در ديدار رئيس جمهور با دانشجويان ماه رمضان امسال...
"اظهارات نماينده جنبش عدالتخواه دانشجويي كه با لحني يأس آلود همراه بود با پاسخهاي اميدبخش احمدي نژاد روبرو شد اما بخش عمده شبهاتي كه رئيس جمهور به آنها پاسخ گفت، ناظر به انتقادات نماينده اتحاديه انجمنهاي مستقل دانشجويان بود كه از آنچه وي، باج دادن دولت به روسيه و چين در مسئله هسته اي و عقب نشيني در قضيه بانك پارسيان، اعلام اسامي مفسدان اقتصادي، دانشگاه آزاد و برخورد با جاسوسان هسته اي ..."
سخنان رياست محترم جمهور :
....به موضوع دانشگاه آزاد اشاره كردند. اين موضوع ربطي به دانشجويان ندارد، نظارت بر هزينه ها و درآمدهاست. فشار آوردند كه اگر بخواهيد جلو ببريد، مسئله درست مي كنيم، به ما فرمودند در شرايط حساس هسته اي، بحران درست مي كنند، ما در شوراي عالي انقلاب فرهنگي متوقف كرديم. اين ربطي به دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه ندارد. چقدر بچه هاي شايسته و فداكار در دانشگاه آزاد داريم؟ فضاي دانشجويي در دانشگاهها يكسان است، تفاوتي بين بچه ها قائل نيستيم. اينكه شرايط توسعه دانشگاهها به اين شكل رقم خورده، ربطي به استاد و دانشجو ندارد.
برخي مسئله را سياسي كردند گفتند مخالفين دانشگاه آزاد. چه كسي مخالف دانشگاه آزاد است؟ اگر كسي به مديريت انتقاد دارد، مخالف اصل مي شود؟
ديدم دانشگاه آزاد با يك مركز مطالعاتي قرارداد 4-3 ميليارد توماني بسته درباره نقش مثلاً مصر در معادلات سياسي خاورميانه! نوشتم كه اين مي تواند پايان نامه يك دانشجوي علوم سياسي باشد. دانشگاه چه نيازي به اين دارد؟ قرارداد سياسي به چه درد دانشگاه آزاد مي خورد؟ وقتي براي 10درصد تخفيف اينهمه فشار مي آوريد. هدف از اين كار كمك به آن تشكل است كه در خدمت مجمع و نهادي است كه فقط هم بايد در راستاي نيازهاي آن مجمع كار تحقيقاتي بكند، بودجه دولتي دارد، زياد هم دارد. اين مسائل چه ربطي به استاد، دانشجو و نهاد گسترده اي به نام دانشگاه آزاد دارد؟ (در اين قسمت از سخنان رئيس جمهور، يكي از افراد حاضر در جلسه كه به نمايندگي از تشكلهاي دانشگاه آزاد در جلسه حاضر بود، اعتراض كرد كه دانشجويان حاضر در جلسه شعار "رئيس جمهور ما حمايتت مي كنيم، فقرو فساد و تبعيض احمدي نژاد بپاخيز" سردادند و رئيس جمهور از وي خواست، بحث را سياسي نكند. احمدي نژاد همچنين بار ديگر بر تفاوت قائل شدن ميان اقدامات دانشگاه آزاد با دانشجويان آن تأكيد كرد و در مقابل يكي از مسئولين نهاد رياست جمهوري كه قصد داشت، اين فرد را به سكوت فرابخواند، گفت با اينها كاري نداشته باشيد، اينها همه دوستان من هستند)
اين چه بحثي است كه دانشگاهي كه كار اقتصادي مي كند نه آموزشي، بعد از 25 سال، بگويد چرا كمكي نمي كنيد؟ دستگاه مالياتي ما رفته، از 400 ميليارد تومان كار اقتصادي، 2 ميليارد تومان بگيرد. اين حقوقي كه از كاركنان كم مي كني، بايد به حساب ماليات بريزي، در تمام دنيا اينگونه است. چه توقعي از دولت دارند؟ 20 ميليارد تومان تسهيلات داديم، بروند بگيرند، بدهند. چقدر زمين دولت داده و چقدر عوارض معاف كرده است؟ اينكه بخواهي نقطه اي را اصلاح كني و آن را به تقابل دانشجويان تبليغ كنند، خوب نيست. ما هم در فضاي دانشجويي بوديم. علم صنعتيها با اميركبيريها، اميركبيريها با شريفيها، و... گاهي شوخي هايي مي كردند اما شوخي نبايد تبديل به جهتگيري شود. بايد آرمانها پيگيري شوند.
