*** بنام تو ای قرار هستی *** سلام و عرض ادب و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون به درگاه حضرت دوست من هم باوجودیکه نمیدونم چی اموزش میدید ثبت نام می کنم ، توکلت علی الله و من ا... توفیق
سلام می بینم که نه کم کم دارین راه می افتین من هم هستم حال چی آموزش می دین؟ خدا رحم کنه ، آخر عاقبتشو شوخی کردم، ببخشید التماس دعا دارم از تمامی دوستان نکنه منو شبای قدر فراموش کنید
حديث قدسي : لَو عَلِمَ المُدبِرونَ کَيفَ اشتياقي بِهِم لَماتوا شَوقاً اگر آنان که از درگاه من روي برتافتند ، مي دانستند که چقدر مشتاق آنان هستم ، هر آينه از شوق جان مي سپردند .
*** بنام تو ای قرار هستی *** سلام و عرض ادب و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون به درگاه حضرت دوست من هم باوجودیکه نمیدونم چی اموزش میدید ثبت نام می کنم ، توکلت علی الله و من ا... توفیق
yamola
نسيبه جون! به حسن انتخاب شما تبريك ميگم از اين كه مرحمت فرموده و اولين پُست خود را در اين آموزشگاه قرار دادين، از شما متشكريم انشاالله كه موفق باشيد و منصور
سلام یاسی جونم. چه عجب از اینورا. (شما هم با اون تلفنتون.همش بوق خرابی میزنه.)
خلاصه اگه قراره خودت چیزی یاد بدی بگو.چون من که امیدی ندارم.
حالا چون خیلی اصرار میکنی اشکال نداره.اسم منم بنویس بلکه در کلاسات تخته بشه.
******سلام بر حسين(ع)****** ************************** آقامون دلبره...دلا رو میخره...کربلا میبره...با اون نسیمی که داره عطر گل یااسس... آقامون میدونه...این دل دیوونه...دوست داره بخونه...میون بین الحرمین روضهء عبااسس... کاااش دلامون یه بار دیگه بشه خدایی...کاااش ههممون یه روز بشیم کرب و بلایی...
بهبه جناب qoqnoss و nashid! خيلي خيلي خوش اومديد به تالار و البته به آموزشگاه آنلاين رهپويان! الباقي هم كه ثبت نام كردن خيلي خوش اومدن، چه اونايي كه ميخواهن اول بشن و چه اونايي كه ميخواهن ته پيمونه باشن
******سلام بر حسين(ع)****** ************************** آقامون دلبره...دلا رو میخره...کربلا میبره...با اون نسیمی که داره عطر گل یااسس... آقامون میدونه...این دل دیوونه...دوست داره بخونه...میون بین الحرمین روضهء عبااسس... کاااش دلامون یه بار دیگه بشه خدایی...کاااش ههممون یه روز بشیم کرب و بلایی...
خب، خدا رو شكر كه توفيق داد اولين جلسه از اين سري كلاسها رو در ماه مبارك رمضان، ماه نزول قرآن، تشكيل بديم.
اما هدف از برگزاري اين كلاسها: اولا: اداء زكات علم ثانيا: لبيك به درخواست دوستاني كه شديدا مايل به حفظ قرآن كريم هستند.
البته اگه ميشد يه جوري واقعا به صورت آنلاين كلاسهامون رو برگزار كنيم، شايد نتيجهي بهتري ميگرفتيم، ولي حالا كه نميشه، همت و پشتكار بيشتري رو طلب ميكنه.
سعي ميشه كه اين تاپيك به صورت منظم فعال باشه، مثلا دو روزي يكبار يك پست جديد در رابطه با مقدمات حفظ ارسال بشه.(انشاءالله)
در حال حاضر بناست، به اميد خدا، مقدمات و ملزومات حفظ و كيفيت اون در جلسات متعدد، تشريح بشه. يعني بدونيم كه
چه جوري ميشه يك حافظ مسلط و قوي قرآن باشيم
اما اين كه آيا ميشه به صورت دسته جمعي و همزمان قسمتي از قرآن رو حفظ كنيم يا نه، احتمالا جوابش منفيه؛ ولي باز هم باشه بعد از برنامهريزيهاي لازم.
بنابراين منظور از بازكردن اين تاپيك مشخص شد.
اگه خدا توفيق بده، از فردا صبح شروع ميكنيم و تكتك نكاتي رو كه لازمه براي حفظ بدونيم، ميگيم و هر جا كه لازم شد، حالا كه تخته سياه ندارم، از تصوير و عكس استفاده ميكنيم. هركسي هم هر سوالي داشت، و يا هر مشكلي براش در اين ميون ايجاد شد، يا هر پيشنهادي به ذهنش رسيد، بگه تا بررسيش كنيم.
