.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. - مسابقه 8 وادی عشق

Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

همه تالارها
 سایت و کانون
 با بچه های YAS ( گروه کامپپوتری خواهران )
 مسابقه 8 وادی عشق
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
Next Page
نويسنده Previous Topic موضوع  Next Topic
Page: of 2

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 16 فروردين 1385 :  17:29:40  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
یا حق
سلام علیکم
قبلا تو تاپیک سیر مطالعاتی هم عرض کرده بودم اما بازم عرض می کنم:

کانون رهپویان وصال اقدام به برگزاری مسابقه یزرگ کتاب خوانی کرده که مشترک بین خواهر و برادر برگزار می شه.
و همچنین این برنامه هم داریم که مسابقه رو اینترنتی کنیم.

عزیزانی که مایل به شرکت در این مسابقه هستند می توانند کتاب دوره اول را با نام پیامبر و یهود حجاز اثر مصطفی صادقی از این طریق دریافت نمایند
:

عزیزان داخل کشور مبلغ 2200 تومان هزینه کتاب + 1000 تومان هزینه پست پیشتاز را به حساب 63813 بانک تجارت به نام آقایان سید مجید یزدگردی و احد پاریابی واریز نموده و تصویر فیش خود را به ادرس yasgroup@rahpouyan.com ارسال نمایند تا بلافاصله کتاب با پست پیشتاز برای آنها ارسال شود.

اما عزیزان خارج از کشور لطفا با ادرس yasgroup@rahpouyan.com تماس گرفته و نام کشور خود را به اطلاع ما برسانند تا مبلغ پست را تهیه و به اطلاعشان برسانیم تا از طریق راه بالا کتاب را در اختبارشان قرار بدهیم

شیوه برگزاری مسابقمون از این قراره:

مسابقه هشت وادی عشق
(به عشق امام رضاع)

کلا 8 دوره مسابقه برگزار میشه
که در هر دوره یک کتاب معرفی میشه و از اون کتاب امتحان تستی گرفته میشه و از هر دوره 8 نفر به عنوان برگزیده انتخاب می شن
دوره هشتم فرق می کنه
دوره هشتم از بین برگزیدگان دوره قبل مسابقه ای برگزار میشه و 14 نفر متخب خواهند شد که:
به 5 نفر اول سفر رایگان مشهد
به 5 نفر دوم سفر نیم بهای مشهد
و به 4 نفر اخر جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.

اما دو تا مکه نیم بها هم داریم:
شرکت در هر مسابقه 5 امتیاز
هر فردی هم که به عنوان برگزیده هر دوره شناخته بشه 10 امتیاز داره
امتیازها رو اخر سری جمع می کنیم و بین افرادی که بالاترین امتیاز رو اوردن قرعه کشی میشه و به دو نفر سفر نیم بهای مکه اهدا میشه

زمان برگزاری اولین دوره مسابقه جمعه 29 اردیبهشت ماه 1385 ساعت 2 بعدالظهر هم زمان (حضوری و اینترنتی برگزار می شود.

در صورتی که استقبال بشه به جوایز اضافه خواهد شد.

منتظر حضورتون هستیم
التماس دعا
یا علی

www.rasanic.com/namaz
گفتگویی در مورد تقلید

Edited by - عطر نماز on جمعه 1 ارديبهشت 1385 16:11:22

M114Z14
Advanced Member

Belgium
4286 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 16 فروردين 1385 :  17:37:13  Show Profile  Visit M114Z14's Homepage  Send M114Z14 a Yahoo! Message  Reply with Quote
سلام من هم میام
ولی ایران نیستما
کتابشو چیکار کنم؟

