یا حق سلام علیکم قبلا تو تاپیک سیر مطالعاتی هم عرض کرده بودم اما بازم عرض می کنم:
کانون رهپویان وصال اقدام به برگزاری مسابقه یزرگ کتاب خوانی کرده که مشترک بین خواهر و برادر برگزار می شه. و همچنین این برنامه هم داریم که مسابقه رو اینترنتی کنیم.
عزیزانی که مایل به شرکت در این مسابقه هستند می توانند کتاب دوره اول را با نام پیامبر و یهود حجاز اثر مصطفی صادقی از این طریق دریافت نمایند:
عزیزان داخل کشور مبلغ 2200 تومان هزینه کتاب + 1000 تومان هزینه پست پیشتاز را به حساب 63813 بانک تجارت به نام آقایان سید مجید یزدگردی و احد پاریابی واریز نموده و تصویر فیش خود را به ادرس yasgroup@rahpouyan.com ارسال نمایند تا بلافاصله کتاب با پست پیشتاز برای آنها ارسال شود.
اما عزیزان خارج از کشور لطفا با ادرس yasgroup@rahpouyan.com تماس گرفته و نام کشور خود را به اطلاع ما برسانند تا مبلغ پست را تهیه و به اطلاعشان برسانیم تا از طریق راه بالا کتاب را در اختبارشان قرار بدهیم
شیوه برگزاری مسابقمون از این قراره:
مسابقه هشت وادی عشق (به عشق امام رضاع)
کلا 8 دوره مسابقه برگزار میشه که در هر دوره یک کتاب معرفی میشه و از اون کتاب امتحان تستی گرفته میشه و از هر دوره 8 نفر به عنوان برگزیده انتخاب می شن دوره هشتم فرق می کنه دوره هشتم از بین برگزیدگان دوره قبل مسابقه ای برگزار میشه و 14 نفر متخب خواهند شد که: به 5 نفر اول سفر رایگان مشهد به 5 نفر دوم سفر نیم بهای مشهد و به 4 نفر اخر جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.
اما دو تا مکه نیم بها هم داریم: شرکت در هر مسابقه 5 امتیاز هر فردی هم که به عنوان برگزیده هر دوره شناخته بشه 10 امتیاز داره امتیازها رو اخر سری جمع می کنیم و بین افرادی که بالاترین امتیاز رو اوردن قرعه کشی میشه و به دو نفر سفر نیم بهای مکه اهدا میشه
زمان برگزاری اولین دوره مسابقه جمعه 29 اردیبهشت ماه 1385 ساعت 2 بعدالظهر هم زمان (حضوری و اینترنتی برگزار می شود.
سلام انشا الله به زودی فروشگاه اینترنتی راه اندازی میشه شماره حساب می دیم . مبلغ کتاب با هزینه پست از هر کجای دنیا به حساب ریخته میشه و کتاب براتون پست میشه. منتظر خبر باشید. التماس دعا
سلام .ببخشید ما هم میتونم تو مسابقه شرکت کنیم ؟ اسم کتابش چی هست و از کجا میتونیم تهیه کنیم ؟
یا حق سلام سبا جان حساب شما رو که در اولین فرصت مقدوره می رسم همه می تونن شرکت کنن الا خود من حتی بچه های یاس. کتاب مسابقه هم چون دم دستم نبود نویسندش یادم نبود که بنویسم: اما حالا که از اون سوالات مصلحتی پرسیدی: اسم کتاب پیامبر و یهود و حجاز است. کتابی بسیار جالب و پر محتوی که پته یهودی ها رو تا یه حدی رو اب ریخته. کتاب رو از غرفه یاس و صوت الحسین ع می تونید تهیه کنید. بچه های خارج از شیراز هم تا زمانی که فروشگاه اینترنتی راه نیفتاده می تونن با ایمیل در ارتباط باشن تا کتاب رو براشون ارسال کنم التماس دعا یا علی