البته كمك، بايد طبق قانون باشد. بودجه دولت تحت فشار است. انقباضي است. اگر اينگونه نباشد تا چند سال ديگر بايد تمام درآمدها، صرف هزينه هاي جاري شوند. دانشگاهها و آموزش عالي اولويت است. وزير علوم از شخصيت شما دفاع مي كند.
نگذاشتيم منتشر شود كه چرا داشگاه آزاد، 4 ميليارد تومان برخلاف مسئوليتهاي اين دستگاه، داده است؟ اگر بودجه داري، خوابگاه بساز، سالن ورزشي بساز. اصلاً يك درصد به همه تخفيف بده...
سلام يه چيز باحال روح فزا بگم براتون تو دانشگاه آزاد يه قانوني هست به نام تخفيف دو دانشجويي. يعني اگه از يه خونواده دو نفر دانشجوي دانشگاه آزاد باشن به هركدوم 15 درصد تخفيف شهريه ميدن. حالا من و برادرم دانشجوي دانشگاه آزاد هستيم. رفتم براي تخفيف. تاريخ نهايي تحويل مدارك توي دانشگاه ما : 24 مهر تاريخ اوليه دانشگاه برادرم براي ارائه گواهي اشتغال به تحصيل : 26 مهر
يعني دو روز بعد از اينكه مهلت توي دانشگاه من تموم ميشه تازه به برادرم گواهي اشتغال به تحصيل ميدن كه من بتونم تخفيف بگيرم. جواب امور مالي دانشگاه : به ما چه كه اونا تاريخشون اونه. ما تاريخمون اينه
بدين ترتيب هيچ كسي نميتونه از تخفيف استفاده كنه . منتش هم سر دانشجو ها هست
Edited by - s-a-h on پنجشنبه 10 آبان 1386 08:27:18
وسلام نام خداست از يه منبع موثق جديدا شنيدم كه مدير كل دانشگاه اراد ديگه جناب جاسبي نيستن!!!! به خاطر فشار هاي رئيس جمهور عزيز رياست دانشگاه ازاد به يه نفر كه همه ازشحساب مي برن سپرده شده اگر گفتين كي؟: جناب رفسنجاني!!!!!!
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند اما حقیقت این است که زمان ما را با خود برده است . . و شهدا مانده اند!!
راستی یادم رفت بگم...خیلی خبرش بد دروغیه....آخه آقای هاشمی خودش باید زیر حکم آقا جاسبی رو امضا کنه تا آقای جاسبی کاره ای محسوب بشه...اونوقت خودشو انقده تنزل میده که بیاد دانشگاه آزاد رو بگردونه؟! آقای رفسنجانی رییس هیئت امنای دانشگاه آزاده ها!
وسلام نام خداست نه!!! ایشون هیچ وقت به این تنزل مقام راضی نمی شن اما خوب کاری نداره مدیریت با ایشون کارای اجرایی با دکتر جاسبی!!! هر کی هم حرفی داره با ایشون طرفه!!!! کسی حرفی داره؟
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند اما حقیقت این است که زمان ما را با خود برده است . . و شهدا مانده اند!!
تو كشور بگرديد،اگه مخالف تر از من با سياستها و روند و... همه چيز دانشگاه آزاد پيدا كرديد جايزه مي دم. يعني من رييس جمهور بشم كلا از ريشه دانشگاه آزاد رو مي خشكونم حالا مي خواد "دانشمند فرزانه،پروفسور ارجمند و استاد گرانقدر رياست محترم عاليه بزرگترين شجره طيبه دنيا جناب آقاي دكتر جاسبي " رييس دانشگاه آزاد باشه مي خواد هر كسي ديگه . چيزي كه از ريشه مشكل داره رو بايد نابود كرد. چه خشن شجره طيبه؟؟!! اي خداااااااااااااا
وقتی عرضه و تقاضا با هم نخونه، بازار سیاه ایجاد می شه که برای جلوگیری از این خلا دانشگاه آزاد گزینه خوبیه. اگر این دانشگاه هم نبود که خیلی از این بچه ها پول بابا رو می ریختم توی جیب دانشگاه های خارج از کشور....حالا مشکلات جنبیش هم که بیشتر از بحث خروج ارز هست بماند.
