Rahpouyan Vesal Forum - دانشگاه جاسبی !!!؟

Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

همه تالارها
 علم و دانش
 انجمن دانشجويان
 دانشگاه جاسبی !!!؟
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
Previous Page | Next Page
نويسنده Previous Topic موضوع  Next Topic
Page: of 4

kabutareharameyar
Average Member

Iran
559 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 24 دی 1385 :  08:54:19  Show Profile  Visit kabutareharameyar's Homepage  Send kabutareharameyar a Yahoo! Message  Reply with Quote
شرمنده ها ، می خوام یه کم درد دل کنم و سرتون رو درد بیارم و ...

دانشجو نا راضی استاد هم ناراضی
ولی اون کله گنده ها راضیه راضی
آخه خداییش حقه ؟
ای عدالته که دانشجو بره کارآموزی بعد به جای کارآموزی حمالی کنه بعدش هم 110 هزارتومن بده به دانشگاه برا اینکه سه تا امضا زده و یه نمره وارد کرده
و کلی چیزای دیگه که حیف ...
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
از دست این دانشگاه آزادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

وووووووووووووووی ، اوخیییییییییییییییشششششششششششششش
من که اگه خدا بخواد دارم راحت میشم از دست این .... به قول باغ مظفر بوقققققققققققققققققق
ولی ...
خداکنه برا ادامه تحصیل دیگه دانشجوی آزاد نباشم
ان شا الله

به چشمانت بیاموز که هر کس ارزش دیدن ندارد
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

راستی صلوات یادت نره
Go to Top of Page

ياران
Junior Member

489 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 24 دی 1385 :  17:29:22  Show Profile  Visit ياران's Homepage  Reply with Quote
جناب بي بي سي

ديدم يك چيز هايي در مورد يكي نوشته بوديد.
اولا كه قرص ومحكم سر جايش نشسته
ثانيا با اين راي كه دوباره اورده به اين زوديها نمي رود.
ثالثا من با خود ايشان هيچ مشكلي ندارم ولي با شيوه هاي وي چرا
گمان نمي كنم عنادي در كار باشد، اما
به دوستان وبستگانش بيش از حد اعتماد مي كند كه اين مشكل ديگران هم هست.
سايرين هم همين طورند.
شايد اگركمي به فكرفقرا هم باشند در روشها تجديد نظر كند.

------------------------
ياران منتظرت تا كي امن يجيب بخوانند؟

Go to Top of Page

ياران
Junior Member

489 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 24 دی 1385 :  17:30:32  Show Profile  Visit ياران's Homepage  Reply with Quote
حذف به دليل تكرار

Edited by - ياران on يکشنبه 24 دی 1385 17:32:03
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  شنبه 7 بهمن 1385 :  11:44:25  Show Profile  Reply with Quote
جاسبی :هاشمی پدر معنوی دانشگاه آزاد است

Edited by - سکوت on شنبه 7 بهمن 1385 11:47:58
Go to Top of Page

رهرو
مسئول بخش

Iran
4576 Posts

ارسال شده در:  شنبه 7 بهمن 1385 :  12:57:17  Show Profile  Send رهرو a Yahoo! Message  Reply with Quote
يه چيز ديروز شنيدم در مورد دانشگاه آزاد خيلي باحال بود
مثل اينكه قانونه : اگر دانشجو سر جلسه امتحان حاضر نشه ، براش صفر رد نميشه ، بلكه درسش رو حذف ميكنن ، اين يعني تا دقيقه نود وقت داري كه درست حذف شه ،‌ ما بدبخت كه دانشجو بوديم ، 1 ماه قبل از شروع امتحانا حذف يهويي ميكرديم ، و اگر حاضر نميشديم 0 رد ميشد و بعدشم بيا و مشروطي و .....
اصالت پول يعني ايننننننننن

الماس اگر چه از همه جوهرها شفاف تر است ، سخت تر نیز هست . ماندن در صف اصحاب عاشورایی امام عشق تنها با یقین مطلق ممكن است ...
و ای دل! تو را نیز از این سنت لایتغیر خلقت گریزی نیست . نپندار كه تنها عاشوراییان را بدان بالا آزموده اند و لاغیر...
Go to Top of Page

s-a-h
Advanced Member

Iran
3209 Posts

ارسال شده در:  شنبه 7 بهمن 1385 :  22:48:48  Show Profile  Reply with Quote
سلام
خب به نظرم اون قانون مسخره بوده. كجاي اين قانون اشكال داره؟
حالا ممكنه كه بخاطر پول باشه ولي به نظرم صحيح تره !

Go to Top of Page

ياران
Junior Member

489 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 9 بهمن 1385 :  07:27:17  Show Profile  Visit ياران's Homepage  Reply with Quote
بنظرم اين قانون(حذف درس در صورت غيبت در جلسه امتحان) خيلي چيز خوبيه. وبر قانون دانشگاه ملي كه دانشجو اگر در حال موت هم باشد بايد سر جلسه حاضرشود برتري دارد.
اگر دانشجو درس را ياد نگرفته واماده نيست چرا بايد بزور امتحان بدهد.
بعلاوه براي ثبت نام مجدد پول هم بايد بپردازد
اشكال دانشگاه ازاد اين نيست.كه موارد ديگر است.

اين دانشگاه بخاطر كساني كه پولدار بودند ومي رفتند خارج از كشور وبعد هم بيشتر انها غربزده و
. درس نا خوانده بر مي گشتند تاسيس شد
سپس بدليل بيكاري جوانان وظرفيت كم دانشگاه دولتي عده اي حتي از اقشار كم درامد به ان هجوم كردند.
وبدليل كمبود استاد در سطح كشور كيفيت تدريس ان پائين امد.
وبدليل سوء استفاده بعضي از دست اندر كاران ان در هر ده وابادي دانشگاه باز كردند.
وبا تيراژ انچناني دانشجوي فوق ليسانس گرفتند!!!
كه البته هيچ نظارتي هم بر ان اعمال نشد.
وشد اينكه مي بينيد.
البته من منكر اين نيستم كه تعدادي دانشجوي درسخوان ومستعد هم در ان پرورش يافتند.
و به اين معنا هم نيست كه دانشگاههاي دولتي هيچ اشكالي ندارند.