بابی انت و امی و نفسی لک الوقا و الحما

Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 16 فروردين 1385 :  17:42:21  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
سلام
انشا الله به زودی فروشگاه اینترنتی راه اندازی میشه شماره حساب می دیم . مبلغ کتاب با هزینه پست از هر کجای دنیا به حساب ریخته میشه و کتاب براتون پست میشه.
منتظر خبر باشید.
التماس دعا

www.rasanic.com/namaz
گفتگویی در مورد تقلید

Edited by - عطر نماز on چهارشنبه 16 فروردين 1385 19:15:16
Go to Top of Page

meshkat128_kosar
Advanced Member

5165 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 16 فروردين 1385 :  18:08:40  Show Profile  Reply with Quote
سلام
ممنون عطر نماز جان
منم مى خواستم همين سؤال ام _زد رو بكنم

يا على

http://www2.filehost.to/files/2006-02-17_02/143621_2.jpg
Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 16 فروردين 1385 :  19:17:28  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
کتاب باید وارد زندگی مردم شود.

مقام معظم رهبری

Edited by - عطر نماز on چهارشنبه 16 فروردين 1385 19:18:19
Go to Top of Page

saba
مسئول بخش

Iran
8481 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 16 فروردين 1385 :  23:27:32  Show Profile  Send saba a Yahoo! Message  Reply with Quote
سلام .ببخشید ما هم میتونم تو مسابقه شرکت کنیم ؟ اسم کتابش چی هست و از کجا میتونیم تهیه کنیم ؟

Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 17 فروردين 1385 :  12:01:06  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by saba

سلام .ببخشید ما هم میتونم تو مسابقه شرکت کنیم ؟ اسم کتابش چی هست و از کجا میتونیم تهیه کنیم ؟

یا حق
سلام
سبا جان حساب شما رو که در اولین فرصت مقدوره می رسم
همه می تونن شرکت کنن الا خود من حتی بچه های یاس.
کتاب مسابقه هم چون دم دستم نبود نویسندش یادم نبود که بنویسم:
اما حالا که از اون سوالات مصلحتی پرسیدی:
اسم کتاب پیامبر و یهود و حجاز است. کتابی بسیار جالب و پر محتوی که پته یهودی ها رو تا یه حدی رو اب ریخته.
کتاب رو از غرفه یاس و صوت الحسین ع می تونید تهیه کنید.
بچه های خارج از شیراز هم تا زمانی که فروشگاه اینترنتی راه نیفتاده می تونن با ایمیل در ارتباط باشن تا کتاب رو براشون ارسال کنم
التماس دعا
یا علی

مسابقه 8 وادی عشق

http://www.rahpouyan.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3901

Edited by - عطر نماز on پنجشنبه 17 فروردين 1385 23:31:43
Go to Top of Page

saba
مسئول بخش

Iran
8481 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 17 فروردين 1385 :  15:20:59  Show Profile  Send saba a Yahoo! Message  Reply with Quote
ببخشید یه سوال مصلحتی دیگه هم داشتم :
میشه آدرس صوت الحسین و غرفه ی یاس رو هم بنویسید؟

Go to Top of Page

یه قطره اشک
Senior Member

1782 Posts

ارسال شده در:  جمعه 18 فروردين 1385 :  08:30:01  Show Profile  Visit یه قطره اشک's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by عطر نماز

مقام معظم رهبری

سلام و خسته نباشید

با اینکه مدت زیادی از تشکیل غرفه کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی توسط بچه های یاس نمی گذره اما استقبال از کتاب نسبت به اوایل دوچندان شده

علی الخصوص سرکار خانم عطر نماز تلاش زیادی در امر ترغیب و ترویج این فرهنگ داشتند که جای تشکر و قدردانی داره.

