[blue]سلام اين پست حاوي جملات جديدي درمورد تاريخ ايرانه كه پذيرفتنش يه كم تلخه اينها فقط يه نظريه است .. اگر چه من تقريبآ قانع شدم فقط يه مشكل دارم اونم با تحقيق بهش ميرسم ....بد نيست بخونيد ..... نظرتون چيه؟
******************* در باره تاریخ غیر یهودی زده ایران !
سلام . با من و مشخصات و سن و جنس و محل سکونت و قوم و قبیله و عشیره و دوست و آشنا و مدرسه و دانشگاه و ......؛ کاری نداشته باش ! فقط به حرف های من گوش بده ، روی اونها فکر کن و ببین درسته یا غلط . اگر درست بود، می تونی بپذیری و عضوی از گروه ما باشی و اگر نپذیرفتی ، سعی کن به خودت مسلط باشی ، کنترل داشته باشی، استدلال کنی و دلایل نادرستی رو اعلام کنی . فحاشی و بد زبانی، هنر نیست،بلکه علامتی است از کوته فکری و ناتوانی در تجزیه و تحلیل اطلاعات و تفکر صحیح و تعصب و انجماد فکری .
اگر احساس کردی این مطالب درسته ، سعی کن فکر کنی که پس چرا عده ای دارند دروغ ها رو در جامعه گسترش می دهند؟!! چرا عده ای اجازه نمی دهند که این مطالب ،آزادانه انتشار پیدا کنه و جوابگوی این مسایل باشند ؟!! آیا ممکنه که حق با کسانی باشه که اجازه نمی دهند مخالف آنها، حق ابراز وجود داشته باشه ؟! آیا عدم تحمل نظر مخالف،واضح ترین دلیل ضعف استدلالی و توسل به روشها آنارشیستی در محدود کردن اون نیست ؟ با من ، به دنیایی بیا که استدلال و اسناد ، حرف اول رو می زنه ، نه نوشته های کتب تاریخی !
الف :
یهودیان در تورات نوشته اند که در یک روز معین، بیش از 77000 نفر ایرانی رو کشته اند . دقت کن ! این همه ، فقط در یک روز ! این آدم کشی، لا اقل 2 روز ادامه داشته که با کمی دقت، متوجه خواهی شد که احتمالا شاید حتی سالها ، تلاش برای انتقام گیری در جریان بوده که همه سرکوب شده اند . مقایسه کن با شهدای جنگ احد که بیش از 1000 سال بعد، فقط 72 نفر بوده ! این یعنی که یهودیان همه مردم ایران را کشته اند . در غیر این صورت ،سعی کن ببینی 77000 نفر، چند درصد از جمعیت بوده و کل جمعیت چه قدر بوده ؟!!
این توحش و آدم کشی کثیف یهودی که اولین نسل کشی تاریخ بشریت هم هست، حتی امروزه هم گرامی داشته می شه و در کمال حیرت ، با نام عید پوریم، جشن می گیرند و سه روز تمام، مست از مشروبات الکلی می شوند ! اگر خواستی ،در google.com دنبال این کلمه بگرد و ببین چه خبره !!
ب:
آیا می دونی اشکانیان و ساسانیان در چه قرونی بوده اند و چند شاه دارند ؟هخامنشیان حدود 10 شاه داشته اند و قبر اونها امروز معلومه . اما آیا حتی فقط یک قبر ، دقت کن ! فقط و فقط یک قبر از اشکانیان و ساسانیان سراغ داری ؟آیا یک قبر از اون ها باقی مونده ؟ فکر می کنی عاقلانه است که ده پادشاه قدیم ،مقابر مشخص داشته باشند ولی بیش از 60 – 50 شاه که با روز و هند و کجا ها ،جنگیده اند، فاقد حتی یک سنگ لحد باشند؟! ممکنه که خسروپرویز ، انوشیروان،قباد، هرمز و .... ، جمعا،حتی یک کاخ حقیر هم نداشته باشند ؟ ( ایوان مداین،داستان جداگانه داره . حتی در این صورت ، آیا 600 سال حکومت اشکانیان ،یک کاخ ندارند ؟! ) .
جیم:
همدان،بیستون،تخت جمشید، شوش، و.... دارای سنگ نوشته هایی از هخامنشیانند . آیا از اشکانیان و ساسانیان ،یک سنگ نوشته سراغ داری؟!! اما بله، سنگ نوشته هایی از اون ها هست ! در ادامه ،بوی تعفنی به نام کتیبه های اشکانیان و ساسانیان از لجنزار تاریخ ایران باستان،آزارت خواهد داد .
دال :
از 7000 سال پیش، تمدن هایی در این منطقه(خاورمیانه و بین النهرین) وجود داشته اند : لیدی، سومر، اکد، بابل، آشور، عیلام ،فینیقیه،سارد ،ماد، سغد، اورارتو، آرام ، و ....
آیا هیچ اثری از این همه تمدن و فرهنگ سراغ داری ؟ آیا بعد از هخامنشیان، رد پایی از این همه تمدن باشکوه ، قابل ردیابی هست؟ آیا حاضر هستی از خودت بپرسی که چه بلایی بر سر این همه تمدن اومده ؟ آیا این ها در هخامنشیان ذوب شده اند ؟ آیا این ممکنه؟تمدن هایی که تا دیروز در کنار هم بوده اند و در هم ادغام نشده اند، در یک حکومت خونریز ، قاتل بیش از 77000 نفر از مردم منطقه ادغام شده اند ؟ چه بلایی بر سر این همه تمدن ریز و درشت آمده که از ابتدای هخامنشیان، مطلقا ردی از اون ها یافت نمی شه ؟!!! آیا جز توطئه یهود در روز پوریم، توجیه دیگری برای این بی نشان شدن مطلق فرهنگ ها در تاریخ ، قابل تصور هست ؟
اگر فکر کنی که اینها در هخامنشیان ذوب شده اند، باید بگم که خود هخامنشیان منکر این ادغام هستند !!! کافی است متن کتیبه بیستون رو بخونی و ببینی که داریوش، فقط داره از جنگ های خودش با این تمدن ها حرف می زنه ! چه کسی رو کشته ، چه کسی رو سر بریده، زبان چه کسی رو درآورده،چشم چه کسی رو کور کرده ،چه کسی رو از دار آویزان کرده و ....
آیا در این شرایط، فکر یکپارچگی تمدن ها، مضحک نیست ؟!!!