------------------------
ياران منتظرت تا كي امن يجيب بخوانند؟

Go to Top of Page

ashoora
Starting Member

Italy
2 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 11 بهمن 1385 :  19:42:20  Show Profile  Reply with Quote
[font=Tahoma]قابل توجه تمام رفقای حزب الهی :
جناب چکاوک _ بی بی سی و دیگر عزیزان خواننده تالار [/font=Tahoma]

حتی آقاسید
نقد باید منسفانه باشد نه اینکه یک نفر را بعد از بیش از 20 سال خدمت به باد تحقیر و انتقاد یک طرفه گرفت صحت این اخبار را چه کسی تایید می کند ؟
چون سید محمد انجوی یه چیز میگه ما هم باید قبول کنیم نه بابا جون از فکرمون هم یه کم استفاده کنیم .
من خودم دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و از همه منتقد تر در خانواده ای که 3 دانشجوی دانشگاه آزادی داریم با یک پدر بازنشسته فرهنگی ولی حرف من یک چیز است که همه حرفی صحت ندارد و هر کس هم نمی تواند به راحتی افراد رده اول مملکت را بدون نگاه به مشکلات موجود نقد کند آن هم به این وضع
نقد باید منسفانه و دو طرفه باشد
قابل توجه آقا سید :شما حق ندارید شخصی مثل آقای هاشمی را به بی ادبی تهم کنید بله ایشان درست می گویندنقد به این شدیدی و غیر منصفانه ای شرارت است اینکه بعد از 20 سال یه دفعه یکی بیاد دست بزاره رو یه موضوع که نمی شه یعنی آقای احمدی نژاد با این کار می خواهند چی رو ثابت کنند می خوان بگن تو این 20 سال کسی دل سوز مردم نبوده و همه نفهم بودن ایشون اگه راست می گن وعده هایی که به مردم دادن عملی کنن مردم خیلی گرفتاری های مهم تر دارند دانشجویان دانشگاه آزاد 3 میلیون بیشتر نبوده اند اما مردم ایران 60 میلیون نفرند به فکر مردم باش ، دکتر مردمی ، سفره نفت را پهن کن ، هنوز بعد از بیش از یک سال از رئیس جمهور شدن دست از شار دادن بر نداشته اید به جای شعار دادن به فکر مردم باشید نه تصفیه حساب های شخصی خودتان ، می خواهید با این کارها بدبختی مردم را به گردن کسی بیندازید نه بابا جان مردم شعور دارند .
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 11 بهمن 1385 :  23:16:42  Show Profile  Reply with Quote
لخ والسا رهبر جنبش همبستگی لهستان زمانی که به وسیله مردم از سمت خود بر کنار شد - به عنوان یک رییس جمهور - به سادگی به خبرنگاریک روزنامه که از او پرسیده بود که پس از برکناری چه می کنید پاسخ داد :- من یک تکنسین هستم و یکراست به کارخانه ام می روم و به کارم در انجا ادامه می دهم ...

یکی نیست به این آقای جاسبی بگه: شما که مدعی توسعه سیاسی - مدیریتی کشور هستید شما که مثلاً شیعه هستید، خب بابا ۲۵ سال بسه دیگه؟؟!!!
Go to Top of Page

s-a-h
Advanced Member

Iran
3209 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 12 بهمن 1385 :  08:30:57  Show Profile  Reply with Quote
هوالحق
و لماذا اينهمه شلوغ مي فرماييد.
اينجا قراره نقد بشه نه رو اعصابا راه رفته بشه
===============
تو صفحه ي قبلي آقاسيد چندين مقاله رو صرفا نقل قول كردند كه بعيد ميدونم كسي خونده باشه. حالا هويجوري گير ميديد به اقاي جاسبي و ... .

خب مگه چه اشكالي داره يه مدير 25 سال رئيس يه جا باشه؟‌ اين ذاتا اشكال داره ؟ "بيل گيتس " هم سي چهل ساله رئيس مايكروسافته. خيلي هم موفقه. پس ذاتا بعيد ميدونم كه اشكالي داشته باشه.

بياييد دونه دونه مشكلات دانشگاه آزاد رو عنوان كنيم و بعد روش بحث كنيم. به كليات كه نميشه گير داد. اونهم به اين شكل. خييييييييلي مبهم بحث ميشه.

هويجوري كه نميشه 20 سال فعاليت يك شخص يا يك گروه رو زير سئوال برد اون هم بدون هيچ اطلاعاتي . { يعني به صرف اينكه من دانشجوي دانشگاه آزاد هستم ميتونم نظر بدم در اين سطح ؟ }

نتيجتا قدم قدم به مشكلات رو مطرح كنيم. بعد با دليل و مدرك به نقد دانشگاه آزاد بپردازيم.

حله؟

Go to Top of Page

ashoora
Starting Member

Italy
2 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 12 بهمن 1385 :  12:35:55  Show Profile  Reply with Quote
جناب آقاي سكوت اگر شما معني جمله اي رو نمي فهميد دليل نمي شه كه بگيد اون جمله بي معنيه اگه نمي تونيد معني جملات را بفهميد من براتون توضيح مي دم :
20 سال خدمت معني كاملا روشني داره اگه توي اين مدت كاري انجام شده اگه نقص داشته كل كار بايد زير سوال بره ؟ اين 20 سال هر كس كار مي كرده براي آباداني اين مملكت بوده در ضمن امام خميني با تاسيس اين دانشگاه موافق بوده اند امام با نگرش و بينشي كه داشتند اگر دانشگاه آزاد را جز براي خدمت مي ديدند هرگز با تاسيس اين دانشگاه موافت نمي كردند
افراد رده اول مملكت : منظورم آقاي هاشمي است كه از استوانهد هاي اين انقلاب هستند و خيلي از دوستان ما ايشان را مورد لطف خود قرار داده اند البته با تمسخر
چون سيد يه چيزي گفته ما هم بايد از فكرمون استفاده كنيم : اين هم كامكلا روشن آقاي انجوي فقط مطالبي از روزنامه ها و اخبار موجود را نقل قول كرده اند اين دليل نمي شود كه ما هم بخواهيم به راحتي مسئولين هر چند رده اول نباشند اما براي مملكت زحمت كشيده اند را مورد تهمت و تمكسخر قرار دهيم
در پايان جا دارد كه از دوست عزيزمان اس اي اچ تشكر كنم به خاطر صحبت بسيار جالب ايشان
خودمان فكر كنيم و خودمان تصميم بگيريم
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 12 بهمن 1385 :  19:29:12  Show Profile  Reply with Quote
قانون شكني هاي جاسبي از اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی
تهران - خبرگزاری اقتصادی ایران
اکونیوز: جلد نخست گزارش هيات تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد در جلسه كميسيون آموزش مجلس شوراي اسلامي، ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران به نقل از سایت رجانيوز، جلد اول اين گزارش در 85 صفحه به بررسی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی از دیدگاه اساسنامه آن مي پردازد.