و من الله توفیق

!

if you go to karbala...i want to come!
Go to Top of Page

yaran_180
Starting Member

Iran
2 Posts

ارسال شده در:  جمعه 18 فروردين 1385 :  11:28:28  Show Profile  Reply with Quote
salam
avalan khaste nabashid
sanian ein mosabeghe mokhtase khaharane ya baradaran ham mitoonan sherkat konan
onvane ketab?
az koja bayad taheie beshe?
batashakor
Go to Top of Page

saba
مسئول بخش

Iran
8481 Posts

ارسال شده در:  جمعه 18 فروردين 1385 :  15:15:39  Show Profile  Send saba a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by yaran_180

salam
avalan khaste nabashid
sanian ein mosabeghe mokhtase khaharane ya baradaran ham mitoonan sherkat konan
onvane ketab?
az koja bayad taheie beshe?
batashakor

سلام .جواب همه ی سوالاتون تو پست های قبلی هست می تونید به اونا مراجعه کنین و جوابتونو بگیرین

Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  جمعه 18 فروردين 1385 :  18:35:33  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by یه قطره اشک

quote:

مقام معظم رهبری

سلام و خسته نباشید

با اینکه مدت زیادی از تشکیل غرفه کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی توسط بچه های یاس نمی گذره اما استقبال از کتاب نسبت به اوایل دوچندان شده

علی الخصوص سرکار خانم عطر نماز تلاش زیادی در امر ترغیب و ترویج این فرهنگ داشتند که جای تشکر و قدردانی داره.

و من الله توفیق

!

if you go to karbala...i want to come!

خدا اخلاص بده

مسابقه 8 وادی عشق

Edited by - عطر نماز on جمعه 18 فروردين 1385 18:36:22
Go to Top of Page

reza_erfan1
Junior Member

Malaysia
213 Posts

ارسال شده در:  جمعه 18 فروردين 1385 :  20:31:49  Show Profile  Reply with Quote
من در خارج از ایران هستم در کشور مالری و می خواهم در مسابقه شرکت کنم .من رو راهنمایی کنید
rabeh985@hotmail.com
Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  شنبه 19 فروردين 1385 :  01:10:23  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reza_erfan1

من در خارج از ایران هستم در کشور مالری و می خواهم در مسابقه شرکت کنم .من رو راهنمایی کنید
rabeh985@hotmail.com

یا حق
سلام
انشا الله به زودی شماره حساب فروشگاه اینترنتی در اختیار عزیران قرار می گیرد و امکان دریافت کتاب فراهم می گردد.
التماس دعا
یاعلی

مسابقه 8 وادی عشق

Edited by - عطر نماز on يکشنبه 20 فروردين 1385 10:31:25
Go to Top of Page

hamid_foozool
Advanced Member

Iran
2051 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 21 فروردين 1385 :  01:32:29  Show Profile  Send hamid_foozool a Yahoo! Message  Reply with Quote
سلام .خوبین ..

خوب کی مسابقه هست .. ما که هر وقتی نمیتونیم بیاییم ... درس داریم .. شهرستانیم ... چجوریه در کل؟
Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 21 فروردين 1385 :  10:50:03  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
یا حق
سلام
مسابقه اواخر اردیبهشت هست که تاریخش تو سایت اعلام میشه.
این مسابقه به صورت اینترنتی هم برگزار میشه. شما فقط کتاب رو تهیه کنید (صوت الحسین) و زمانی که اعلام کردیم پای کامپیوتر در هر کجایی که هستید، بنشینید.
می تونید به راحتی در مسابقه شرکت کنید.
التماس دعا
یا علی

مسابقه 8 وادی عشق
Go to Top of Page

marz eshgh
Advanced Member

United Kingdom
3760 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 24 فروردين 1385 :  02:58:58  Show Profile  Visit marz eshgh's Homepage  Send marz eshgh an ICQ Message  Send marz eshgh a Yahoo! Message  Reply with Quote
سلام...الان که اواخر فروردین هست
کی میخواید این فروشگاه اینترنتی رو بزنید که ماها هم بتونیم توش شرکت کنیم...هووووووووووووو حالا تا بیاید فروشگاه نتی بزنید تا بیاید چمیدونم پست کنید مسابقه تموم شد رفت....فینیتوووووووووو

علی شمع ولایت بودوزهرا بود پروانه...به گرد شمع می گردیدوخودبی بال وپرمی کرد
Go to Top of Page