حتی در زمان اشکانیان و ساسانیان هم هیچ ردی از این تمدن ها نیست ! آیا فکر نمی کنی اگر بنا باشه اشکانیان و ساسانیانی در کار باشه ، باید لااقل یکی از این تمدن ها باشه ؟!!!
ه:
دوست عزیز من ! آیا فکر نمی کنی که اشکانیان و ساسانیان که از تولد تا مرگ در گوش ما می خوانند، دروغ هایی هست که یهود برای درز گرفتن فاجعه ای که خودش ترتیب داده ، برای ما بافته ؟!!! آیا باید به این اصالت دروغ ،هنوز پافشاری کنیم و به امپراتوری هایی پوچ و خیالی ،افتخار کنیم ؟!! آیا زمان آن نرسیده که حقیقت رو، هر چه هم تلخ باشه ، به دروغ، هرچه هم شیرین، برتری بدهیم ؟ آیا وقت اون نرسیده که با دروغ گویان و انگیزه هاشون آشنا بشیم ؟
آیا باید خودمون رو از نسل کسانی بدونیم که در زمانی کاملا نامعین ،از ناکجای سیبری منجمد، وارد این منطقه شده اند ؟از ناکجایی که این قوم، نه شهری داشته، نه دهکده ای ، نه قبری ، نه آثار تاریخی، نه معبدی ، نه خانه ای و نه هیچ چیز دیگر ؟! آیا این مهاجرت عاقلانه است ؟ پس آیا در ایران کسی نبوده که این ها براحتی وارد منطقه شده اند ؟!!!
همه ، دقت کن ! همه مورخین بزرگ دنیا یهودی اند ! آستروناخ، اشمیت، هرتسفلد، توین بی ، پییر برایان، هاید ماری کخ ، نیبرگ، کنت ، شارپ ،کرزن ، سلوود ، راولینسون ، فرای ،گروته فند ،گوردون ،کورت ،و .... و سرور و سالار اونها ، حضرت گیرشمن که در حکم معلم بزرگ دروغ گویی و خیال بافیه ! باز هم بگم یا کافیه ؟ اما مورخین ایرانی ! همچین چیزی نداریم !! این ها یا مترجم هستند ، و یا شاگردان همون یهودی ها که اسمشون رو بردم !!! البته خیلی های دیگه هم هستند که نگفتم !
حد اقل 1200 سال این منطقه ( ایران و عراق و احتمالا کمی هم گسترده تر ، اما نه خیلی ) بیابان برهوت بوده . حتی غارنشینی هم نبوده و آثاری که در غارها یافت شده ، در محدوده بالای 10 هزار سال قدمت داره . پس ناچاریم که تصور کنیم مبلغین اسلام ، مثل موسیون های مسیحی ، به قصد تبلیغ اسلام ، احتمالا ( یعنی حتما ! ) همراه خانواده به مناطق جدید وارد شدند و خود تشکیل جمعیت در منطقه ای جدید و بکر دادند . همچنان که سراسر حاشیه ایران در جنوب و حتی پاکستان ، عرب هستند و لباس عربی ( دشداشه ) می پوشند . با لهجه غلیظ عربی صحبت می کنند و در همه چیز عرب هستند . از شمال هم مردمی هستند که خودت حتما بارها شنیدی پشت سرشون صافه ! و عمودی میاد پایین .
در غرب هم کرد و لر هستن که سیما و صورتشون مدل اروپاییه و در واقع ، همون هایی هستند که از روم ، به شرق فرار کردند . شرق ایران هم که قیافه شون به چین و تبتی ها شبیهه ،چشم بادامی هستند، اما این اقوام در مناطق کویری چندان موفق به نفوذ نبودند و در همون حاشیه باقی هستند . ترک ها هم از شمال غرب اومدند .
اگر دقت کنی ، اختلاف فاحشی بین چهارسوی ایران می بینی . آداب و رسوم شمالی ها ، موسیقی ملایم ،و لباس و خوراک و پوشاکشون . لباس مردم شرق و بلوچ که تا حدی شبیه اعرابند با موسیقی خشک و تا حدی ابتدایی . مردم جنوب با فرهنگ خودشون ، لباس های خاص و بلند و موسیقی کاملا تند بادی و کمتر زهی ، نوع آرایش زنان که هر دو ، بسیار به موسیقی و آرایش مردمان افریقا شبیه هست . در غرب هم که ترک و کرد و لر ، با موسیقی تند زهی و کمتر بادی ، لباس خاص کردها ،موسیقی با ریتم تند و ضربی و آذربایجانی های پوشیده با لباس های مناطق سردسیر . هیچ کدوم هم نسبت به هم آشنایی ندارند . آیا این ها مردمانی با قدمت 7 هزار سال هستند ؟ چطور این قدر با هم فاصله دارند ؟ از هم تاثیر نپذیرفته اند ؟ جز این است که فقط چند قرن است به ایران غیر مسکون گام نهاده اند و هر یک منطقه ای را متصرف شده ؟ اگر چیزی به نام آریایی بود ، چطور اجازه می داد سرزمین هایش ، یکی پس از دیگری به اشغال دیگران در آید ؟!!! چیزی مسخره تر از آریاییان وجود ندارد : مردمی در یخبندان سیبری که نه شهری از خود به یادگار دارند ، نه آبادی ای ، مطلقا ردی از آنان نیست و مشتی احمق ، همچنان آنان را تبلیغ می کنند ! خوب ، نان شب و شکم زن و بچه مهم است !!!
اما وسط ایران ! از تهران تا شیراز ، یک خط کاملا مستقیمه ! انگار مردم قطب نما دستشون بوده و صاف به جنوب طی طریق کردند ! حتما به نقشه نگاه کن ! کاملا صافه ! چرا کسانی 800 تا 1000 کیلو متر رو صاف رو به جنوب طی کرده اند ؟ چرا از مناطق خوش آب و هوا نرفته اند ؟
اطراف تهران منطقه ای هست که حتی باغاتش در دست یهودیانه ! قبر یکی از بزرگ ترین رابی هاشون اون جاست که به دروغ می گن پیامبر بزرگ ! خوب شیراز هم یکی از بزرگ ترین تجمعات یهودیه ! تا زمان شاه عباس ، به اصفهان ، یهودیه و دارالیهود گفته می شده ! همه مردم هم از یهود متنفر بوده اند و اجازه نمی داده اند کاروان هاشون از مناطق اون ها بگذره ! مجبور شده اند از داخل کویر های خشک و سوزان برن و بیان ، کاروان سراهایی واسه خودشون ساخته اند که به مرور ، شده شهر ! فراموش نکن که وقتی بخت النصر ،اورشلیم رو ویران کرد ، یهودیان به ایران اومدند و ساکن شدند . اسباط یهودا و بنیامین به جنوب و شیراز رفتند ( چون کنار ساحل در اختیار بومیان بوده ، پشت سواحل مانده اند و به دریا دسترسی نداشته اند ! ) باز به همین دلیل، 10 سبط دیگر ، به شمال ایران رفته اند و در محدوده سلسله جبال البرز ، ساکن شده اند و باز به دریا دسترسی نداشته اند ! بومیان شمال مانع دسترسی بوده اند ! آن ها مجبور شده اند این خط ارتباطی البرز به شیراز رو از وسط کویر عبور بدهند ! ببین تا چه حد مورد نفرت مردم منطقه بوده اند !