در اين گزارش كه بخش هايي از آن براي اولين بار منتشر مي شود، به صدها تخلف رئيس دانشگاه آزاد از اساسنامه اشاره شده است.
در بخشي از اين گزارش هيات تحقيق و تفحص با افشاگري درباره واگذاري غيرقانوني يك ملك به جاسبي رئيس اين دانشگاه آمده است:

طی موافقتنامه‌ای در تاریخ 9/12/71 بین آقایان دکتر عبداله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و عزت‌اله دهقان رئیس سازمان بازنشستگی کشوری، دو ملک به آدرس «تهران، خ دکتر شریعتی، خ یخچال، خ سید رضا وارسته، پلاک 19»، به مبلغ چهارصد و پنجاه و دو میلیون ریال و «تهران، خ دکتر شریعتی، خ شهید موسیوند، پلاک 14» به مبلغ سیصد و سی و نه میلیون ریال، از سوی سازمان بازنشستگی کشوری و با وساطت آقای دکتر عبداله جاسبی و امضای ایشان به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، به مؤسسه غیرانتفاعی حضرت خدیجه کبری (س) واگذار می‌گردد.

مؤسسه غیرانتفاعی حضرت خدیجه کبری (س) یک مؤسسه غیرانتفاعی مستقل بوده که هیچ رابطه و تعامل ساختاری و تشکیلاتی با دانشگاه آزاد اسلامی نداشته و تنها نقطه اشتراک این دو مجموعه، حضور همزمان آقای دکتر عبداله جاسبی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس هیأت امنای مؤسسه غیرانتفاعی حضرت خدیجه کبری (س) می‌باشد. اعضای هیأت مؤسس مؤسسه غیرانتفاعی حضرت خدیجه کبری (س) را آقای دکتر عبداله جاسبی و خانمها پ. عباسپور تهرانی (همسر آقای دکتر جاسبی) و ن. عباسپور تهرانی (خواهر همسر آقای دکتر جاسبی) تشکیل می‌دهند.

هیأت عالی سازمان حسابرسی طی گزارش شماره 1472/81/3/ع مورخ 28/12/81 خطاب به آیت‌اله نمازی دادستان وقت کل کشور اعلام می‌نماید:

«2 واحد ملک ویلایی [مجموعا] به مساحت 2061 متر مربع عرصه و 726 متر مربع اعیان واقع در تهران، خ شریعتی به شماره پلاکهای ثبتی پیوست که عرصه آن موقوفه و در تملک صندوق بازنشستگی کشوری قرار داشته است، از سال 1371 تا کنون بر خلاف قوانین و مقررات قانونی به مثابه وجوه و اموال دولت به تصرف غیرقانونی مدرسه غیرانتفاعی خدیجه کبری (س) به تولی‌گری آقای عبداله جاسبی و بانو … در آمده است.

صندوق بازنشستگی کشوری تحت ردیف 104001 در بودجه کل کشور، قانوناً دستگاه اجرائی در مفهوم و معنایی که قانونگذار در بند 11 ماده یک قانون برنامه و بودجه تعریف نموده، محسوب می‌شود. صندوق بازنشستگی کشوری دستگاهی اجرایی است که به حکم ماده 130 قانون محاسبات عمومی با انقضای مهلت مقرر در این ماده و تمدید آن مهلت در بند "ج" تبصره 2 قانون بودجه سال 1381 کل کشور، همچنان مؤسسه دولتی محسوب شده و تابع مقررات قانون محاسبات عمومی است.
معامله انجام‌شده بین آقای عبداله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1371 به عنوان واسطه در مورد دو پلاک فوق با آقای عزت‌اله دهقان رئیس وقت سازمان بازنشستگی کل کشور به نفع مدرسه غیرانتفاعی خدیجه کبری تحت اداره و مدیریت آقای جاسبی و بانو … بدون رعایت ماده 79 قانون محاسبات عمومی که به حکم ماده 130 رعایت آن الزامی بوده، انجام یافته و از این بابت این معامله خلاف قانون بوده است.
معامله انجام‌یافته بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان بازنشستگی کشوری به نفع مدرسه غیرانتفاعی متعلق به آقای عبداله جاسبی و بانو … بدون رعایت مقررات ترک تشریفات مزایده خلاف ماده 83 قانون محاسبات عمومی بوده و غیر‌قانونی است.
انجام معامله غیرقانونی به شرح فوق و عدم وصول و ایصال ثمن معامله و نفع وافر خریدار و غبن فاحش فروشنده (دولت) معامله را در حد شبهه و شمول مفاد قانون تبانی در معاملات دولتی قرار داده است. عرصه ملک مورد معامله وقفی بوده و با توجه به قیود و شروط حاکم بر موقوفات و بدون اذن و اجازه متولی وقف معامله را در حد یک معامله فضولی قرار داده است.
با توجه به عضویت مقامات عالیه کشوری در هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و حضور برخی از مقامات دولتی و رئیس جمهور وقت و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در رأس دانشگاه و دخالت رئیس دانشگاه آزاد در این معامله به نفع خود و بانو … در قالب مدرسه غیرانتفاعی خدیجه کبری (س) معامله را در شمول مفاد ممنوعه لایحه قانونی راجع به منع مداخله وزرا و نمایندگان مجلس و کارمندان دولت در معاملات دولتی و کشوری داده است.»
Go to Top of Page

tara_b
Advanced Member

Iran
2098 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 12 بهمن 1385 :  20:13:19  Show Profile  Reply with Quote
به نام خدا
سلام
منمهم مثل خیلی های دیگه دانشجو ی همین دانشگاهم.
متاسفم برای رئیس این دانشگاه ،یعنی آقای جاسبی چرا؟چون وقتی تو 20:30ازش برسیدن شهریه ها زیاد نیست گفت:نه!!!! خیلی هم خوبه !!!
مادرم می گفت ایشون خیلی ثروتمنده،خیلی!
سوالی که دارم اینه:
چرا یه مسئول باید انقدر ثروتمند باشه که نفهمه ماهی 1ملیون و خورده ای شهریه دادن چقدر سخته!!
اونی که می گه خدمت لطف کنه بیاد دانشگاه ما رو ببینه که اصلا شبیه دانشگاه نیست !!!
متاسفم که می بنم تو دانشگاه ما از خانواده های بی بضاعت هم هستند کسانی که من مطمئنم حتی خرج اجاره خونه هم ندارند .....!!!!!
و متاسفم برای مسئولی فقط فکر قدرت خودشه نه مردم!!!

التماس دعا داریم
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  جمعه 13 بهمن 1385 :  17:18:17  Show Profile  Reply with Quote
تبلیغ یک برنامه اکس پاتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان که 8 ماه پیش برگزار شد با مجوز از دانشگاه !!