salam avalan khaste nabashid sanian ein mosabeghe mokhtase khaharane ya baradaran ham mitoonan sherkat konan onvane ketab? az koja bayad taheie beshe? batashakor
salam avalan khaste nabashid sanian ein mosabeghe mokhtase khaharane ya baradaran ham mitoonan sherkat konan onvane ketab? az koja bayad taheie beshe? batashakor
سلام .جواب همه ی سوالاتون تو پست های قبلی هست می تونید به اونا مراجعه کنین و جوابتونو بگیرین
یا حق سلام مسابقه اواخر اردیبهشت هست که تاریخش تو سایت اعلام میشه. این مسابقه به صورت اینترنتی هم برگزار میشه. شما فقط کتاب رو تهیه کنید (صوت الحسین) و زمانی که اعلام کردیم پای کامپیوتر در هر کجایی که هستید، بنشینید. می تونید به راحتی در مسابقه شرکت کنید. التماس دعا یا علی
سلام...الان که اواخر فروردین هست کی میخواید این فروشگاه اینترنتی رو بزنید که ماها هم بتونیم توش شرکت کنیم...هووووووووووووو حالا تا بیاید فروشگاه نتی بزنید تا بیاید چمیدونم پست کنید مسابقه تموم شد رفت....فینیتوووووووووو
علی شمع ولایت بودوزهرا بود پروانه...به گرد شمع می گردیدوخودبی بال وپرمی کرد
یا حق سلام مسابقه اواخر اردیبهشت هست که تاریخش تو سایت اعلام میشه. این مسابقه به صورت اینترنتی هم برگزار میشه. شما فقط کتاب رو تهیه کنید (صوت الحسین) و زمانی که اعلام کردیم پای کامپیوتر در هر کجایی که هستید، بنشینید. می تونید به راحتی در مسابقه شرکت کنید. التماس دعا یا علی
من میخوام شرکت کنم...منتها چرا اولیش اونروزه؟من 29 اردیبهشت صبح امتحان میان ترم دارم.
******سلام بر حسين(ع)****** ************************** آقامون دلبره...دلا رو میخره...کربلا میبره...با اون نسیمی که داره عطر گل یااسس... آقامون میدونه...این دل دیوونه...دوست داره بخونه...میون بین الحرمین روضهء عبااسس... کاااش دلامون یه بار دیگه بشه خدایی...کاااش ههممون یه روز بشیم کرب و بلایی...
من میخوام شرکت کنم...منتها چرا اولیش اونروزه؟من 29 اردیبهشت صبح امتحان میان ترم دارم.
******سلام بر حسين(ع)****** ************************** آقامون دلبره...دلا رو میخره...کربلا میبره...با اون نسیمی که داره عطر گل یااسس... آقامون میدونه...این دل دیوونه...دوست داره بخونه...میون بین الحرمین روضهء عبااسس... کاااش دلامون یه بار دیگه بشه خدایی...کاااش ههممون یه روز بشیم کرب و بلایی...