به آثار سفال نگاه کن . آثار سفال سازان اسلامی که هیچ کدوم مربوط به قرون اول و دوم هجری نیست ! از قرن سوم ، سفال سازی ، بدون لعاب آغاز میشه که البته چون چرخ سفالگری هنوز اختراع مجدد !!! نشده ، کاملا قناس و کج و در یک کلام ، بشقاب ها ، بیضی است ، نه دایره !!!
در حالیکه در آثار سفال سازی ، از 4000 سال پیش ، کوزه هایی پیدا شده که دست بوده و مثلا در سه اندازه بزرگ ، متوسط و کوچک بوده !!! چرخ سفال سازی هم مربوط به همین دورانه .
آیا نمی بینی که یهود خودش رو در قبای مظلومیت پیچونده ، همه جا خودش رو مظلوم جلوه می ده ؟! مثلا هولوکاست . آیا نمی بینی که چه دروغ بزرگی به بشریت تحمیل شده ؟ هیچ فکر کردی المان اون موقع چند نفر جمعیت داشته که چند نفر یهودی باشند که چند نفر گیر گشتاپو بیفتند و بسوزند ؟!!! پس باید فرانسه و اتریش و مجارستان و انگلیس و دیگر کشور های اروپایی هم ، لااقل چند میلیون یهودی داشته باشند ! پس جمعیت یهود امروز باید بالای 100 میلیون باشه ، لااقل و نه زیر 15 میلیون !!! می بینی چه دروغ بزرگی ساخته شده ؟!!!! آیا در ثبت احوال آلمان، نام فقط یک میلیون یهودی در اون دوران ثبت شده ؟! اگر بود ، همراه آب دهانشون، به چشم ما فرو می کردند !
می دونی توهین به مقدسات در اروپا مجاز هست ولی حتی سوال در مورد هولوکاست ، طبق قانون !!!! حد اقل سه ماه زندان داره !!!! کسی جرات تشکیک در این مسئله رو در اروپا نداره ! آخرینش دیوید ایروینگ بود که فکر کنم 15 سال زندان خورد !!!
مسلما به آبرو ی خود و اجداد فکر می کنن . خودت رو بذار جای یهود . 60 تا 70 هزار یهودی در این مملکت هستن ، اگر این قضیه لو بره چی میشه ؟ دیدگاه جدیدت به یهود چطوریه ؟ دیگران هم همین طور . آیا اون ها حاضرن فرزندان چنان آدم کش هایی دانسته بشن ؟!!! اگر این قضیه افشا بشه ، آیا عبارت یهودی مظلوم و یهودی آواره ، حرف مضحکی نمی شه ؟!
از پشت پرده چی می دونی ؟ از آثار باستانی که یهود جعل کرده ، خبر داری ؟! مثلا می دونی که همین کتیبه بیستون ، هرگز کاملا بیان نشده ، ترجمه نشده ، بررسی و نقد نشده و اونچه که در دسترس هست ، فقط کپی هایی از یک منبع هست که کاملا انتخابی از متن اصلی برداشته شده ؟ آیا مثلا متنی که ادعا می کنه متن کامل کتیبه است رو ، با عکس هایی که از اون برداشته شده ، مقایسه کردی ببینی مطابقت داره یانه ؟!!! بدون که مطابقتی در کار نیست ! پس هنوز از خیلی چیزها خبر نداری ! اگر مایل بودی ، کتاب معرفی کنم ، یا تلفن بدم زنگ بزنی ، یاسایت بگم سر بزنی ( البته سایت چندان مفید نیست . چون مطالب به روز هست و تو درمقدمات هستی )بنا بر این اطلاع کامل نداری ولی همین مسایل کافیه تا چند نفر رو جذب کنی و مغزشون رو به کار بندازی . اما اگر کسی گفت هیچ گونه فسفری رو این قضیه نمی سوزونه ، مهم نیست . بنا نیست که همه آدم ها همه چیز رو قبول کنن ، بپذیرن و حتی دفاع کنن . در زمان جنگ، کم نبودند آدم هایی که از میدان فرار کردن ، در زیرزمین مخفی شدند و سالهای سال ، روی آفتاب رو هم ندیدند !!! این که کسی بگه فسفر نمی سوزونه ، بهتر از اینه که فسفری نسوزونه و تو رو هم سر کار بذاره !!!
باید بگم که این مسایل تو رو زیر و رو خواهد کرد ، به انسان دیگری تبدیل خواهی شد و فرقت با سابق ، بسی فرا تر از اون خواهد بود که مثلا بگم 180 درجه !
به علاوه ، من هم به تاریخ علاقه ای ندارم ، تاریخ و بیان دروغ های تاریخی ، فقط سر آغاز مسیری فرهنگیه که متوجه بشی تا چه حد فرهنگ فعلی ما مزخرف ، بی ارزش ، پر از دروغ و باورهای غلط و حتی مضر هست ، اما گاهی انکار بخشی از اون ، باعث می شه که کسی فکر کنه قتل تو واجبه و اگر تو رو بکشه ، بهشت و هزاران هزار حوری چنین و چنان بهش واجب میشه ! به همین باور فکر کن که تا چه حد ، مانع آزادی بیان هست و مدافع دروغ های شاخداری که اگر به دروغ بودنش پی ببری ، مطمئنم ساعت ها خواهی گریست !!!
غصه نخور ، حقیقت ، مثل نم ، اندک اندک درساختمان دروغ نفوذ می کنه و وقتی عیان میشه که ساختمان ریخته باشه !