اکس پارتی
دختران، شنبه 6/3/85
پسران، یک شنبه 7/3/85
ساعت شروع 9:30 صبح
تالار میردامادی

متاسفانه از این برنامه ها بسیار است در دانشگاه آزاد (اسلامی) اسلامی!!!
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  جمعه 13 بهمن 1385 :  18:39:56  Show Profile  Reply with Quote
قابل توجه بعضی ها مون :
متاسفانه باید بگم این باور ما شده که دانشجو فقط باید مدرک بگیره و بره ، حق حرف زدن، نظر دادن و ... نداره. همین شده که امثال دکتر جاسبی میان و دانشگاه آزاد رو با این همه جوون میکنن وسیله قدرت. من کاری به این ندارم که احمدی نژاد چه جور آدمی هست، آره ایراد تو کارهاش هست ولی این کار رو کرد و تو رو جاسبی بعد از 25 سال وایساد ولی متاسفانه همه دیدن چی شد.جاسبی و اطرافیانش با موضع گیریهاشون به دولتی که منتخب مردم هست گفتن تو کار ما دخالت نکن بذار هر چی خواسیم کثافت کاری کنیم، بعدش هم ادعا می کنن سطح فکر جوونهای مملکت رو بالا بردن !! بریزید دور این سطح فکر رو. (اصلاً منکر برخی موفقیتهای دانشگاه آزاد نیسم)
بیچاره احمدی نژاد با بعضی از این دور و بری های ترسوش.
متاسفام برای بعضی از مسئولین رده اول مملکت!!
مقام معظم رهبری فرمودند :دانشجو باید تحلیل داشته باشد،دانشجو باید تحلیل کند هر چنذ غلط.
بیچاره آقا سید ، خب این تاپیک رو ساخت که داخلش حداقل 4 تا نقد بشه از این ارگان مسخره دانشگاه آزاد، که یه خورده دیدگاه ما باز شه بفهمیم دور و برمون چه خبره،نظر بدیم ، مثلاً به ما می گن دانشجو !!
تا به حال با دکتر جاسبی و مسئولین اصلی دانشگاه آزاد در موضوعات مختلف از طریق تشکلهای دانشجویی بارها جلسه ، همایش و ... داشتیم، ولی چی بگم... وفت گذرونی به معنای واقعی . حاضرم قسم بخورم که بعضی از مسئولین اصلی دانشگاه آزاد طرز فکرشون از یه دانشجو عادی پایین تره ، حتی ادبیات صحبت کردن هم بلد نیسن ، فقط واسه این شدن مسئول یه قسمت از این دانشگاه چون که تابع سوء استفاده ها و روشهای دکتر جاسبی هستند به اینجور آدما در مدیریت مجموعه ها می گن :آدمک سازمانی، پس چه جوری هست که ما نمی تونیم از این آدمهای مفت خور نقد کنیم. اسم دروغ ها و حیله گری هاشون رو می ذارن سیاست !!؟؟

لطفاً نگیم خدمت !! آخه پس شهدا چیکار کردند ، نمی دونسم شهدا خونشون رو دادن واسه خدمت اینها ! خدمتی که با پا گذاشتن رو خون شهدا باشه واقعاً چقدر می چسبه !!
متاسفم متاسفم برای این مسئولین.
بیچاره رهبر ، انگار هر حرفی می زنه مسئول های ما کر هستند یا نفهم.
بهتره صحبتهای رهبر عزیزمون رو بخونیم.

مردم زیادند و پر توقع ، خدا یکی است و سریع الرضا ، بیایید خدا را راضی کنیم ...
یا علی.
Go to Top of Page

s-a-h
Advanced Member

Iran
3209 Posts

ارسال شده در:  جمعه 13 بهمن 1385 :  20:13:27  Show Profile  Reply with Quote
هوالحق
با سلام
جناب سکوت. من هر چی نظرات شما رو می خونم متاسفانه هیچ دلیل و مدرکی برای صحبتهاتون ندارید. و متاسفانه تر با خیلی لحن بدی صحبت می کنید.
مهمتر از این اصلا معلوم نیست قراره به چه سئوالی جواب بدید. قراره چی رو چیجوری نقد کنید.
اگه میشه بادلیل و واضح بفرمایید.

=====
به نظرم رسید که سئوالاتی که پیرامون دانشگاه آزاد و مدیریت اون مطرح میشه میتونه تقسیم بشه به چند گروه کلی :

1- چرا دانشگاه آزاد باید وجود داشته باشد ؟

2- نحوه پذیرش دانشجو ؟

3- کیفیت آموزشی ؟

4- تناسب خدمات ارائه شده با شهریه ها ؟

5- نحوه فارغ التحصیل شدن و گرفتن مدک ؟

6- جایگاه یک فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد در جامعه شغلی ؟

خب حالا قراره رو کدوم بحث بشه ؟

Go to Top of Page

123456789
Starting Member

Iran
33 Posts

ارسال شده در:  جمعه 13 بهمن 1385 :  23:33:25  Show Profile  Reply with Quote
سلام من دانشجو آزاد شیراز هسم،رشته اقتصاد. حقیقتش فقط به خاطر وجود همین قسمت عضو تالار شدم، تازه همین الان هم عضو شدم و دلم حسابی از این آشغال دونی دانشگاه آزاد پر هست تمام نقد ها و نظرات رو هم خوندم بعضی هاش چرت و پرت بود واقعاً.
بله واسه اونا که باباشون پولداره دکتر جاسبی خدمت کرده!! واسه 4 تا آدم بدبخت مثل من جنایت کرده. که تا آخر عمرم به خودم نفرین خواهم کرد که چرا اومدم تو این خراب شده. نه کلاس درستی نه امکاناتی نه ... اعصابم خورده هر کدومتون هر چی می خواید فکر کنید من حتی این دانشگاه رو لایق توهین هم نمی دونم. جواب این سوالها رو من میدم نیازی به هیچ نقد و تفسیری نداره:
از سوال 1 تا 6 : همش به درد اونا می خوره که پارتی دارن ، آره این جامعه همش همینه.
امثال این جاسبی هم پوست کلفت تر از انتقادهای من و تو هسن.
خوش اومدم
خداحافظ(نبینه کسی از دانشگاه آزاد تعریف کنه)
Go to Top of Page

123456789
Starting Member

Iran
33 Posts

ارسال شده در:  جمعه 13 بهمن 1385 :  23:36:04  Show Profile  Reply with Quote
راستی یادم رفت بگم : حتماً این سوال پیش میاد که چرا اسم من اینجوریه:123456789
بله این یعنی اون پولهای زیادی که من ریختم تو جیب این دزدهای دانشگاه آزاد
Go to Top of Page

mohammad
Senior Member

1558 Posts

ارسال شده در:  شنبه 14 بهمن 1385 :  02:07:26  Show Profile  Reply with Quote
شيوه جديد براي اصلاحات در دانشگاه آزاد

با ترميم اعضاي هيأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامي، اساسنامه اين دانشگاه با پيشنهاد اين هيأت اصلاح مي‌‌شود.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، در جلسه اخير شوراي عالي انقلاب فرهنگي، در حالي كه 10 بند از اساسنامه پيشنهادي كميته منتخب شورا، پيشتر به تصويب رسيده بود، ناگهان ادامه بررسي اين اساسنامه متوقف شد و شيوه ديگري براي اصلاحات در دانشگاه آزاد مشخص شد.