خواستن توانستن است. تا 2 بعدالظهر فکر کنم بتونید برسید خونه
سلام وظیفه خودم دیدم که از عطر نماز عزیزم و باقی یارانشون تشکر کنم هر چند که فقط یک سوم کتاب رو خوندم ولی واقعا مفیده...توصیه میکنم حتی اگه تو مسابقه شرکت نمی کنید تهیه کنید و مطالعه کنید اما یک مسئله هست و اونم اینه که باید حتما یک پیش زمینه تاریخی از موضوع کتاب بدونید...اینو گفتم به عنوان پیشنهاد من که 10_ 15 سال پیش کتاب فروغ ابدیت رو خوندم خیلی دقیق ریزه های تاریخ یادم نیست و این کتاب یکجورایی اینو گذاشته به حساب پیش زمینه علمی ما...هر چند هنوز کتابو تموم نکردم اما اول کتاب هم نیاز به این معلومات داره... خوبه که برای مراحل بعدی اینو در نظر بگیرین اجرکم عند الله
هوالله ای فروشگاه اینترنتی کجایی که یادت بخیر(البته یاد حرفاو نقشه هایی که برات کشیده بودن )توهم دنیایی دیگه زود فراموش میشی
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم یا حسین اللهم عجل لولیک الفرج بفدای مولای غریبمون یامولا علی ادرکنا بظهور الحجـه
هوالله ای فروشگاه اینترنتی کجایی که یادت بخیر(البته یاد حرفاو نقشه هایی که برات کشیده بودن )توهم دنیایی دیگه زود فراموش میشی
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم یا حسین اللهم عجل لولیک الفرج بفدای مولای غریبمون یامولا علی ادرکنا بظهور الحجـه
یا حق سلام والا فروشگاه اینترنتی در دست اقدام هست. اینم که ما دیر شماره حساب رو اعلام کردیم منتظر بودیم تا فروشگاه اینترنتی راه بیفته که با بعضی مشکلات مواجه شد که دیدبم اگر بخوایم صبر کنیم تا راه بیفته کتاب دوره اول یه مقدار دیر به دست عزیزان می رسه. حالا شما می تونید، مثل فروشگاه اینترنتی، از این شماره حساب استفاده کنید. مواردی رو که نیاز دارید به ایمیل ما بزنید با ذکر نام شهر یا کشوری که ساکن هستید. کمتر از 24 ساعت براورد قیمت میکنیم و بهتون خبر می دیم تا مبلغ رو به حساب بریزید.
هوالله آبجی عطر نماز من هرچی افلاین میذارم کتاب رو برام بفرستین جواب نمیدین
هوالله آبجی عطر نماز من هرچی افلاین میذارم کتاب رو برام بفرستین جواب نمیدین
شرمنده روی مبارکتون افلاینها به دستم نرسیده الا همین امروزی به روی چشم براتون می فرستم. التماس دعا یا علی
سلام عزیز انگار هیچ کی غیر من این کتابو نخونده که هیچی نمیگن؟ من یک عالم سوال دارم...کتاب در عین حال که جالبه اما سخته آخه من هیچ کدوم از مطالبی که میخونم یادم نمیمونه این کتاب بیشتر به مباحثات طلبه هایی میمونه که کل تاریخ رو از برند حالا یکی بگه چیکار کنم یادم بمونه؟؟؟
هوالله ابجی بهانه گیر میگم اگه ابنجوریاست بیخودی این بنده خداهارو به زحمت نندازم برای پست. قابل خوندنه بگیرما نثرش دلپذیر نباشه من نمیتونم بخونما
وایییی من تازه یه امتحان دیگه هم اون هفته دارم،سخت نباشه متنش. بهانه پاشو بیا اینجا واسه من توضیح بده بینیم.
سلام وظیفه خودم دیدم که از عطر نماز عزیزم و باقی یارانشون تشکر کنم هر چند که فقط یک سوم کتاب رو خوندم ولی واقعا مفیده...توصیه میکنم حتی اگه تو مسابقه شرکت نمی کنید تهیه کنید و مطالعه کنید اما یک مسئله هست و اونم اینه که باید حتما یک پیش زمینه تاریخی از موضوع کتاب بدونید...اینو گفتم به عنوان پیشنهاد من که 10_ 15 سال پیش کتاب فروغ ابدیت رو خوندم خیلی دقیق ریزه های تاریخ یادم نیست و این کتاب یکجورایی اینو گذاشته به حساب پیش زمینه علمی ما...هر چند هنوز کتابو تموم نکردم اما اول کتاب هم نیاز به این معلومات داره... خوبه که برای مراحل بعدی اینو در نظر بگیرین اجرکم عند الله
سلام شمیم جان اول اینو بخون کتاب واقعا جالب و پر باریه...خیلی مطالب جدید داره و روش جالبی برای بیانشون اما اینی که گفتم برای دوستای کم سن ترمونه که مثل منممکنه اطلاعاتشون در تاریخ کمتر باشه و یک جاهایی که کتاب به حساب باسوادی من میذاره بنده از کتاب جا میمونم در ضمن میخواستم که عطر نماز گل برای کتابهای بعدی یک مکملی برای این کتاب در نظر بگیره تا این مسیله حل بشه ولی خداییش کتاب خیلی جالبیه و مفییییید
وایییی من تازه یه امتحان دیگه هم اون هفته دارم،سخت نباشه متنش. بهانه پاشو بیا اینجا واسه من توضیح بده بینیم.