مطمئنا اگر با من راه بیایی و به حرف هام گوش بدی ، فکر کنی و مباحثه کنی ،به تدریج خشم ، سرتا پای وجودت رو فرا می گیره ،چهره ات قرمز می شه ، ضربانت بالا میره ، تنفست تند می شه ، عصبی میشی و به زمین و زمان فحش میدی وقتی از عمق دروغ هایی که به صورت اصول ثابت و بدیهی !! زندگی پذیرفتی ، باخبر بشی . وقتی حرف هایی که هنوز نزدم رو بزنم ، مثل من میشی و در اینترنت ، به جای چت کردن و غیره ، دنبال آدم هایی می گردی که به حرف هات گوش بدن ، بررسی کنن و حقیقت رو بپذیرن . من هنوز هیچ حرف مهمی بهت نزدم . فقط گفتم که یهودیان در روز عید پوریم ، 77000 نفر مردم بین النهرین و خاورمیانه فعلی را در ایران و عراق کشتن ، همین ! کتاب استر رو در تورات بخون و خودت ببین . حتی با جزئیات کامل !! این حرفیه که خود یهود در مقدس ترین متن خودش ، داره ، و من از خود چیزی به اون اضافه یا کم نکردم . هنوز نگفتم که یهود برای پر کردن چاله پوریم که در تمدن بین النهرین کنده ، چه دروغ هایی که نگفته ، کاخ های دروغین تر که نساخته ، کتیبه هایی که جعل نکرده ، طویله ای از روشن فکران رو که نخریده ، باور هایی که در فرهنگ ما رسوخ نداده ، که انکار بعضی هاشون ، معادل هدر اعلام شدن خون آدمه ؟ !!هنوز به تو نگفتم که چرخه حیات بشری در اثر پوریم متوقف شده. هنوز نگفتم که همه مورخین عالم ، یهودی اند تا پوریم رو بپوشونند . این ها رو نگفتم . نگفتم که از صبح که پا میشی، تا شب که می خوابی و حتی تعبیر خواب هات ، یهودی زده است !!! گفتم ؟؟؟
پس فعلا همین ها رو بدون و این که اشکانیان و ساسانیان ، جزو بزرگ ترین دروغ هایی نیستن که یهودیان ساختن . از اون خیلی بزرگ تر هم هست !!! این فقط آغاز یک بحث خیلی داغه که در نهایت امر ، خواهی دید خود تاریخ ، به کناری نهاده خواهد شد و مسایل جدیدی جلو خواهد آمد ، در بخشهای مختلف از مباحث . مثلا از این طریق می تونی ریشه های اختلاف در جهان اسلام رو پیدا کنی . آغاز فرقه های شیعه و سنی که همون ها رو هم یهود ساخته . اصلا هیچ دقت کردی که امریکا که مرکز صهیونیزمه و اروپا که در مکان دومه ، متحد هستن ، یکی ایالات متحده و یکی هم اتحادیه اروپا ، اما در همین کشور های اسلامی ، خودت چند تا گروه تجزیه طلب می شناسی ؟!!!! با اسامی قشنگی مثل ، استقلال طلبان ترک و کرد و غیره ! دوباره این پاراگراف رو بخون ، با دقت بیشتر !
من نه تاریخ دانم ، نه مورخ و غیره ! به خواست خداوند ، مدتی پیش فرصت مطالعه کتابی در این زمینه به من دست داد که منشا اصلی این تفکره . تو خیابان انقلاب هم هست ، اما باز به توطئه یهود ، تو موفق به پیدا کردنش نمیشی ! خوب ، ثروت دنیا دستشونه و خرج می کنن . اگر خواستی ، می تونم واسه ات بفرستم . اسمشون رو هم به این دلیل نمی گم ، چون در موردش دروغهای زیادی پخش شده ، ( باز توسط .... ) و جو منفی در موردش تشکیل شده ، به هر کس هم گفتم ، بی توجهی کرده و نخریده . یک مجموعه حدود 20 جلده که هنوز فقط 8 جلد چاپ شده . خوب یهود در وزارت ارشاد این جمهوری ، سلطه مطلقه داره ! توسط مارمولک هایی که تا ناف ریش دارن و با صدایی در حد اکو های قوی ، صلوات می فرستن !!! احتمالا پارچه سیاه و یا سفیدی هم دور سرشونه ! بخشی از اسناد در اون کتاب ها موجوده ، به تدریج به مرحله ای می رسی که خودت جعلیات جدیدی پیدا می کنی ، اما نمی تونی بگی و از درد به خودت می پیچی . اگر خواستی ، اول پول می گیرم ، بعد کتاب درب منزل تحویل داده می شه ! جلد اول حدود 2 هزار تومانه . می تونی هم فکر کنی که من این همه زحمت می کشم تا 2 هزار تومن از تو به جیب بزنم . دست خودته . اما اگه خواستی ، می تونی ریسک کنی . مختاری ! فقط همین رو می تونم بگم . بقیه مجلداتش رو هم خودت خود به خود می خری و می خونی .
این مطالب هم اصلا عجیب و غریب نیست ! در اون صورت ، اگر جلوتر بریم و حرف هایی بشنوی که ...... ، اون وقت چی می گی ؟!!! مثلا از جعل هایی که به طور ناشیانه در آثار ملی و ابنیه تاریخی این مملکت انجام شده که هنوز راه درازی داری تا بهت بگم ؟! از دروغ های بینهایت شاخدار مذهبی ، باور های غلط دینی و .... ؟!!!
همه حرف من ، بیان عید پوریم یهودی هاست ، که خودشون در تورات ، کتاب استر،می نویسند : روز اول ، 77هزار نفر رو کشتیم . تکلیف روز های اول به بعد ، به عهده خودت ! خوب ببین این جمعیت در اون زمان یعنی همه مردم ( وحتی بیشتر !!! ) می خواهم بگم که یهود با جاروی هخامنشیان ، منطقه را عاری از حیات کردند . همین . اگر از جعلیات و کتیبه ها و کاخ ها و حتی شهر هایی بگم که یهود ساخته ، چه خواهی گفت ؟!!!!!