در اين جلسه در عوض، ترميم هيأت مؤسس مورد رأي‌گيري قرار گرفت و محسن قمي، علي‌اكبر ولايتي، حسن حبيبي و سيدحسن خميني به عنوان اعضاي جديد هيأت مؤسس اين دانشگاه از شوراي عالي انقلاب فرهنگي رأي گرفتند.
با اين حساب، اين چهار تن به جمع اكبر هاشمي رفسنجاني، موسوي اردبيلي، ميرحسين موسوي و عبدالله جاسبي اضافه شده و افزودن يك تن ديگر نيز به جلسات بعدي موكول شد.

به اين ترتيب، مقرر شد هيأت مؤسس جديد اصلاحيه پيشنهادي خود را تدوين و براي رأي به شوراي عالي انقلاب فرهنگي تقديم نمايد.
گفته مي‌شود اين رويه با درخواست و پيگيري هاشمي، رئيس هيأت امناي دانشگاه آزاد، انجام شده است.
گفتني است، در جلسه يادشده، دكتر احمدي‌نژاد، رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي در جلسه حضور نداشت.

Go to Top of Page

s-a-h
Advanced Member

Iran
3209 Posts

ارسال شده در:  شنبه 14 بهمن 1385 :  07:55:17  Show Profile  Reply with Quote
جناب 123456789 سلام. خوش اومدين.
من واقعا لذت ميبرم كه اينهمه با دليل و منطق حرف ميزنيد. آدم روحش شاد ميشه.
در ضمن اصلا هيچ كسي اصرار نكرده كه شما بري دانشگاه آزاد. ميتونستيد يخده اون دوگوله مبارك رو راه بندازيد و درسهاتون رو منفي نزنيد و بريد دانشگاه دولتي.
در ضمن تر ادب و احترام رو رعايت بفرماهيد. حتي شما دوست عزيز !

Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  شنبه 14 بهمن 1385 :  18:14:07  Show Profile  Reply with Quote
کم حافظه گی های سید محمد خاتمی!
محمد خاتمی در نشستی با برخی مسوولان دانشگاه آزاد نکات تعجب برانگیز و خلاف واقعی را در حمایت از مدیریت دانشگاه ازاد بیان کرد.

خاتمی مدعی شده بود که: جاسبی ... در بدو تاسیس، این دانشگاه بدون تكیه بر امكانات دولتی به اداره این دانشگاه ‌پرداخت.
برای آگاهی آقای خاتمی و خوانندگان نمونه هایی از کمکهای ارایه شده به دانشگاه آزاد در همان ابتدای تاسیس را که اداره کل اسناد و مدارک این دانشگاه در سال 1379 در کتاب حدیث آفرینش منتشر کرده است:

1. خرید ساختمان خیابان فلسطین به نشانی خیابان فلسطین نبش انقلاب به پلاک ثبتی 3627/3 و ساختمانی واقع در خیابان دکتر شریعتی خیابان زرگنده – خیابان شهید حجت (کارخانه لعاب سازی) با مساحتی بیش از 11200 متر از بنیاد مستضعفان و جانبازان در اقساط 20ساله و بدون بهره. دانشگاه آزاد قسط های پنج سال نخست را پرداخت نکرده و سپس بنیاد مستضعفان می پذیرد اقساط به 15 سال بعد منتقل شود.

2. کمک نخست وزیر به دانشگاه آزاد

3. کمک ده میلیون تومانی دادستان کل کشور از محل اخذ جرایم در سال 61.

4. تخفیف 30 درصدی در خرید از مزایده بنیاد مستضعفان جهت خرید ساختمانی از بنیاد در سال 1362

5. کمک 330 هزار تومانی استاندار آذربایجان غربی به واحد تبریز دانشگاه آزاد.

6. برگزاری کلاسهای درس دانشگاه آزاد در دانشکده علوم دانشگاه کرمان از ابتدای تاسیس واحد کرمان.

7. استفاده واحد اهواز از امکانات دانشگاه شهید چمران اهواز.

8. دایر شدن دفتر واحد شاهرود در مرکز تربیت معلم و استفاده از امکانات اداری این مرکز در کلیه زمینه ها.

9. آغاز به کار واحد رشت در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و سپس استفاده از ساختمان هتل مولن روژ که در اختیار بنیاد مستضعفان بود.

10. استانداری سیستان و بلوچستان ساختمانی را در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار واحد اهواز قرار داده بود و آموزش و پرورش نیز اجازه استفاده از انستیتو تکنولوژی شهید باهنر را به این واحد داده بود.

11. استقرار واحد مشهد در دفتر دانشکده علوم دانشگاه مشهد و سپس استفاده از طبقه فوقانی ساختمانی متعلق به بنیاد جانبازان؛ و موارد بسیار زیاد دیگری ...

نکته قابل توجه دیگر اینکه دکتر جاسبی در عمده مکاتبات خود ذیل نامه ها را با عنوان «معاون نخست وزیر و رییس دانشگاه آزاد اسلامی» امضا کرده است که این عنوان برای دستگاه های دولتی نوعی ایجاد الزام به انجام دادن درخواست ها بوده است؛ حال انکه جاسبی در آن زمان رییس سازمان امور اداری و استخدامی بوده است.
از سایت خبری رخداد. rokhdad.ir
یا علی
Go to Top of Page

سوسک
Starting Member

Iran
4 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 16 بهمن 1385 :  18:51:48  Show Profile  Reply with Quote
سلام من هم دانشجوی دانشگاه آزاد مرودشت هسم متاسفانه به همین خاطر اسم آی دیم رو گذاشتم سوسک
من اونجا عضو تشکل هسم(اندیشه های آزاد)
دانشگاه ما خیلی وضعش خرابه مثل لسانجلس همه خواهرها و برادرها به برکت دانشگاه جاسبی با هم حسابی راحت هسن. می گم تا کی دانشگاه آزاد میمونه؟؟
بالاخره کی تکلیف معلوم می شه
از انتقادها که زده بودید و برخی مطالب خیلی ممنون من به اطلاعاتم اضافه شد، خیالم راحت شد خیلی حال کردم که راحت جاسبی و حامیانش رو کوبیده بودید ای ول

Go to Top of Page

Neo
Junior Member

431 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 16 بهمن 1385 :  20:44:12  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by s-a-h

سلام
جناب bbc اينجا قراره نقد بشه !
حواست باشه به خودت و دنده هات اخوي

به به چشمم روشن!!!
دیگه چی؟

www.sms2him.com
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 17 بهمن 1385 :  00:01:03  Show Profile  Reply with Quote
سلام من بازم اومدم ولی این بار اصلاً حس انتقاد و هیچی رو ندارم ، اصلاً جاسبی که خوبه ... بی خیال
وقتی به مملکت امام زمان فکر می کنم با این همه...
بعضی ها هسن هیچی ندارن ، بعضی ها هم می خوان با همه کاری به همه جا برسن. چند وقت پیش یه پیرمردی رو دیدم ساعت 1 نصفه شب حتی یه پیراهن درست و حسابی نداشت که خودشو گرم کنه، گوشه خیابون پیچیده بود داخل خودش(نه بابا بیچاره معتاد نبود، بدبخت بود)

