا من یه جایی ازتون جدا شدم...!اما من که نفهمیدم...چی شد که حواسم پرت شد؟نمی دونستم که اینقدر قصه کوتاهه که هنوز شروع نشده تموم میشه...! پستچی ...توی کدام کوچه گم شدی...؟من نل رو میخوام ...شایدم دکتر ارنستت که توی جزیره گیر افتاده...من تو این همه شلوغی گم شدم...؟! اگه دروغ بگگم دماغم بشه مثل دماغ پینوکیو...!گربه نره و روباه مکار هم شاهدن...بابا...من به کی بگم که هنوز مات گل سر مامان افسانه توشیشانم...من هنوز دلم برای ....ضعف میره!من هنوز عاشق راه رفتن سیندرلام...بعضی وقتا دلم می خواد مثل بلفی و لی لی پیت کوچولو بشم و برم......!من می خوام مثل کوتو له های گالیور وقتی بابام خوابه با طناب دست وپاشو ببندم... من هنوز یه کمی برام خداحافظی شده....!بچه ها من نمی خوام برم قاطی بزگترا...آی ...به دادم برس!من دلم بارون می خواد من دنیای پر از آلودگی و مکرو دروغ بزرگترا رو دوس ندارم . من هنوز دلم می خواد دهکده حیوانات رو ببینم. دلم می خواد با بچه های کوه آلپ بازی کنم....بچه ها خاله ریزه رو تو کدو جنگل میشه پیدا کرد...؟ بامزی کجایی...شلمان ...کلبه ات روی کدام تپه مه گرفته غیب شده...؟ جولز و جولی بیاین با هم سر به سر جودی بذاریم. ملوان زبل میشه یه کمی به منم اسفناج بدی؟؟؟ فقط اگه همه کارتون های دنیا آدم بکشن...!اگه همشون با اسلحه های آتشینه خودشون دنیارو به آتش بکشن....من با شما خداحافظی نمیکنم الهی همتون مادراتونو پیدا کنید...من تو این دوره پر از نامردی حوصله ریل های فشنگ و اسلحه های لیزری رو ندارم...!...کارتون های پر از صداقت دوران کودکیم من با همه وجود به شما سلام میکنم
من از چشمان خویش اموختم درس محبت را***که هر عضوی به درد اید به جایش دیده می گرید!
Edited by - یه قطره اشک on چهارشنبه 1 دی 1383 03:25:30
اون موقع ها هنوز هوا آلوده نبودچشم ها نمی سوخت. قلبها درد نمی گرفت. دلا پاک پاک بود.زمین رو تب گناه نگرفته بود. مهربونی هنوز گم نشده بود.شهدا لبخند می زدن. اما حالا حتی نمایشگاه که میرم احساس میکنم زیاد اونارو نمی شناسم. با حسرت نگاه میکنم. ماتم چرا؟؟؟ رفتن؟؟؟ دل من با خودت چه کردی؟؟؟خب شاید بتونم با شعر علی کوچولو...این مرد کوچک....باباش رفته به جبهه.... هیچی. بی خیال
بسمه تعالی سلام چه قدر این تاپیک با حاله من هنوزم اگه وقت کنم کارتون نگاه می کنم و البته خیلی بهتر از بعضی فیلم هایی همست که برای ما جوون ها درست می کنند
کاش این تاپیک به همین چند نظر قشنگ ختم نمی شد و همه می تونستیم به راحتی خودمون رو پرت کنیم تو اون دوران و از غرق شدن درش لذت ببریم . ولی حیف که همین رفتن ساده ی ذهن هم دل پاک و ساده ی بچه گی رو طلب می کنه و اونجاست که مرد کهن اون شعر قدیمی لازم است ... و بازم از خاطرات کارتونی بچه گیمون برا همدیگه بگیم http://web.mit.edu/%7Esalman/Public/weblog/Collection/index.html به دیدنش میرزه... یا علی
عجب تاپیکی ........... نمی دونم چرا تا بحال جای خالی این تاپیک احساس نشده!؟ تاپیکی که میشه اندازه فوتبال و شاید بیشتر در موردش بحث کردو صحبت و تبادل اطلاعات. من واقعا کارتون رو دوس دارم و خیلی دنبال کاتون می گردم که نگاه کنم ، البته اگه دی وی دی گیرم بیاد که یه چیز دیگست راستی یه کارتون هست به نام اور د هج فکر کنم خیلی توپ باشه امسال تو جشنواره فیلم کن شرکتش داده بودن ، تو مایه های شرک هست ، من خودم هنوز ندیدمش و فکر کنم شاهکار باشه
حنا دختری در مزرعه رو که فراموش نکردین. البته وقتی ابن کارتن از تلوزیون پخش می شد آهنگ تیتراژش بدون کلام بود. اما در لینک زیر میتونید آهنگ با کلام اون رو دانلود کنید.