آقای ایرانی
Junior Member

419 Posts

ارسال شده در:  جمعه 25 فروردين 1385 :  14:14:57  Show Profile  Visit آقای ایرانی's Homepage  Send آقای ایرانی a Yahoo! Message  Reply with Quote
هو کی میره ای همه راه روو -بعد هم فکر نکنک فروشگاه اینترنتی خارج از ایران هم کار کنه ها

http://www.rahpouyan.com/images/middlelogo/pal-logo.jpg
Go to Top of Page

marz eshgh
Advanced Member

United Kingdom
3760 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 29 فروردين 1385 :  04:18:01  Show Profile  Visit marz eshgh's Homepage  Send marz eshgh an ICQ Message  Send marz eshgh a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by آقای ایرانی

هو کی میره ای همه راه روو -بعد هم فکر نکنک فروشگاه اینترنتی خارج از ایران هم کار کنه ها

http://www.rahpouyan.com/images/middlelogo/pal-logo.jpg

ماشااللههههههههههههههههه

علی شمع ولایت بودوزهرا بود پروانه...به گرد شمع می گردیدوخودبی بال وپرمی کرد
Go to Top of Page

rayan
مسئول بخش

1592 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 31 فروردين 1385 :  00:09:35  Show Profile  Reply with Quote
quote:

یا حق
سلام
این مسابقه به صورت اینترنتی هم برگزار میشه. شما فقط کتاب رو تهیه کنید (صوت الحسین) و زمانی که اعلام کردیم پای کامپیوتر در هر کجایی که هستید، بنشینید.
التماس دعا
یا علی

مسابقه 8 وادی عشق

Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 31 فروردين 1385 :  10:37:29  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rayan

quote:

یا حق
سلام
التماس دعا
یا علی

مسابقه 8 وادی عشق

چشم خانم رییس
اوامر اجرا شد
و ان یکاد الذین کفروا...........فوت
در خدمتیم خانم رییس

مسابقه 8 وادی عشق
Go to Top of Page

چکاوک
Advanced Member

Iran
2073 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 31 فروردين 1385 :  10:42:39  Show Profile  Send چکاوک a Yahoo! Message  Reply with Quote

من میخوام شرکت کنم...منتها چرا اولیش اونروزه؟من 29 اردیبهشت صبح امتحان میان ترم دارم.

******سلام بر حسين(ع)******

آقامون دلبره...دلا رو میخره...کربلا میبره...با اون نسیمی که داره عطر گل یااسس...
آقامون میدونه...این دل دیوونه...دوست داره بخونه...میون بین الحرمین روضهء عبااسس...
کاااش دلامون یه بار دیگه بشه خدایی...کاااش ههممون یه روز بشیم کرب و بلایی...

Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 31 فروردين 1385 :  11:11:30  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by چکاوک

من میخوام شرکت کنم...منتها چرا اولیش اونروزه؟من 29 اردیبهشت صبح امتحان میان ترم دارم.

آقامون دلبره...دلا رو میخره...کربلا میبره...با اون نسیمی که داره عطر گل یااسس...
آقامون میدونه...این دل دیوونه...دوست داره بخونه...میون بین الحرمین روضهء عبااسس...

خواستن توانستن است.
تا 2 بعدالظهر فکر کنم بتونید برسید خونه

مسابقه 8 وادی عشق
Go to Top of Page

مهاجر
Advanced Member

Iran
5151 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 31 فروردين 1385 :  13:50:40  Show Profile  Visit مهاجر's Homepage  Reply with Quote
عطر نماز جان شما قرار بود یه چیزیو پست کنین برام نه