جنابs_a_h شما درست میگی من کجا و این حرفا کجا. جواب سوالها هم فقط یه چیز می تونم بگم اونم اینه که فقط خدا کنه امام زمانمون زودتری بیاد به خدا دیگه نمی دونیم چی درسته چی غلط ، کی خوبه کی ... صداقت کجاست ،خسته شدیم از این همه...
آره فقط باید به خدا توکل کرد ولی بعضی مواقع سر خودمون رو کلاه میذاریم، کو توکل. یعنی امام زمان بیاد چی میشه،
خنده داره مثلاً دانشگاه آزاد می خواد به کجا بره،آقای دکتر جاسبی کجا رو می خواد بگیره.
بابا بی خیال گور پدر دنیا و قدرت و همشو کردن، بالاخره میمیریم
اصلاً من چی دارم میگم؟؟؟
یا علی
Go to Top of Page

etresib
Senior Member

1363 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 25 بهمن 1385 :  19:26:54  Show Profile  Visit etresib's Homepage  Send etresib a Yahoo! Message  Reply with Quote
مدیریتی که در دانشگاه آزاد هست رو هیچ کدومتون نمیتونین بفهمین

من تازگی با شرکت توی یک جلسه ای فهمیدم //

وایییییییی

فقط به جواب حرکت دکتر احمدی نژاد در سال آینده منتظر یک همایش کشوری باشید به نام " ربع قرت تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی " که در اون دهن خیلی ها رو خواهند بست و ما هم هیچ کاری نمیتوانیم بکنیم جز اینکه دلمان به حال بدبختی دانشگاه آزاد بسوزد .
خواهید دید .

سریعاً خودشون به مقام مربوطه معرفی کن
http://etresib.persianblog.com
http://etresib.blogfa.com

Edited by - etresib on چهارشنبه 25 بهمن 1385 19:28:12
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  جمعه 27 بهمن 1385 :  00:18:37  Show Profile  Reply with Quote
سلام، می بینم که تاپیک دانشگاه جاسبی!!!؟ دیگه راکد مونده و انگیزه ای برای نقد از دانشگاه آزاد وجود نداره . دکتر جاسبی هم که سرجاش محکم نشسته . به هر حال مخالفت احمدی نژاد با جاسبی یه مدتی شد تیتر روزنامه ها:
برکناری دکتر جاسی،دوئل احمدی نژاد و جاسبی،و....
آخرش هم هیچ
جمله دکتر جاسبی: این دانشگاه ماندنی است،اگرچه ما برویم
و جاسبی ظاهراً که رییس دائمی دانشگاه آزاد ماند

نثار روح دانشجوهای که دنبال اصلاح در دانشگاه آزاد هستند فاتحه می خوانیمم
دیگه چیکار می شه کرد
خدایا به دانشجو ها رحم کن

بعد از شهدا چه کردیم!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا علی.

Edited by - سکوت on جمعه 27 بهمن 1385 00:21:42
Go to Top of Page

bahanehgir
Average Member

890 Posts

ارسال شده در:  جمعه 27 بهمن 1385 :  10:58:46  Show Profile  Reply with Quote
سلام
یکی از مسئولین دانشگاه آزاد میگفت(اگه بفهمه اینجا گفتم سرم به باده):
مسئولین فرهنگی دانشگاههای آزاد رفتن پیش آیت الله حسن زاده و صحبت کردن..آقا فرمودن که اگه نعوذ بالله پیامبر هم بیاد پیش شما گزینش، به هزار و یک دلیل ردش می کنین...یک موهاشون بلند بوده دو به موهاشون روغن میزدن سه لباسشون روشن بوده،چهار عموشون ابوجهله،عموشون ابولهبه، پدر خانمشون ابوبکره، ابوسفیانه و....!!!
اینو برای نقد دانشگاه آزاد یا غیر اون نگفتم....گفتم یه ذره فکر کنیم روش...شاید شامل حال من و شما هم میشه؟!!!

تويی شفيعه ی محشر، بهانه ی خلقت...
بهانه ها همه محتاج آبروی تواند

Edited by - bahanehgir on جمعه 27 بهمن 1385 12:12:18
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  شنبه 28 بهمن 1385 :  23:42:05  Show Profile  Reply with Quote
گوشه ای از صحبتهای دکتر جاسبی در نشست اعضای شورای مرکزی اتحادیه تشکلهای دانشجویان دانشگاه آزاد،بهمن ماه در دفتر رییس دانشگاه آزاد:

ایشان در ابتدا از تشکلها ونقش آنان در دانشگاه می گوید(و بیان تعاریفی که جدیداً از سمت مسئولین دانشگاه آزاد مد شده!!)
جاسبی در ادامه می گوید:
تشکلها می توانند در تبیین ربع قرن خدمات دانشگاه آزاد واقعیت را انعکاس دهند و دستاوردها و خدمات دانشگاه آزاد را در معرض رصد مردم قرار دهند
اینکه یکنفر مخالف من باشد اشکالی ندارد ولی اینکه شخصی سر سفرهای دانشگاه آزاد بنشیند و مخالف موجودیت دانشگاه باشد مخالف بوده و این کار نفاق است ما نمی توانیم این افراد را بپذیریم!!!!
جلسه با نصیحتها و دستور رسیدگی به مشکلات اتحادیه پایان می یابد.

دکتر جاسبی و اطرافیانش در دولت جدید سیاست خود را مجبوراً به این سمت برده اند:
که با بها دادن به تشکلهای و نمایندگان دانشجویی و برگزاری جلسات زیاد،حداقل پیشگیری کنند از ایجاد هر گونه فضای منفی در دانشگاه و متاسفانه می بینیم که تشکلهای دانشجویی با آن همه اختیاراتی که از جانب شورای عالی انقلاب فرهنگی به آنها واگذار شده ولی هیچ گونه حرکتی از خود نشان نمی دهند!
به نظر می رسد یکی از اهداف ،ربع قرن خدمات دانشگاه آزاد پرتاب تیری است به سمت مخالفتهای احمدی نژاد در برابر سیاستهای جاسبی.
وقتی به اتفاقات اخیر فکر کنیم می بینیم که مخالفتهای احمدی نژاد با دانشگاه آزاد آنچنان هم بی تاثیر نبوده زیرا فضای انتقاد در دانشگاه بسیار باز شده که به دنبال آن ناچاراً توجه مسئولین دانشگاه به قشر فراموش شده دانشجو و مخصوصاً تشکلهای دانشجویی افزایش یافته

افزایش ده درصدی سرانه فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد؟؟!!