سلام فقط مونده ننه جان گرامی دیگه منو تو خونه راه نده همینجوری هم به عنوان یکی از علل انحراف شما در آشنایی با این محل شناخته شدم
سلام عزیز انگار هیچ کی غیر من این کتابو نخونده که هیچی نمیگن؟ من یک عالم سوال دارم...کتاب در عین حال که جالبه اما سخته آخه من هیچ کدوم از مطالبی که میخونم یادم نمیمونه این کتاب بیشتر به مباحثات طلبه هایی میمونه که کل تاریخ رو از برند حالا یکی بگه چیکار کنم یادم بمونه؟؟؟
سلام والا من اصلا تو خوندنش مشکل نداشتم. نه اینکه خیلی بارم باشه ها. نه اما مشکلی هم نداشتم. در ضمن زمانی که متن رو می خونید جاهایی که فکر میکنید به درد تست می خوره رو زیرش خط بکشید بعد از اتمام کتاب و قبل از مسابقه یه نگاهی بهش بندازید. این میره تو ضمیر نا خوادآگاهتون بعد سوال رو که ببینید جواب هم از تو ضمیر ناخوداگاهتون فراخوان میشه میاد تو ذهنتون. والا اینجا یه تعداد زیادی پخش شده کسی مشکلی نداشته. البته حق می دم بهتون. بچه های اینجا تجربه مسابقه عقل سرخ رو دارن با سوالات اشنا هستن. این طراح سوالمون اینقده بچه ماهیه اینقده بچه خوبیه اصلا سخت نمیگیره. قول می دم. شما هم زیاد به خودتون سخت نگیرید. البته نه شما از بزرگانید مال مفت از گلوتون پایین نمی ره واسه همینه براتون ثقیل الهضمه ولی خب! چشم انتقال می دم التماس دعا یا علی
سلام فقط مونده ننه جان گرامی دیگه منو تو خونه راه نده همینجوری هم به عنوان یکی از علل انحراف شما در آشنایی با این محل شناخته شدم
قابل توجه کسایی که نمی دونن من اصلا لو نمی دم این دو تا خواهرن اصلا هم برای خودتون علامت سوال ایجاد نکنید این فقط یک دعوای خانوادگی هست. کسی وارد نشه خودشون به قول شیرازیا صلاح میرن
شدیدن تکذیب میکنم. جمله اخر رو البته! دور از جون من. واااا عطر نماز از شما انتظار نداشتم.
ارواح خاک دومی شایعست..باور نکنیاااااااا حالا این کتابو که گفتینا مثلا...وای من یک عالم سوال دارم باید بشینی بغل دستم تک تک بپرسم راستی یک چیزایی گفته بیدی جان جانان مشکوک میزد...ما گفتیم با دو تا کتاب بعدی یهو هضمش کنیم من کلی تبلیغ این مسابقه رو کردم ولی نمیدونم چرا این جوونای امروزی اصلا پی کسب دو کلام حرف حسابی نیستن
یا حق سلام حالا اون هضم و اینا رو که شوخی کردم. در مورد کتاب هم واقعا دیگه خودم تو شک افتادم. نمیدونم کجا دجار مشکل شدید. و اما ما سری جدید کتابهامون رو هم سفارش دادیم و چون تو شیراز جایی گیر نیومده مجبوریم از قم سفارش بدیم و این اخرین سری کتاب دوره اول هست که داریم میاریم. که البته بیش از نصف این تعداد بچه ها ثبت نام کردن که باید بهشون بدیم. اگر شما کتاب می خواید حتما در اسرع وقت حقیر رو در جریان بزارید که براتون کنار بزارم. التماس دعا یاعلی