اونايي كه هنوز سر حرف خودشون هستن و ميخوان در اين كلاسها شركت داشته باشن، امشب كه شب بيست و سوم هست، هم ما رو دعا كنن و هم توفيق حافظ قرآن و عامل شدن به اون رو از خدا بخوان.
ضمنا ببخشيد كه جشن جديدالورودي نگرفتيم ، ايام شهادت علي مرتضي(ع) بود ديگه
معمولا آدم هر كاري رو كه ميخواهد انجام بده، براي به ثمر رسيدنش غير از وسايل و ملزومات و يادگيري فنون اون كار، نياز به محركهاي معنوي قوياي هم داره. محركهاي ما در اين كلاس به صورت زير تعريف ميشن: اول: عزم، اراده و تصميم: براي به انجام رسيدن هر كاري، ارادهي نيرومندي كه تا پايان كار فرد رو همراهي كنه، لازمه. تا زمانيكه شما اين اراده رو در خودتون نميبينيد، به كار حفظ مشغول نشيد!
دوم: همت و پشتكار، صبر و حوصله: هميشه احتمال داره موانعي برسر انجام كار ايجاد بشه. رفع مانع، همت ميخواهد و حوصله. شايد شروع كنيد به حفظ و بعد احساس كنيد كه چقدر خنگيد!!! يا به خودتون بگيد: حالا كه با 10 بار تكرار نتونستم حفظ كنم، پس اين كار من نيست؛ وللش!!! صبر و حوصله و البته كمي پشتكار، ميتونه بهتون ثابت كنه كه نه خنگيد و نه حفظ قرآن كار خيلي سختيه! مواظب باشيد! يكي از بزرگترين موانع، نااميديه!
سوم: توكل و توسل: توكل به خدا و توسل به ائمهي اطهار(ع) در هر كاري، مثل همين كار، نقش يك كاتاليزور قوي رو داره. سعي كنيد، از همين اول كار، اين كاتاليزور رو به كارِتون اضافه كنين. . . . درس اول رو خيلي طولانيش نميكنيم تا همهي عزيزان فرصت كنن مطالب رو بخونن. روي اين اصول فكر كنين تا برسيم به درس بعدي. درس دوم بمونه براي روز پنجشنبه(انشاءالله).
تذكرات انضباطي: لطفا همه سر ساعت تو كلاس باشن! اگه كسي غيبت داشته باشه، بايد با والدينش بياد؛ حتي شما دوست عزيز! سر كلاس آدامس نجوييد، صحبت نكنيد و هر لحظه به هوش باشيد!
اجازه. سلام. یا علی. تمرین میکنم تا پنجشنبه. یه توسل جمعی فرصت داشتیم می کردیم بد نبود
سلام من یکی که خیلی دارم حال می کنم چون یه نفر که خدا خیرش بده و پدر و مادر و جد و ... بیامرزه پیدا شد و داره یادم می ده چطوری قرآن رو حفظ کنم البه این نکته هم مهمه که فقط قرآن رو حفظ نکنیم و بهش عمل هم بکنیم و یادمون باشه که حتما معنی فارسی شو هم بخونیم تا بدونیم خدا جونم چی گفته التماس دعا از همگی یا علی مدد
سلام آبجي بعد چند جلسه شاگرد جديد ميگيرين يا برم پارتي ماه مباركو بيارم براي منم دعا كنيد كه درسهاي جلسه اولو بتونم عملي كنم انشا الله
قربونت! شما سر كلاس فقط بهونه نگير، خودت كه سهله، هر كي رو هم خواستي بردار با خودت بيار
quote:Originally posted by چكاوك
اجازه. سلام. یا علی. تمرین میکنم تا پنجشنبه. یه توسل جمعی فرصت داشتیم می کردیم بد نبود
پيشنهاد خوبيه دخترم! ولي روش فكر كن و كاملترش كن... جلسهي بعد هم مباحث تئوري مطرح ميشه، پس براي اجراش فرصت داريم. فقط طرحت رو سريعتر بده مهندس
quote:Originally posted by kabutareharameyar
من یکی که خیلی دارم حال می کنم چون یه نفر که خدا خیرش بده و پدر و مادر و جد و ... بیامرزه پیدا شد و داره یادم می ده چطوری قرآن رو حفظ کنم البه این نکته هم مهمه که فقط قرآن رو حفظ نکنیم و بهش عمل هم بکنیم یادمون باشه که حتما معنی فارسی شو هم بخونیم تا بدونیم خدا جونم چی گفته
در مورد اول كه ايشاالله ما بتونيم كاري كنيم و مشمول دعاي خيرتون بشيم در مورد بعدش هم عجله نكنين، تازه جلسهي اول كلاسمون بود فرزندم! چشم به اين قسمت مورد نظر شما هم ميرسيم