منتظرمااا

Go to Top of Page

bahanehgir
Average Member

937 Posts

ارسال شده در:  شنبه 2 ارديبهشت 1385 :  00:39:35  Show Profile  Reply with Quote
سلام
وظیفه خودم دیدم که از عطر نماز عزیزم و باقی یارانشون تشکر کنم
هر چند که فقط یک سوم کتاب رو خوندم ولی واقعا مفیده...توصیه میکنم حتی اگه تو مسابقه شرکت نمی کنید تهیه کنید و مطالعه کنید
اما یک مسئله هست و اونم اینه که باید حتما یک پیش زمینه تاریخی از موضوع کتاب بدونید...اینو گفتم به عنوان پیشنهاد
من که 10_ 15 سال پیش کتاب فروغ ابدیت رو خوندم خیلی دقیق ریزه های تاریخ یادم نیست و این کتاب یکجورایی اینو گذاشته به حساب پیش زمینه علمی ما...هر چند هنوز کتابو تموم نکردم اما اول کتاب هم نیاز به این معلومات داره...
خوبه که برای مراحل بعدی اینو در نظر بگیرین
اجرکم عند الله
Go to Top of Page

shamimeyas
Advanced Member

Iran
2257 Posts

ارسال شده در:  شنبه 2 ارديبهشت 1385 :  05:53:04  Show Profile  Reply with Quote
هوالله
ای فروشگاه اینترنتی کجایی که یادت بخیر(البته یاد حرفاو نقشه هایی که برات کشیده بودن )توهم دنیایی دیگه زود فراموش میشی

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم یا حسین
اللهم عجل لولیک الفرج بفدای مولای غریبمون یامولا علی ادرکنا بظهور الحجـه

Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  شنبه 2 ارديبهشت 1385 :  09:46:22  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shamimeyas

هوالله
ای فروشگاه اینترنتی کجایی که یادت بخیر(البته یاد حرفاو نقشه هایی که برات کشیده بودن )توهم دنیایی دیگه زود فراموش میشی

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک

یا حق
سلام
والا فروشگاه اینترنتی در دست اقدام هست. اینم که ما دیر شماره حساب رو اعلام کردیم منتظر بودیم تا فروشگاه اینترنتی راه بیفته که با بعضی مشکلات مواجه شد که دیدبم اگر بخوایم صبر کنیم تا راه بیفته کتاب دوره اول یه مقدار دیر به دست عزیزان می رسه.
حالا شما می تونید، مثل فروشگاه اینترنتی، از این شماره حساب استفاده کنید. مواردی رو که نیاز دارید به ایمیل ما بزنید با ذکر نام شهر یا کشوری که ساکن هستید. کمتر از 24 ساعت براورد قیمت میکنیم و بهتون خبر می دیم تا مبلغ رو به حساب بریزید.

التماس دعا
یا علی

مسابقه 8 وادی عشق
Go to Top of Page

مهاجر
Advanced Member

Iran
5151 Posts

ارسال شده در:  شنبه 2 ارديبهشت 1385 :  19:13:02  Show Profile  Visit مهاجر's Homepage  Reply with Quote

Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 4 ارديبهشت 1385 :  09:54:54  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote

مسابقه 8 وادی عشق
Go to Top of Page

shamimeyas
Advanced Member

Iran
2257 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 4 ارديبهشت 1385 :  13:09:38  Show Profile  Reply with Quote
هوالله
آبجی عطر نماز من هرچی افلاین میذارم کتاب رو برام بفرستین جواب نمیدین

Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 4 ارديبهشت 1385 :  19:13:56  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shamimeyas

هوالله
آبجی عطر نماز من هرچی افلاین میذارم کتاب رو برام بفرستین جواب نمیدین

شرمنده روی مبارکتون
افلاینها به دستم نرسیده الا همین امروزی
به روی چشم
براتون می فرستم.
التماس دعا
یا علی