هنوز کنیسه و کلیسا ، زخم خوردگان قران مبین هستند و اگر دقت کنی ، هر روز به بهانه ای به اسلام حمله می کنند . د رحالی که خود اسلام راه مبارزه رو نشون داده : یک سوره مثل قران ، همین ! آیا این موضوع این قدر سخته براشون ؟! 114 / 1 قران ، اون هم سوره ای در حد کوثر، فیل ،فلق ، یا حتی سوره توحید که ما اون رو کاملا بدیهی می دونیم : خدای یکتای بی نیاز ، بدون رابطه ولادتی با کسی و بی نظیر . خوب ، یک چیزی در همین حد بگن هم، من یکی قبول می کنم ، پس چرا پاپ چنین و چنان ، در استانبول می گه که پیامبر بزرگ انسان ساز ، که مثلا استحمام از دستورات اونه ، اون هم در کویر خشک و بی آب عربستان، چیزی که تا همین اواخر در اروپا بی معنی بود ، شمشیر به دست سربازان داده تا همه مسلمان بشن ؟! نمی پرسی چرا این دین ، گسترش پیدا می کنه ؟ که در کویر ، دستور استحمام می ده ؟!!به عمق کینه نگاه کن : تا همه مسلمان بشن ! اون ها از این جا می سوزند ! این تمثال بی نظیر حماقت ، هنوز به گچ های ترک برداشته مغزش هم نمی رسه که بپرسه : پس چرا مردم ترکیه ، هنوز مسلمون هستند ؟!!! خواهش می کنم اگر ماهواره داری ، به کانال هاش سری بزن و ببین که در کازینو و دیسکو ها ی استانبول ، هنوز هم افراد محجبه هستند و اگر سری به اخبار بزنی ، شاید فقط مجری و خبرنگار و دست اندر کاران خود شبکه رو بی روسری ببینی ! ( و البته هیچ کس هم فوکول نمی ذاره !!! ) . چرا اون ها با این شدت اسلام رو حفظ می کنند ؟ آیا نمی دونی که ترکیه متحد نظامی اسراییل و جزو 12 کشور اصلی و موسس ناتو هست ؟!!!!چطور اسلام این قدر قدرت داره و اسلام گرا ها ، راه به راه ، قدرت رو به دست می گیرند ؟! پس می تونی قبول کنی که قران ، نوشته آدمی نیست، وگرنه هزاران بار بهتر از اون ، تا به امروز نوشته می شد .
ما از زیر بوته در نیومدیم . ما هم تاریخ داریم ، کاملا هم مستند ، که قصه هم نیست .
دقت کن که از 10 هزار سال پیش ، اوراق تمدن در این منطقه ، یعنی ایران و عراق و به طور کلی بین النهرین ، ورق خورده . خوب از غار نشینی شروع می شه . در 2500 سال پیش ، بیش از 30 امپراتوری در این منطقه بوده اند که می تونی بپذیری که فدرال هم زیست می کرده اند . هر کس در منطقه خودش . این یک استدلال منطقیه ، فدرالیته، یعنی همزیستی مسالمت آمیز و قایل به حقوق خود در محدوده خود . بیش از 30 امپراتوری هم ، از نوشته های کتیبه بیستونه که داریوش می گه من با این سی و چند تا جنگیده ام و تک تک هم اسمشون رو آورده . آثار این ها در سراسر منطقه پراکنده است و راحت بهت بگم : هر جا ی این منطقه ، تیشه کلنگ فرو رفته ، دست خالی بر نگشته ! اما اگر سازمان میراث فرهنگی این جمهوری ، میراث یهود رو حفاظت نکنه و سعی کنه به جای هدر دادن پول و چاپ کتاب هایی که فقط مشغول بزرگ جلوه دادن هخامنشیانه ، لااقل نگهبان استخدام کنه و مثلا اجازه نده 4 سال تمام ، شهر سوخته غارت بشه، یا جیرفت و غیره( که این ها خواست یهوده تا تمدن منطقه رو گم و گور بکنند،) ، اون وقت خواهی دید که مثلا همون شهر سوخته ، مبین و نشان دهنده چه تمدن درخشانی از دوران پیش از وحشیان هخامنشی خواهد بود . همین قدر بدون که از همون بقایایی که دزدان لایق سرقت ندونسته اند ، یک کارگاه سفال سازی است که مثلا سفال هاش ، به قول امروزی ها ، سفارشی بوده و یا دست بوده و کوزه هایی در اندازه های کوچک و متوسط و بزرگ داشته اند . خوب این نشون می ده تمدن در جایی بوده که طرف شاید مثلا برای جهاز دخترش،می خواسته سفال هاش یکدست بوده باشه .
خوب ما صاحب منطقه ای هستیم با این تمدن ، ولی آیا سازمان میراث فرهنگ یهود با پول مسلمین در بلاد اسلام ، حاضر هست دست از دستمال کشی بر تخت جمشید ی برداره که سازمان نظام مهندسی همین کشور ، رسما اعلام کرده هرگز بنای این ساختمان به پپایان نرسیده ؟!!! حاضره دست از عناد لجوجانه برای عدم کاوش در سایر مناطق برداره ؟ خوب هنوز نه !!! این هم نامه نظام مهندسی :
شماره ۹۰۳۲/۸۴/ ۱۱۰
شماره 110 / 9032 / 84
«پیرو درخواست سازمان نظام مهندسی ساختمان جهت مطالعه ی میدانی محوطه ی تخت جمشید، در تاریخ ۹/۹/۸۴ عازم شیراز و روز پنج شنبه ۱۰/۹/۸۴ از محوطه ی تخت جمشید دیدار کردیم.
با توجه به وضع موجود این مجموعه و پس از بازدید کامل نتایج حاصله به شرح زیر اعلام می گردد: در تمامی محوطه کارهای ناتمام که بیش تر آن ها حجاری و نقوش تزیینی از محل های مهم مانند ورودی ها و راه پله ها را تشکیل می داد، به چشم می خورد. نمای اصلی سکوی غربی که نزدیک پلکان ورودی است، به صورت کامل تراش نخورده است. تعدادی از ته ستون ها و نقوش ورودی ها و درگاه ها به صورت مصالح خام و تراش نخورده باقی است. در دروازه ی ورودی سقف و تزیینات اجرا نشده و به نظر می رسد حجم سنگی که هنوز بر روی زمین قرار دارد، برای پوشش سقف در نظر گرفته شده بوده است. تصاویر تمامی موارد یاد شده به صورت یک سی دی به ضمیمه تقدیم می گردد».
خوب حالا چی بگم ؟!!!