دیدیم مملکت هر کی هر کیه گفتیم کی به کیه ما هم تفسیر مسائل سیاسی کنیمالبته مسائل دانشگاه آزاد دیگه اونقدر تابیله که همه می فهمن
یا علی

Edited by - سکوت on شنبه 28 بهمن 1385 23:46:00
Go to Top of Page

motakef
Senior Member

Afghanistan
1343 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 29 بهمن 1385 :  00:00:33  Show Profile  Reply with Quote
ترم اول که کمرم شکست 376200 تومن البته کمر من که نه من راضی به رضای خدام(اره جون خودم) کمر بابا منظورمه فقط شهریه ثابتش بود جمعا شد هفتصد هزارو خوردییییییی فقط شهریشه باقیشو حساب کن دانشجو نمی خواد بره بیرون صفا کنه دانشجو نمی خواد یه کامپیوتر داشته باشه نقشه بکشه دانشجو نمی خواد اگر با 8نفر تو یه اتاق نساخت حال یکیشونو بگیره بعدم دیشو بده تا طرف فراری اخه بابام اینهمه پول از کجا بیاره می گن 50هزار تومنش که مال زبرجد تهرانه میره به حساب رفسنجانی راسته یا نه؟

و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم الوارثین
Go to Top of Page

zakareia
Average Member

515 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 29 بهمن 1385 :  00:28:33  Show Profile  Visit zakareia's Homepage  Reply with Quote
اومدم که دو تا نکته رو یاد آوری کنم
نقد با تخریب فرق می کنه
ریشه تفاوتش هم تو نیت طرفه
یه وقت یکی از یه وضعیتی ناراضیi و قصد اصلاح اون شخصیت یا وضعیت رو داره خب نقد می کنه
ولی یه وقت یکی ناراضیه و می خواد از ریشه او شخصیت رو از بین ببره خب تخریب می کنه
متاسفانه ما جوون ها که تا اندازه زیادی کله مون بوی قرمه سبزی میده هنوز فرق بین نقد و تخریب رو نشناختیم ای کاش که کمی خدا بهمون بصیرت بده

نکته بعدی هم اینکه من خودم دانشجوی دانشگاه دولتی غیر انتفاعی بودم و جالبه که بدونید اونجا هم دقیقا ما همین مشکلاتی که شما در باره دانشگاه آزاد ذکر کردید داشتیم و جالبتر اینکه با وجودی که روسای دانشگاه ما همون سیاست دانشگاه آزاد رو (تا حدود زیادی ) پیاده می کردن به طرز شدید و بی ادبانه ای منتقد مسئولین دانشگاه آزاد بودن !!!

من فکر میکنم که ما اصلا از ریشه توی نظام دانشگاه های پولی و خصوصی مشکل داریم
ای کاش به جای اینکه اینقدر گیر بدیم به فلان و فلانی بیایم از ریشه ببینیم اشکال کار از کجاست شاید اصلا مشکل از خودما دانشجو ها باشه !!!شاید هم از سیاست زدگی بی حد و حصر جامعه باشه!!!
خدا وکیلی بحث کنید نه دعوا

http://takapoo.parsiblog.com
Go to Top of Page

ghaarib8
Senior Member

1252 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 3 اسفند 1385 :  20:24:00  Show Profile  Reply with Quote
mondan to shiraz ra madyone daneshgah azad hastim.[:D
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 6 اسفند 1385 :  16:15:37  Show Profile  Reply with Quote
رييس دانشگاه آزاد اسلامي وضعيت فرهنگي دانشگاه‌هاي كشور را نسبت به سطح جامعه مطلوب ارزيابي كرد.

دكتر عبدالله جاسبي روز چهارشنبه در همايش مديران فرهنگي دانشگاه‌هاي آزاد اسلامي كشور در مشهد ، گفت : فضاسازي مطلوب فرهنگي در سطح دانشگاه‌ها از اساسي‌ترين عوامل و نيازهاي فرهنگي اين مراكز است.

وي با بيان اينكه لازمه حفظ نظام، انقلاب و دانشگاه تعميق آزادگي و دفاع از فرهنگ و ارزشهاي انقلابي است ،اظهار داشت : تا زماني كه عشق، ايمان و عقيده در دانشگاه‌هاي ما حفظ شود در اين عرصه موفق خواهيم بود. !!

جاسبي در ادامه گفت : هم‌اينك نزديك به سه ميليون و ‪ ۳۰۰‬هزار دانشجو و دانش آموخته در ‪ ۳۰۰‬مركز دانشگاه آزاد در سراسر كشور مشغول به تحصيل و نيز فعاليت هستند.

وي اطلاع رساني در خصوص خدمات دانشگاه آزاد را ضعيف دانست و افزود : در اين راستا با توجه به گذشت بيش از ‪ ۲۵‬سال از تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي، ‪ ۲۰‬كتاب با موضوع خدمات اين دانشگاه طي اين مدت، منتشر خواهد شد.

دكتر محمد مهدي مظاهري معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي نيز در اين همايش اظهار داشت: تاكنون ‪ ۶۸‬درصد از مصوبات فرهنگي دانشگاه آزاد به مرحله اجرا رسيده است.

وي با اشاره به ضرورت پرهيز از افراط و تفريط در برخي مباحث فرهنگي جامعه، افزود: همايش امسال با هدف اعتدال گرايي و اجراي ضرورت‌ها و راهبردها پي‌ريزي شده و ادامه خواهد يافت.

مظاهري ميزان مقالات ارائه شده در اين همايش را ‪ ۵۰‬مورد ذكر كرد و از انتخاب برترين مقالات توسط هيات داوران همايش خبر داد.

چهارشنبه، ۲۵ بهمن ۱۳۸۵‬- مشهد
ببخشید به هر حال یه مقدار از تاریخ مصرف خبر گذشته بود
یا علی
Go to Top of Page

shaghayegh110
New Member

79 Posts

ارسال شده در:  شنبه 12 اسفند 1385 :  22:09:01  Show Profile  Send shaghayegh110 a Yahoo! Message  Reply with Quote
اين خبرا رو مينويسي كه رو اعصاب دانشجوهاي ازاد راه بري؟
Go to Top of Page

mohammad
Senior Member

1558 Posts

ارسال شده در:  شنبه 12 اسفند 1385 :  22:16:56  Show Profile  Reply with Quote
ببخشید قصد روی اعصاب رفتن کسی رو نداشتم الان پاک می کنم
Go to Top of Page

shaghayegh110
New Member

79 Posts

ارسال شده در:  شنبه 12 اسفند 1385 :  22:36:45  Show Profile  Send shaghayegh110 a Yahoo! Message  Reply with Quote
قصد جسارت نداشتم جناب مسئول محترم بخش. پيشنهاد من اينه كه اقلا اين اخبار را به صورت انتقادي نقد كنيد بدون در نظر گرفتن اين كه خبر ساز كي بوده
Go to Top of Page