مسابقه 8 وادی عشق
Go to Top of Page

bahanehgir
Average Member

937 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 5 ارديبهشت 1385 :  16:00:04  Show Profile  Reply with Quote
سلام عزیز
انگار هیچ کی غیر من این کتابو نخونده که هیچی نمیگن؟
من یک عالم سوال دارم...کتاب در عین حال که جالبه اما سخته
آخه من هیچ کدوم از مطالبی که میخونم یادم نمیمونه
این کتاب بیشتر به مباحثات طلبه هایی میمونه که کل تاریخ رو از برند
حالا یکی بگه چیکار کنم یادم بمونه؟؟؟
Go to Top of Page

shamimeyas
Advanced Member

Iran
2257 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 5 ارديبهشت 1385 :  16:09:50  Show Profile  Reply with Quote
هوالله
ابجی بهانه گیر میگم اگه ابنجوریاست بیخودی این بنده خداهارو به زحمت نندازم برای پست. قابل خوندنه بگیرما نثرش دلپذیر نباشه من نمیتونم بخونما

Go to Top of Page

چکاوک
Advanced Member

Iran
2073 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 5 ارديبهشت 1385 :  18:08:01  Show Profile  Send چکاوک a Yahoo! Message  Reply with Quote
وایییی من تازه یه امتحان دیگه هم اون هفته دارم،سخت نباشه متنش.
بهانه پاشو بیا اینجا واسه من توضیح بده بینیم.

Go to Top of Page

bahanehgir
Average Member

937 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 5 ارديبهشت 1385 :  22:42:48  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bahanehgir

سلام
وظیفه خودم دیدم که از عطر نماز عزیزم و باقی یارانشون تشکر کنم
هر چند که فقط یک سوم کتاب رو خوندم ولی واقعا مفیده...توصیه میکنم حتی اگه تو مسابقه شرکت نمی کنید تهیه کنید و مطالعه کنید
اما یک مسئله هست و اونم اینه که باید حتما یک پیش زمینه تاریخی از موضوع کتاب بدونید...اینو گفتم به عنوان پیشنهاد
من که 10_ 15 سال پیش کتاب فروغ ابدیت رو خوندم خیلی دقیق ریزه های تاریخ یادم نیست و این کتاب یکجورایی اینو گذاشته به حساب پیش زمینه علمی ما...هر چند هنوز کتابو تموم نکردم اما اول کتاب هم نیاز به این معلومات داره...
خوبه که برای مراحل بعدی اینو در نظر بگیرین
اجرکم عند الله

سلام
شمیم جان اول اینو بخون
کتاب واقعا جالب و پر باریه...خیلی مطالب جدید داره و روش جالبی برای بیانشون
اما اینی که گفتم برای دوستای کم سن ترمونه که مثل منممکنه اطلاعاتشون در تاریخ کمتر باشه و یک جاهایی که کتاب به حساب باسوادی من میذاره بنده از کتاب جا میمونم
در ضمن میخواستم که عطر نماز گل برای کتابهای بعدی یک مکملی برای این کتاب در نظر بگیره تا این مسیله حل بشه
ولی خداییش کتاب خیلی جالبیه و مفییییید
Go to Top of Page

bahanehgir
Average Member

937 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 5 ارديبهشت 1385 :  22:50:34  Show Profile  Reply with Quote
quote:

سلام
فقط مونده ننه جان گرامی دیگه منو تو خونه راه نده
همینجوری هم به عنوان یکی از علل انحراف شما در آشنایی با این محل شناخته شدم
Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 6 ارديبهشت 1385 :  19:31:14  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

سلام عزیز
انگار هیچ کی غیر من این کتابو نخونده که هیچی نمیگن؟
من یک عالم سوال دارم...کتاب در عین حال که جالبه اما سخته
آخه من هیچ کدوم از مطالبی که میخونم یادم نمیمونه
این کتاب بیشتر به مباحثات طلبه هایی میمونه که کل تاریخ رو از برند
حالا یکی بگه چیکار کنم یادم بمونه؟؟؟