جناب 3tayesh خیلی ممنونم به به به به یادی از جوانیمان نُمودیم. جایی پیدا میشه که این خود کارتونها رو برای دانلود گذاشته باشن؟ فروشی هم باشه میخریم یادش بخیر پسر شجاع
جناب نقدونه الان خیلی کارتون های قدیمی رو می فروشن :سندباد ،بامزی ،زبل خان،جودی ابت،... یه سرچ بزنید... کسی هست بدونه زمزمه ی گلاکن رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
جناب نقدونه الان خیلی کارتون های قدیمی رو می فروشن :سندباد ،بامزی ،زبل خان،جودی ابت،... یه سرچ بزنید... کسی هست بدونه زمزمه ی گلاکن رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
کارتونها رو دارن میفروشن ولی متأسفانه نه با اون دوبله ای که ما دیدیم. همش زبون اصلیه. که بعضیاش زبانش انگلیسی هم نیست حیف. البته یه جایی رو پیدا کردم ولی هنوز موفق نشدم زنگ بزنم. ظاهرن دوبله شده ها شو داره.
.. نمیدونم چرا از همون بچگی عاشق شخصیت های منفی بودم برونکا (توی کارتون چوبین) محبوب من بود دقیقا کاراکترهایی که همسن و سالهام ازشون فراری بودن آخه چـــــرا؟ هر چی هم میرم از اساتیدم سوال میکنم که واقعا چـــــرا؟میخندن فکر میکنن باهاشون شوخی دارم میترسم یه جایی از خشانت روحیم خودش رو نشون بده بالاخره
و من یَتَّق الله یَجـعَـل لَه مَخـرجا
Edited by - del-shodeh on پنجشنبه 8 خرداد 1387 08:54:37
کارتونها رو دارن میفروشن ولی متأسفانه نه با اون دوبله ای که ما دیدیم. همش زبون اصلیه. که بعضیاش زبانش انگلیسی هم نیست حیف. البته یه جایی رو پیدا کردم ولی هنوز موفق نشدم زنگ بزنم. ظاهرن دوبله شده ها شو داره.
حتماً اگه واقعاً همچين چيزي بود لينكشو ميذارم همينجا يه سايت هست كه با يه قيمت عجيب و غريب بعضي محصولاتش رو ارائه ميكنه و به قول خودش هر فيلم 3 يا 5 ريال ميشه. يكي از محصولاتش 60 تا كارتون دوران كودكيه. من سفارش دادم وقتي رسيد چكش كردم ديدم همش دروغه براش پس فرستادم. اگه كسي خواست بخره از سايتهايي خريد كنه كه طرف قرارداد پرداخت يا ايران ماركت سنتر هستن. آدرساشونو اگه خواستيد يه جايي بزنيم
انیمیشن یانگوم با نام «رویای زیبای من»، از اول تیر ماه از گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیما روی آنتن میرود.
به گزارش مهر، انیمیشن «رویای زیبای من» در 50 قسمت 25 دقیقهای به مدیریت دوبلاژ جواد پزشکیان برای شبکه دو سیما دوبله شده و از اول تابستان در برنامه نوجوان روی آنتن میرود.
«رویای زیبای من» درباره دختربچهای است که در قصر پادشاهی کشور کره زندگی میکند. او در آشپزخانه دربار کار میکند و مجبور است تمام فنون آشپزی را با جزيیات یاد بگیرد، اما ماجراهای مختلفی برای او اتفاق میافتد.
وسلام نام خداست فوتبالیست ها یادتونه؟ یه داداشم کاکرو بود! یکیشون واکی بایاشی بود! منم تارو میساکی بودم!(شاید به خاطر همینه الان آی دیم تاراست!) داداش کوچیکمم سوباسو اوزارا! بعد فوتبال که بازی می کردیم هر کدوم از اخلاقیات همون استفاده می کردیم! یادش بخیر! پیر شدیم رفت! بعد یه چیز جالب بابا لنگ درازو که نشون می داد همسنای من دوست داشتن جای جودی باشن اما من دوست داشتن جای جان اسمیت باشم!الان همه بهم می گن شخصیتت مثل جودیه!چرا؟
وسلام نام خداست فوتبالیست ها یادتونه؟ یه داداشم کاکرو بود! یکیشون واکی بایاشی بود! منم تارو میساکی بودم!(شاید به خاطر همینه الان آی دیم تاراست!) داداش کوچیکمم سوباسو اوزارا! بعد فوتبال که بازی می کردیم هر کدوم از اخلاقیات همون استفاده می کردیم! یادش بخیر! پیر شدیم رفت! بعد یه چیز جالب بابا لنگ درازو که نشون می داد همسنای من دوست داشتن جای جودی باشن اما من دوست داشتن جای جان اسمیت باشم!الان همه بهم می گن شخصیتت مثل جودیه!چرا؟