میگما حالا که بحث جاسبی ودانشگاهش تمامه من بحث جدیدرو میکنم /////// دیدید .....///// دادام .../////
دانشگاه نیمه آزاد اسلامی پیام نور با مدیریت بهینه آقای احمدی نژاد <بشتابید آینده روشن با دانشگاههای روشن وپر از امکانات وهیئت علمی واستاد ودفترو دستک > ///و اصلا دشمنی هم با دانشگاه آزاد نداره ////بدو داره دیرمیشه نخواستی برو فراگیر <یادت نره فعلا فقط نرو دانشگاه آزاد > همین ؟؟؟/////؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه این بازیها ولجبازیها تا به کی ؟؟؟؟؟؟؟
سالی 450000 نفر دارن میرن این دانشگاه به نظر من که خیلی عالیه اگه اینا میخاستن الاف کوچه و خیابون بشن که دیگه طرح سهمیه بندی جواب نمیداد چون معمولا کسی که میرا آزاد وضع مالیش بد نیست در ضمن از نظر علمی دانشگاه آزاد شیراز یا مثلا علوم تحقیقات فارس همچین خیلی دسته کمی از دانشگاه شیراز ندارن ینی اینکه هم آزادیا استاد توپ دارن هم دانشگاه شیرازیا در ضمن برای فرار از سربازیم خوبه
سالی 450000 نفر دارن میرن این دانشگاه به نظر من که خیلی عالیه اگه اینا میخاستن الاف کوچه و خیابون بشن که دیگه طرح سهمیه بندی جواب نمیداد چون معمولا کسی که میرا آزاد وضع مالیش بد نیست در ضمن از نظر علمی دانشگاه آزاد شیراز یا مثلا علوم تحقیقات فارس همچین خیلی دسته کمی از دانشگاه شیراز ندارن ینی اینکه هم آزادیا استاد توپ دارن هم دانشگاه شیرازیا در ضمن برای فرار از سربازیم خوبه
پرشين بوي و انيكس ظاهرا 20 سال قبل از شما اقاي هاشمي اين فكرو كرده بودن كه اين دانشگاه رو راه انداختن. كسي با وجود چنين دانشگاهي مخالف نيست با سياستها و اتفاقاتي كه تو اين دانشگاه به اسم علم و دانش ميگذره مخالفه. همينكه سالي فلان هزار تا دانشجو جذب كنه كافيه؟ ايا همينقدر كه به فكر گرفتن شهريه است (بعد ازاد) به فكر دين و معنويت دانشجو هم هست(بعد اسلامي!!) چرا دختر يه كشاورز ساده كه از روستا پا ميشه ميره تهران بايد چند سال بعد تبديل به يه فاحشه بشه تا بتونه شهريه هاي سنگين اين دانشگاه اسلامي رو پرداخت كنه؟
وسلام نام خداست ببینید شما فقط به ورودی ها توجه میکنید پس خروجی ها چی فکر کنین که این همه جوون بیسواد هر سال فارغ التحصیل می شن و تازه انتظار دارن که ی هراست برن سرکار و تازه هر کاری رو هم نمی پسندن کی می خواد جواب اینا رو بده؟تازه اونم سطح درسی خیلی از دانشگاه ازاد کههیچی یاد دانشجو نمی دن!!!!!
اتفاقا جناب rh نکته خوبی رو اشاره کردن....الان دانشگاه پیام نور هم داره همین کار رو می کنه.... حتی تو روستاها هم دانشگاه پیام نور زدن...نه ساختمان کافی دارن نه استاد.... در ضمن دقیقا با همین منظور وارد شدن که دانشگاه آزاد رو کنار بزنند...حالا به چه روشی و به چه قیمتی...مهم نیست...اینم از هنرای مدبرانه ی دولته! هنوزم اولشه...فردا همین مشکلات خروجی ها و یا محیط خراب در اون دانشگاه ها هم ظاهر میشه... خواهر من دانشجوی پیام نوره...می گفت پارسال تا امسال خیلی خیلی محیط خراب شده...تازه کجا؟! شهر قم! در ضمن محیط خراب مختص دانشگاه نیست ....چه برسه فقط دانشگاه آزاد...
اینا همش سیاسی کاریه. این وسط دانشجوها هسن که مهره های جا افتادن این سیاست هسن و این یه واقعیته. حالا تا چه حد این سیاست مثلا کسترش دانشگاه پیام نور به نفع دانشجوست یا ...؟! جا برای اثبات داره. موضوع پیام نور و جالبتر از همه اینکه کنکور 87 قرار 90 درصد برن دانشگاه!!و...