سکوت
New Member

Iran
65 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 13 اسفند 1385 :  12:42:21  Show Profile  Reply with Quote
تکلیف دانشگاه آزاد بعد از این همه کشمکش با دولت چیه بالاخره؟؟

مدتی بود یکی از موضوعات اصلی مملکت و تیتر همه روزنامه ها شده بود مخالفت احمدی نژاد با جاسبی ،تخفیف شهریه،تصمیم انقلابی و...
درسته که مخالفتهای احمدی نژاد باعث ایجاد برخی تغییرات شد،مخصوصاً باز شدن فضای انتقاد(واقعاً دسش درد نکنه) ولی تغییر اصلی یعنی کنار رفتن جاسبی صورت نگرفت ، یه وقعیت اینه که چیزی که از پایه مشکل داره هر کاریش کنی مشکل داره .(مدیریت دانشگاه آزاد)
اونا که تو دانشگاه آزاد فقط صرف یه دانشجوی عادی نیستند خوب می دونند که وضعیت افتضاح این دانشگاه چیه. آره به جرات می گم چون میدونیم و می بینیم که هستند دانشجویانی که برای کسب شهریه خودشون خودفروشی می کنند حتی به مسئولان دانشگاه آزاد !! یا از سر شهوت رانی یا ..
وضعیت افتضاح فرهنگی دانشگاه آزاد رو می بینیم، ول خرجی های بیخودی،سطح پایین علمی،امکانات بسیار محدود و .. بابا کور که نیسیم،وضعیت دانشگاه هیچ فرقی نکرده
زمانی که احمدی نژاد شجاعانه تو روی دانشگاه آزاد ایستاد داشتیم امیدوار می شدیم که خیلی چیزا تمومه ولی متاسفانه همه دیدین که چجوری خیلی ها نون خورده این دانشگاه کذایی بودن؟؟
حالا دیگه این قضیه از تب و تاب افتاده، به نظر میاد دیگه کسی آنچنان کاری به مسئولین دانشگاه آزاد و کارهاشون نمی تونه داشته باشه یا نداره.چقدر بد، احساس بدی به آدم دست میده.
تاپیک دانشگاه جاسبی هم به اموات پیوست

بالاخره باید چیکار کرد ، آخرش که چی؟ کی میخواد جواب این وضعیت رو بده؟
کی میشه دانشگاه بی جاسبی رو تجربه کرد؟ یا بهتر بگم دانشگاهی که دانشگاه باشه
Go to Top of Page

bedayah
Advanced Member

Bermuda
2262 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 2 فروردين 1386 :  06:26:05  Show Profile  Visit bedayah's Homepage  Send bedayah a Yahoo! Message  Reply with Quote
همراه :

هاشمي رفسنجاني به رياست هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي انتخاب شد

اعضاي هيات موسس دانشگاه آزاداسلامي در نشست اخير خود، آيت‌الله " اكبر هاشمي رفسنجاني" را به رياست هيات موسس اين دانشگاه انتخاب كرد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي، در اين جلسه كه با حضور هاشمي رفسنجاني، حسن حبيبي، علي اكبر ولايتي، حجت‌الاسلام والمسلمين قمي و حجت‌الاسلام والمسلمين حسن خميني برگزار شد، مقرر گرديد دبيرخانه هيات موسسه دانشگاه آزاد اسلامي تشكيل شود.

در اين نشست همچنين براساس بند " ه " ماده ‪ ۹‬اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي مقرر شد هرگونه تاسيس، انحلال و گسترش دانشگاه آزاد اسلامي به تصويب هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي برسد.

در رابطه با تنها عضو باقي مانده هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي، نيز مقرر شد پس از مشخص شدن فرد مورد نظر، اقدام لازم براي معرفي وي به شوراي عالي فرهنگي معمول شود.

دبيرخانه جديدالتاسيس پيشنهادهاي جديدي را در جهت اصلاح اساسنامه و نيز تدوين آيين نامه و تاسيس دايره نظارت و تعيين يك عضو ديگر براي هيات امنا دانشگاه آزاد اسلامي ارايه مي كند.

Edited by - bedayah on پنجشنبه 2 فروردين 1386 06:29:00
Go to Top of Page

admin
مسئول تالار

8690 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 1 آبان 1386 :  15:31:06  Show Profile  Visit admin's Homepage  Reply with Quote
یافتاح

سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، که ترکش موجب بي مدرکي است وبه کلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي که آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سال دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ..... از جيب و جان که بر آيد ...... کز عهده خرجش به در آيد

یامهدی

اللهم عجل لولیک الفرج

یااباصالح ارشدنا الی الطریق یرحمکم الله

رسم انتظار

Go to Top of Page

persianboy
Average Member

Iran
763 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 1 آبان 1386 :  16:35:52  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by سوسک

سلام من هم دانشجوی دانشگاه آزاد مرودشت هسم متاسفانه به همین خاطر اسم آی دیم رو گذاشتم سوسک
من اونجا عضو تشکل هسم(اندیشه های آزاد)
دانشگاه ما خیلی وضعش خرابه مثل لسانجلس همه خواهرها و برادرها به برکت دانشگاه جاسبی با هم حسابی راحت هسن. می گم تا کی دانشگاه آزاد میمونه؟؟
بالاخره کی تکلیف معلوم می شه
از انتقادها که زده بودید و برخی مطالب خیلی ممنون من به اطلاعاتم اضافه شد، خیالم راحت شد خیلی حال کردم که راحت جاسبی و حامیانش رو کوبیده بودید ای ول

این لسانجلسی که می فرماییید رتبش در بین دانشگاه های آمریکا زیر 10 هست و خیلی بین بچه های دانشگاه تهران طرفدار داره ازجمله خودم

اینم لینک دانشگاه کالیفرنیا در لسانجلس UCLA برید یه سری بزنید خیلی چیزها دستتون می یاد
http://www.ucla.edu/

Edited by - persianboy on سه شنبه 1 آبان 1386 16:54:07
Go to Top of Page

آرامش آب
Junior Member

112 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 1 آبان 1386 :  22:59:34  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by admin

یافتاح

سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، که ترکش موجب بي مدرکي است وبه کلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي که آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سال دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ..... از جيب و جان که بر آيد ...... کز عهده خرجش به در آيد

یامهدی

اللهم عجل لولیک الفرج

یااباصالح ارشدنا الی الطریق یرحمکم الله

رسم انتظار

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic موضوع  Next Topic  
Previous Page | Next Page
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
Jump To:
Rahpouyan Vesal Forum © Rahpouyan Vesal Forum Go To Top Of Page
این صفحه در 0.8 ثانيه بارگذاري شد