تعمداتی آشکار هست تا تاریخ واقعی ایران فراموش بشه و همون طور که گفتم، تاریخ ما رو می خواهند از 2500 پیش شروع بکنن که دقیقا و اتفاقا دوران خاموشی و سکوت در منطقه است و نه از هزاران سال قبل از اون که لااقل مثلا از 4500 سال پیش ، هنر سفال سازی ، آغاز می شه ! حیله گری رو داشته باش فقط !
به علاوه، یهود چند هزار سال نیست که برای ما تاریخ جعل می کنه . بهتره بگیم قصه می گه . این قصه گویی از قرون سوم و چهارم هجری ، شروع میشه و در حالی که منطقه مشغول جمعیت گیری هستش و مسکونی میشه ،اینها هم شروع به زمزمه قصه تحت عنوان تاریخ می کنند ، متسفانه تفسیر اوبکر عتیق شیرازی، تاریخ طبری و تاریخ نامه بلعمی،سیره ابن هشام ، فتوح ابن عربی و صدها کتاب دیگر ،با نشانه های غیر قابل انکار استخراج شده از متن همان کتاب ها، مستقیما به دست یهودیان نوشته شده اند و اوج ماجرا از 200 سال پیش آغاز می شه و در مشروطه به اوج می رسه ، چون مشروطه هم ظرفیت کافی نداشت ، پهلوی روی کار اومد . در مورد دست نشاندگی این خاندان همین قدر بدون که این ها، تنها حکومت غیر ترک زبان از زمان جمعیت گیری ایران در هزار سال پیش محسوب می شه ! بیش از هزار سال، جز ترک ها در ایران حکومت نکرده اند . پهلوی هایی که جز با فشار و تطمیع و دروغ و پول یهود، روی کار نیومده که عاقبت فشار ها هم به انقلاب انجامیده ( کاری با انقلاب و بعدش و دفاع یا جبهه گیری در مقابلش ، ندارم ). پس جعل تاریخ ، نه هزاران سال ، بلکه تحت عنوان کتاب نویسی و تاریخ نویسی ، مدت ها توسط گروه هایی از یهود اداره می شده و هنوز هم میشه . اما این به ظاهر مسلمون های ضد اسلام، چه کسانی هستند ؟
یهودی ها،از فرط بدطینتی و ذات کثیف ، این ویژگی رو دارند که ظاهر خودشون رو با محیط تطبیق بدهند و همرنگ بشن . درست مثل اختاپوس . بعضی از یهودیان ، در قرن های گذشته ، به ظاهر مسلمان شده اند و به احکام اون عمل می کنند . نماز می خوانند ، روزه می گیرند،حتی به حج می روند ، برخی که از سبط لاوی و موسی و هارون هستند، خودشون رو "سید" می دونند . اینها ، تا چند دهه قبل که هواپیما برای حج نبوده ، پای پیاده ، با کاروانهای مسلمین به مکه و مدینه می رفته اند ، در بازگشت ، به بهانه زیارت قبله اول مسلمین ، بیت المقدس ، به اون شهر می رفته اند ، طبق احکام یهودی ، پیرامون قبه الصخره و هیکل سلیمان ، حج یهودی انجام می داده اند و بعد برمی گشته اند. این ها روز ها و در بین مسلمانان، به احکام اسلامی عمل می کنند و شبها در خانه ، تورات می خوانند و ستاره 6 ضلع داوود رو می بوسند و روی چشم ها می گذارند . حتی بعضی ها، همواره این ستاره رو از گردن آویزان می کنند و همراه خودشون دارند ! در کشورهای اسلامی ، این افراد خودشون رو "آنوسی" و در کشور های مسیحی ، " مارانوسی " می نامند . بد بختی کشورهای اسلامی و اسلام ستیزی کشورهای غربی ، دقیقا از نفوذ این مرده های متحرک هست . اگر باور نداری ، می تونی شنبه ها به منطقه دماوند در شرق تهران بری و مغزه ها یی رو ببینی که اولین روز هفته ، تعطیل هستند . اگر مثلا از یک کبابی بپرسی که چرا تعطیله ، فکر می کنی چی جواب می ده ؟!! چون جمعه زیاد فروش داشتیم ، امروز رو تعطیل کردیم ! می تونی تصور کنی که چه انسانهای قانعی هستند که دنبال پول و پله و مال دنیا نیستند ، اما به این هم فکر کن که شاید همون آنوسی ها باشند که طبق آیین یهود ، شنبه ها نباید کار بکنند !!!
من مکتب گرای افراطی نیستم ، نظرات دیگران رو هم می پذیرم ،در صورتیکه به درستی ، منطقا و نه با فحاشی و فریاد و هیاهو،از خودشون دفاع کنند . به همین دلیل در به در دنبال مناظره هستم ! اما نظرات دیگه ، باید از طرف صاحبانش ساپورت بشه و دفاع کنند ، نه این که خفه بشن و جیک شون هم در نیاد !!! درسته ؟!
مکتب من هم فقط قران هستش و بس ! نمی خوای ، بهتر از اون رو ارایه کن ! آماده ام .
لا اکراه فی الدین : اجباری در دین نیست ! بقیه اش رو هم بخون دیگه !
قد تبین الرشد من الغی : رشد و بلوغ از گمراهی تبیین شده است . یعنی می تونی دین خودت رو داشته باشی ، اما آیا دینی که قبول داری ، درسته ؟!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئن هستی که بر حق هستی ؟ مطمئن هستی که شیعه ( یا سنی ) درسته ؟ پس چرا یکی دیگری رو قبول نداره ؟ بهت می گم :
منشا دعوای شیعه و سنی ، 10 جلد کتاب بیشتر نیست : کتب اربعه ( چهار گانه ) شیعه و صحاح سته ( 6 گانه ) سنی . هم اربعه و هم سته ، چنان پارادوکس های عظیمی در خودشون دارند که غیر قابل باوره ! اگر این ها رو کنار بگذاریم ، همه چیز حله ! به همین راحتی . البته این حرف من رو باور کن ، ولی بهش فکر نکن ! ممکنه خونت هدر اعلام بشه ! این طوری راحت تری ! بدون که این ها بخشی از اضافه بار دین هستند که تو و میلیون ها مسلمان دیگر، دارند بخشی رو به زحمت می کشند . اگر می خواهی مسلمان باشی ، پیامبر بزرگوار رو الگو قرار بده . فکر کن اون موقع چند جلد از این 10 جلد کتاب خبیثه چاپ شده بوده ؟! تاریخ هیچ کدام از این کتاب ها ، قبل از قرن چهارم نیست ! این همه فاصله بین نویسنده و این همه دقت در حفاظت احادیث و این همه اختلاف ؟!!! بی حیایی رو داشته باش که همین خزعبلات رو ، فقط یک درجه پایین تر از قران جلوه می دهند ! تا حدی که یکی دیگری رو در محراب به رگبار ببنده و فکر کنه بهشت بر او واجب هست ؟! یعنی تکلیف وجوب بهشت من بر خدا ! یعنی دستور به خدا !!!!