وسلام نام خداست ببینید شما فقط به ورودی ها توجه میکنید پس خروجی ها چی فکر کنین که این همه جوون بیسواد هر سال فارغ التحصیل می شن و تازه انتظار دارن که ی هراست برن سرکار و تازه هر کاری رو هم نمی پسندن کی می خواد جواب اینا رو بده؟تازه اونم سطح درسی خیلی از دانشگاه ازاد کههیچی یاد دانشجو نمی دن!!!!!
شما اگه خودت دولتی قبول نشی ولی بابات پوله آزاد داشته باشه نمیری ؟
حرفا میزنیا دانشگاه آزاد هر چی باشه 4 سال سربازیو عقب میندازه دستش درد نکنه
آقا هر کی ناراحته نره
بده با خوردن کیک و آب میوه ش سر جلسه قبول میشی ؟
حیلی ناشکرید
باید برای این دخترای قمپز در کن و تیتیش مامانی هم سربازی میزاشتن تا انقد به دانشگاه ازاد بد و بیراه نمیگفتن بچه پر روها
اگه شما میخاسیتد برید سریازی دانشگاه آزاد که هیچی حاضر بودید تو انباری خونتون تحصیل کنید
شما اگه خودت دولتی قبول نشی ولی بابات پوله آزاد داشته باشه نمیری ؟
حرفا میزنیا دانشگاه آزاد هر چی باشه 4 سال سربازیو عقب میندازه دستش درد نکنه
آقا هر کی ناراحته نره
بده با خوردن کیک و آب میوه ش سر جلسه قبول میشی ؟
حیلی ناشکرید
باید برای این دخترای قمپز در کن و تیتیش مامانی هم سربازی میزاشتن تا انقد به دانشگاه ازاد بد و بیراه نمیگفتن بچه پر روها
اگه شما میخاسیتد برید سریازی دانشگاه آزاد که هیچی حاضر بودید تو انباری خونتون تحصیل کنید
جهت اطلاعتون: بنده دانشجوی همین دانشگاه کذاییم!!!! و خانواده ام هر ترم حدود 1.200.00تومن پول شهریه ی دانشگاه من و برادرم رو میدن و فشار مالی آنچنانی هم نمی بینن!!!!!!
وسلام نام خداست خدا رو شکر می کنم !!!!! اما: اگر این دانشگاه وجود نداشت امثال من انگیزه ی بیشتری برای تلاش داشتند!!!!! یادتون باشه هرگز کم نیارین راستی جناب انیکس راستش رو بگین دکتر جاسبی قول چقدر پولو به شما داده؟
وسلام نام خداست خدا رو شکر می کنم !!!!! اما: اگر این دانشگاه وجود نداشت امثال من انگیزه ی بیشتری برای تلاش داشتند!!!!! یادتون باشه هرگز کم نیارین راستی جناب انیکس راستش رو بگین دکتر جاسبی قول چقدر پولو به شما داده؟
سطح علمیش که قبول دارم ضعیفه. اگه از من بپرسن می گم گسترش دانشگاه پیام نور یکی از اهدافش تقابل با دانشگاه آزاد هست ، خب کار سیاسیه ، ولی نمی دونم دانشجو چه سودی میبره از این روند. کلاً تو این مملکت دانشجوهای غیر دولتی اکثراً مهره بازیهای سیاسی هستند ، راحت هم میشه اثبات کرد. چند ماه پیش یه نشستی با یکی از مدیران ارشد پیام نور و دکتر رامین داشتیم ، همین سئوال علت گسترش دانشگاه پیام نور مطرح شد ، نتونستن جواب قانع کننده بدن. جالبه با این اوصاف وزیر علوم هم هی رو آمار بالای ورود به دانشگاه در کنکور آینده مانور میده و اینکه تا فلان سال همه میرن دانشگاهو ... خب یکی نیست به اینا بگه بی خیال بابا. از روشهای دیگه واسه تبلیغات هم میشه استفاده کرد.