سلام
والا من اصلا تو خوندنش مشکل نداشتم.
نه اینکه خیلی بارم باشه ها.
نه
اما مشکلی هم نداشتم.
در ضمن زمانی که متن رو می خونید جاهایی که فکر میکنید به درد تست می خوره رو زیرش خط بکشید بعد از اتمام کتاب و قبل از مسابقه یه نگاهی بهش بندازید. این میره تو ضمیر نا خوادآگاهتون بعد سوال رو که ببینید جواب هم از تو ضمیر ناخوداگاهتون فراخوان میشه میاد تو ذهنتون.
والا اینجا یه تعداد زیادی پخش شده کسی مشکلی نداشته.
البته حق می دم بهتون. بچه های اینجا تجربه مسابقه عقل سرخ رو دارن با سوالات اشنا هستن.
این طراح سوالمون اینقده بچه ماهیه
اینقده بچه خوبیه
اصلا سخت نمیگیره. قول می دم.
شما هم زیاد به خودتون سخت نگیرید.
البته نه شما از بزرگانید مال مفت از گلوتون پایین نمی ره واسه همینه براتون ثقیل الهضمه
ولی خب! چشم
انتقال می دم
التماس دعا
یا علی

مسابقه 8 وادی عشق
Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 6 ارديبهشت 1385 :  19:33:43  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

سلام
فقط مونده ننه جان گرامی دیگه منو تو خونه راه نده
همینجوری هم به عنوان یکی از علل انحراف شما در آشنایی با این محل شناخته شدم

قابل توجه کسایی که نمی دونن
من اصلا لو نمی دم این دو تا خواهرن
اصلا هم برای خودتون علامت سوال ایجاد نکنید این فقط یک دعوای خانوادگی هست.
کسی وارد نشه خودشون به قول شیرازیا صلاح میرن

یا علی

مسابقه 8 وادی عشق
Go to Top of Page

چکاوک
Advanced Member

Iran
2073 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 6 ارديبهشت 1385 :  23:28:59  Show Profile  Send چکاوک a Yahoo! Message  Reply with Quote
شدیدن تکذیب میکنم.
جمله اخر رو البته!

دور از جون من.
واااا عطر نماز از شما انتظار نداشتم.

Go to Top of Page

bahanehgir
Average Member

937 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 7 ارديبهشت 1385 :  01:01:56  Show Profile  Reply with Quote
سلام
اوا نن جان خدا بدور

ارواح خاک دومی شایعست..باور نکنیاااااااا
حالا این کتابو که گفتینا مثلا...وای من یک عالم سوال دارم باید بشینی بغل دستم تک تک بپرسم
راستی یک چیزایی گفته بیدی جان جانان مشکوک میزد...ما گفتیم با دو تا کتاب بعدی یهو هضمش کنیم
من کلی تبلیغ این مسابقه رو کردم ولی نمیدونم چرا این جوونای امروزی اصلا پی کسب دو کلام حرف حسابی نیستن
Go to Top of Page

عطر نماز
Senior Member

Iran
1294 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 7 ارديبهشت 1385 :  10:20:11  Show Profile  Visit عطر نماز's Homepage  Send عطر نماز a Yahoo! Message  Reply with Quote
یا حق
سلام
حالا اون هضم و اینا رو که شوخی کردم.
در مورد کتاب هم واقعا دیگه خودم تو شک افتادم. نمیدونم کجا دجار مشکل شدید.
و اما ما سری جدید کتابهامون رو هم سفارش دادیم و چون تو شیراز جایی گیر نیومده مجبوریم از قم سفارش بدیم و این اخرین سری کتاب دوره اول هست که داریم میاریم. که البته بیش از نصف این تعداد بچه ها ثبت نام کردن که باید بهشون بدیم.
اگر شما کتاب می خواید حتما در اسرع وقت حقیر رو در جریان بزارید که براتون کنار بزارم.
التماس دعا
یاعلی

مسابقه 8 وادی عشق

Edited by - عطر نماز on پنجشنبه 7 ارديبهشت 1385 10:27:00
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic موضوع  Next Topic  
Next Page
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
Jump To:
.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. © کانون فرهنگی رهپویان وصال 2002-2010 Go To Top Of Page
این صفحه در 0.64 ثانيه بارگذاري شد