البته حدیث های معمولی ، خیلی خطرناک نیست،خطر در چیزی به نام احادیث قدسی هست که نویسنده اون ، در قرن 12 هجری بوده و معلوم نیست چطوری، 12 قرن عقب رفته و از مذاکرات خصوصی پیامبر بزرگوار اسلام و جبرییل ، سر درآورده و در وحی،دخالت کرده ! باز هم این خیلی خنده دار نیست ! اوج مسخرگی اونجاست که نویسنده، در وحی های خداوند به انبیای از آدم تا مسیح هم دخالت داره !!!!
فکر نمی کنی عده ای دارند ما رو با نام حدیث ، مسخره می کنند ؟!!!
یه کم دقت کن و باریک بین باش تا بتونی به راحتی ردپای یهود رو در هر جنگی و قطره خونی ببینی ! مثلا تا زمانی که پای یهود ، در قالب استعمار، به افریقا،استرالیا،چین ، هند و حتی سیبری نرسیده بود، هیچ اثری از جنگ نبود تا اونجا که می گویند 72 ملت در هند زندگی می کرده اند . آیا امروزه هم همین طوره ؟!!!
دنیا داره رو به اتحاد می ره ، هنوز تجزیه طلب و استقلال طلبی در ممالک اسلامی بیداد می کنه ؟ چرا ؟! چه کسی آتش بیار معرکه است ؟! چه کسی اجازه نمی ده اوضاع رو به بهبود بگذاره ؟اون ها که مغز ها رو فراری می دن، همون ها هستند که جذبشون می کنن !
حکومت های فاسد رو در جهان سوم باقی می گذارند تا شرایط اجتماعی رو نامساعد کنند و مغز ها به سوی شرایط بهتر حرکت کنند که زمینه اون رو هم از قبل فراهم کردند . کمی روی این جمله فکر کن . از توخواهش می کنم .
گذشته ، سنگ بنای آینده است . ساسانیان وجود نداشته ، چه دردی دوا شد؟ میگم !
پس حمله اعراب به ایران دروغه . خوب کی ساخته ، چرا ، چه نفعی برده ، چقدر ، ...؟
این ها کار یهوده و کاملا قابل اثبات . بخش کوچکی از بهره این کار ، اختلاف در جهان اسلامه . اگر دولت عثمانی برپا بود، آیا قدس به یهود می رسید ؟!!!
اگر عثمانی تکه تکه نمی شد ، جنگ های خلیج رخ میداد تا جیب کارخانه هایی مثل لاکهید مارتین که یهودیه ، پر بشه ؟! این همه اختلاف فرق اسلامی رخ می داد؟ که مسلمانی ، مسلمان دیگر رو در سجده به رگبار ببنده ؟!!! که حسنی مبارک بگه حق با اسراییله ؟ که عربستان سوخت هواپیماهای اسراییل رو تامین کنه؟ که هنوز تکه های مسلمانان، جمع نشن تا اسراییل رو از خاک اسلام خارج کنن؟ که هیچ پایه تشکیل و ابقا ی منطقی برای اون قابل تصور نیست ؟ نه در تورات ، نه در اسناد باستان شناسی و نه از هیچ طریق دیگه ؟ و .......
می بینی ؟!
جنگ جهانی اول مقدمه تجزیه عثمانی و دومی هم کیسه در آمد یهود بود . هنوز آلمان و غیره، به اسراییل غرامت می دهند ، بعد از این همه سال !!!!!!!!!
این فقط یک نتیجه ابتدایی از عدم وجود ساسانیانه : اختلاف ایران با اعراب ! سدی محکم برای نفرت از هم و مانعی بزرگ برای اتحاد !
آیا نمی دونی که این همه عرب ، برای خودشون در پیش از اسلام کسی بوده اند ، از مراکش تا ایران ؟ لباس و فرهنگ و زبان خودشون رو داشته اند ، در اثر درک عظمت اسلام ، لباس و زبان و فرهنگ خودشون رو با اون منطبق کرده اند ؟! آیا می دونی به خاطر قدرت زبان عرب و قران ، خودشون رو عرب می دونن ، وگرنه هنوز هم قبیله هاشون مشخصه ؟!!!
آیا نمی بینی مصر رو که تمدن چند هزار ساله اش رو ، رها می کنه و دین و زبان و خوراک و پوشاک و حتی لباس اسلام رو می پذیره ؟!!! شاید بگی به همین دلیل که به اون تمدن پشت پا زد،عقب افتاد ، اما تو یک چیز رو فراموش کردی : توطئه های انسان های ظاهرالصلاح رو ! همون ها که باعث شدند این کشور که روی اقیانوس نفت خوابیده ، بزرگ ترین وارد کننده بنزین منطقه و حتی جهان بشه ! در این مورد چی می گی ؟!!
آیا می دونی چرا ما زبان فارسی داریم ، همه مسلمانان دیگه ، عرب زبانند ؟ آیا یک توطئه آشکار در اینجا نمی بینی ؟ آیا حاضری عرب رو شیر شتر خوار و سوسمار خوار ندونی ، بلکه مسلمان و برادر بدونی ؟حاضری به قران عمل کنی و یهود و نصاری رو نجس بدونی ، طبق نص صریح قران؟ حاضری با اونها مبارزه کنی تا اسلام رو بپذیرند یا در این جامعه اسلامی ، زندگی سطح پایینی داشته باشند ؟ و مثلا در مجلس نماینده نداشته باشند ؟!!!! حاضری اون ها رو دشمن خدا بدونی که به خدای تو ، نسبت های نا روا می زنند ، دشمنت هستند و ......... ؟
بدون که سیلی در راهه که همه چیز، دقت کن: همه چیز تا اساسی ترین اعتقادات دینی رو که یهود جعل کرده ، با خود خواهد برد . می تونی سریع تر بیایی و جزئی از خود سیل باشی ، می تونی مقاومت کنی و نتیجه رو ببینی . همین !