سلام به هر حال چون منم یه روزی تو همین دانشگاه درس خوندم اینو میگم. مشکل اصلی این دانشگاه سیستم "جاسبیسمی" هست که توی اون وجود داره! آدم نباید از حق بگذره! موارد قابل دفاعیم داره. از نظر سطح علمی هم بگم که تو بعضی از رشته ها منجمله رشته خودم با دانشگاه دولتی(شیراز یا تهران) همسطح یا حتی بالاتره. مشکل اصلی این سیستم خود شخص آقای جاسبی هست. کسی که هزینه شرکت در انتخابات 80 اون 8 میلیارد بوده(اونم به گفته خودشون) و من به چشم خودم دیدم که اون موقع برای تبلیغات انتخاباتیش فقط حدود 55000 تومان(به پول سال 80) کتاب(دست نوشته خودشون) که تو مرکز چاپ دانشگاه آزاد بدبخت چاپ شده بود برای حسینیه و کتابخونه خودمون آوردن! بازم میگم مشکل اصلی این مجموعه شخص خود آقای جاسبی هست. هیچ فردی رو تو این مملکت نمیبینید که سابقه مدیریت بالای 20 سال اونم در یه پست داشته باشه! فقط فک کنم رئیس اتاق بازرگانی بود (اقای خاموشی) که اونم جاشو به آقای نهاوندیان داد. تازه برای اتاق بازرگانی هر سال انتخابات برگزار میشه. و یه نهاد نیمه دولتیه فک کنم.
جناب amiroo بله منم قبول دارم که یکی از مشکلات این دانشگاه مدیریت آقای دکتر جاسبی هست ولی باید اعتراف کنم که دکتر جاسبی فرد بسیار سیاستمدار و توانمندی هست ، باید باهاش ارتباط داشته باشید تا بفهمید .گرچه حمایت های آقای هاشمی رفسنجانی بی تاثیر نبوده. در گذشته تنشی که بین دولت و دانشگاه وجود داشت و الان هم این تنش به صورت غیر محسوس تری همچنان ادامه داره و تبدیل به سیاسی کاری شده ، به نظر من دانشگاه آزاد خیلی بیشتر تونست از موقعیتها به نفع خودش سود ببره و این دولت بود که نتونست تشکیلاتی عمل کنه ، تا جایی که سخنگوی دولت هم رسما اعلام کرد که اقدام انقلابی دولت در قبال این دانشگاه متوقف شد، یعنی دولت به بن بست خورد گرچه عدم حمایت مجلس از دولت یکی از عللش بود و این مقابله با دانشگاه آزاد بیشتر شبیه داد و بیداد شد که یه سری تغییرات کوچک در سیستم دانشگاه آزاد بوجود آمد و برای دانشجوها هم چندان تاثیری نداشت. ولی در عوض جای پای مسئولین دانشگاه ازاد شل تر که نشد هیچ ، محمکتر هم شد خصوصا اینکه تصمیم گرفتند رو بُعد تبلیغاتی دانشگاه کار کنند و تا حدود خوبی هم نتیجه گرفتند. با این رجال سیاسی هم که در هیئت موسسشون دارند و ریاست دائم عمری دکتر جاسبی ...
قسمتی از دستاوردها پس از چاپ به زبان عربی : الاکادیمی الازاد،مالک اکل الارض الصحرافی البرت الممکن الترین،اقصی النقاط البلاد ترجمه:دانشگاه آزاد صاحب کلیه بیابان ها در پرت ترین نقاط در اقصی نقاط کشور می باشد
فکر کنم داخل همشهری جوان خوندمش.چند تا تیکه به زبان عربی انداخته بود یه جملش این بود
واقعیتش اینه که دانشگاه آزاد خیلی از سرشناسها رو نمک گیر کرده به این سادگیها نمیشه بهش گیر داد. شما ببینید تو این مملکت با این همه پزشک دانشگاه آزاد هم اومده باز پزشک تربیت میکنه بیمارستانش کدومه؟شیراز توی شهر شیراز دانشگاه آزادش کجاست؟ آزاد توی کازرون مثلا!!
همه اینا رو گفتید ... من الان 5 روزه که دارم خودمو میکشم که واسه ترم آخرم 3 واحد پروژه(هر واحد 100000تومن) بم بدن .....ولی..... دهنمو سرویس کردن کجای دنیا دیدی بخای به کسی یک ملیون بدی و منت هم بکشی
سلام. جناب یاس مشهد ، قبلش من عذر خواهی میکنم اگه کوبنده صحبت میکنم. این تحصن در اعتراض به مشکلات دانشگاه توسط دانشجویان به اصطلاح ارزشی! اجرا شد و چند روز پیش هم بیانیشو پخش کردن، باید بگم که این تحصن با اهداف و افرادی که پشت اجراش بودن یه کار کاملا بدون فکر و تدبیر بود که با این نوع کارها نه تنها جو دانشگاه خرابتر میشه که چهره ی نیروی های ارزشی و فرهنگی دانشگاه هم زشت و خشن میشه.(یا از عواقبش بی خبرند یا میدونند و نمی خوان قبول کنند) تحصنی که به بی احترامی و دیگر مسائل هم کشیده بشه تکلیفش مشخصه. کلا یه گروههای تو دانشگاه آزاد شیراز هستند که به اسم عدالت خواهی متخصص گرد و خاک درست کردنند. اگه شرایطش بود به همه دانشگاه اعلام میکردیم که این برنامه ارزش شرکت کردن نداره. حالا نمی دونم منظور شما این تحصن بود یا چیز دیگه.
سلام. جناب یاس مشهد ، قبلش من عذر خواهی میکنم اگه کوبنده صحبت میکنم. این تحصن در اعتراض به مشکلات دانشگاه توسط دانشجویان به اصطلاح ارزشی! اجرا شد و چند روز پیش هم بیانیشو پخش کردن، باید بگم که این تحصن با اهداف و افرادی که پشت اجراش بودن یه کار کاملا بدون فکر و تدبیر بود که با این نوع کارها نه تنها جو دانشگاه خرابتر میشه که چهره ی نیروی های ارزشی و فرهنگی دانشگاه هم زشت و خشن میشه.(یا از عواقبش بی خبرند یا میدونند و نمی خوان قبول کنند) تحصنی که به بی احترامی و دیگر مسائل هم کشیده بشه تکلیفش مشخصه. کلا یه گروههای تو دانشگاه آزاد شیراز هستند که به اسم عدالت خواهی متخصص گرد و خاک درست کردنند. اگه شرایطش بود به همه دانشگاه اعلام میکردیم که این برنامه ارزش شرکت کردن نداره. حالا نمی دونم منظور شما این تحصن بود یا چیز دیگه.
سلام . امروز تالار خوارزمی جای بچه های دانشگاه ازاد خالی بود ؛حسابی اقای سلیمی نمین مثل همیشه اقای جاسبی رو کاملا مورد الطاف خودشون قرار دادن ؛ البته از اون طرفم دانشگاه ازادیا لشکر کشی کرده بودن جالب بود تراکت مراسم از چند ساعت قبل مراسم زده شده بود ولی اینقدر ان تایم بودن برا اغتشاش جای بسی امیدواری داره . البته کار دانشگاه سراسری خیلی بده بود که تو جلسه نقد دانشگاه ازاد باید یه جوری برنامه ریزی میکردن بچه ها میومدن هر چند انگار یه عده از تشکلای مذهبی اومده بودن . هر چند اقدام اقای سلیمی نمین تو اجازه دادن به تقریبا اکثر مخالفین خیلی خوب بود ولی در بعضی از جاها نسبت به اقای جاسبی توهم توطئه وجود داشت و بهتر بود اونجا گفته نمیشد . هر چند اصلا ربط خاصی جلسه به ما نداشت ولی جالب بود غ مخصوصا برخوردای بعضی ادمای جا افتاده که ظاهرا قیافه مذهبی داشتن و شاید باطنا ولی عجیب ادمارو وسط سخنرانی بنده خدا تشویق به صلوات فرستادن میکردن
سلام . امروز تالار خوارزمی جای بچه های دانشگاه ازاد خالی بود ؛حسابی اقای سلیمی نمین مثل همیشه اقای جاسبی رو کاملا مورد الطاف خودشون قرار دادن ؛ البته از اون طرفم دانشگاه ازادیا لشکر کشی کرده بودن جالب بود تراکت مراسم از چند ساعت قبل مراسم زده شده بود ولی اینقدر ان تایم بودن برا اغتشاش جای بسی امیدواری داره . البته کار دانشگاه سراسری خیلی بده بود که تو جلسه نقد دانشگاه ازاد باید یه جوری برنامه ریزی میکردن بچه ها میومدن هر چند انگار یه عده از تشکلای مذهبی اومده بودن . هر چند اقدام اقای سلیمی نمین تو اجازه دادن به تقریبا اکثر مخالفین خیلی خوب بود ولی در بعضی از جاها نسبت به اقای جاسبی توهم توطئه وجود داشت و بهتر بود اونجا گفته نمیشد . هر چند اصلا ربط خاصی جلسه به ما نداشت ولی جالب بود غ مخصوصا برخوردای بعضی ادمای جا افتاده که ظاهرا قیافه مذهبی داشتن و شاید باطنا ولی عجیب ادمارو وسط سخنرانی بنده خدا تشویق به صلوات فرستادن میکردن