بدون که از کل امپراتوری کاغذین اشکانی و ساسانی ، جز 2 کتیبه ، هیچ اثری در تاریخ نیست که اون ها رو هم دانشگاه شیکاگو، بیش از 60 سال پیش، با تخریب بخشی از یک زیگورات ایلامی در نقش رستم، روی دیواره های جانبی حکاکی کرده ! این بنا که به دروغ ، مکعب یا کعبه زرتشت !!!!!!!!! می گن ، 4 ضلع داره که یکی پله ورود و خروج هست، 3 تای دیگه سکو هایی داشته اند احتمالا برای امری مشابه شمع روشن کردن و یا دعا و غیره که این دانشگاه ضد دانش و تحقیق، اون 3 رو تخریب کرده و روی سنگ هایی که اثر تراش دادگی و نوکندگی کاملا معلومه ، سه کتیبه جعل کرده ، یکی موسوم به پهلوی اشکانیک،دیگری پهلوی ساسانیک و یکی هم یونانی !!! آیا از خودت پرسیدی قحطی سنگ بوده که این همه پادشاه عالمگیر روی یک بنا حکاکی کردند؟!!!اصلا چرا باید این ها رو به یک زبان ندانست ؟! متن یونانی او جا چه کار می کنه ؟!!! آیا می دونی دانشگاه آتن در یونان، این کتیبه رو جعل دونسته و گفته مطلقا هیچ ارتباطی به زبان یونانی قدیم و میانه و جدید نداره و اصلا متن نیست تا ترجمه بشه ؟!!!! چه کسی ممکنه در کنار متون سلطنتی ، متنی به زبان غیر رایج بنویسه ، اون هم بی معنی اندر مزخرف ؟!!! آیا می دونی دانشگاه کثیف شیکاگو، هنوز جرات ابراز نظری در این باب نداره ، بعد از گذشت سالها ؟!!! چون هر مطلبی ، ممکنه کسی رو به این فکر بندازه که قضیه چیه و بعد بره تا آخرش و همه چیز رو بدونه ! اون وقت میشه دردسر ! پس فعلا خفه خون گرفته !!!
لطفا حرفی از ایوان مدائن نگو ، تکراریه ! فقط بدون اون بنا ، درست مشابه ساختمان های یونانیه که بخش های واضحی از اون ، احتمالا باز به عمد ، تخریب شده تا کسی متوجه هلنی – یونانی بودنش نشه ! اون بنا ، کاملا ساختار یونانی داره .
خوب چند بار به زیارت تخت جمشید رفتی ؟ آیا متوجه شدی که هخامنشیان هرگز در اونجا اقامت نداشته اند؟ دقت کردی اصلا اون جا دو تا بنای عظیمه ، نه یکی؟ که دومی ، همون کاخ های هخامنشی ، هرگز تکمیل نشده ؟! اما حضرات در کتاب هاشون می گن که اینجا کورش نشسته چای خورده ، اونجا داریوش قلیون کشیده و اونجا هم اردشیر کراک مصرف کرده ؟!
راجع به پاسارگاد هم اصلا چیزی نمی گم ، چون نمی خوام فکر کنی دیوونه ام و فرار کنی !!!
آیا تخت جمشید به اتمام رسیده یانه ؟! می تونم کاری کنم که خودت اعتراف کنی هرگز تکمیل نشده !!!!
ما یک گروه هستیم که در حد خودمون ، دختر و پسر ، فعالیت می کنیم تا از شر اسرائیلیات و دروغ های یهود ، جامعه رو نجات بدیم . یکی از افراد جامعه هم تو و ذهن تو که از ابتدایی تا فارغ التحصیلی ، دروغ هایی می گن و شست و شوی مغزی می دن ! در شیراز ، می تونی یک گروه عظیم از همفکران ما رو پیدا کنی که یک شرکت زدند و فقط این تفکرات رو تبلیغ می کنند . می تونم بهت معرفی کنم . فقط بدون که عید امسال ، عده ای از این افراد در تخت جمشید ، در حین فعالیت هاشون دستگیر شدند . خوب ، یهود خیلی قوی هست.
همون طور که گفتم ، از اشکانیان و ساسانیان در این کشور و عراق،هیچ اثری نیست. این ها توهمه و ما اتفاقا به مبارزه با همین ها بلند شده ایم . تا بدونی تا کجا سر فرهنگ ما، کلاه رابی های کثیف یهودی رفته ! کورش هم یک چیزی معادل آدم کش حرفه ای در بازار سیاه اون موقع بوده که یهود با اون معامله کرده ، همه ثروت بابل و منطقه به او رسیده ، به جز بخشی که بخت النصر از یهودیان اورشلیم آورد که به همان جا برگشت داده شده .
بیا ابن دروغ ها رو دور بریزیم،بدونیم که حیات ما را که یهود یک بار در پوریم قطع کرده ، ده ها بار دیگه هم قطع خواهد کرد، و به اسلام فکر کنیم که باعث شد بعد از بیش از 13 قرن، صدای انسان در این منطقه شنیده بشه و حیات ، دوباره آغاز بشه . و اگر با من مخالفی،بدون که اساتید تاریخ ، حتی جرات ندارند که نام پوریم رو به زبان بیاورند ، چه رسد به توضیح اون و عواقبش و نیز پذیرش حرف های بالا .
بدون که هیچ استاد تاریخ در این کشور،هنوز مستقل نیست و جیره خوار کنیسه است و مستقیم و غیر مستقیم ، از اورشلیم تغذیه می شه و یک دروغ گوی کثیف مزدور یهود هست . و اگر در یک واو از حرف های من شک داری ، در اولین فرصت، به دانشکده تاریخ و علوم انسانی برو ، یک استاد تاریخ پیدا کن، بگو پوریم چیه، این نظریه مبین چه مطلبیه و بدون که فقط طفره خواهد رفت،اگر سماجت کنی ، اون قدر سر کارت خواهد گذاشت تا خودت ولش کنی، اما تو زرنگی کن و ضربه آخر رو در ابتدا بزن، بگو آیا حاضر هست با هر کسی،که مدافع نظریه پوریم هست، مناظره علنی انجام بده؟ دختر جوان ، پسر جوان ، مرد و زن جوان ، پیر مرد و پیر زن و یا در هر سنی ؟ مطمئن باش که وضوی خودش رو باطل خواهد کرد !!! به تته پته خواهد افتاد و دست و پاش خواهد لرزید . هرگز مناظره رو نخواهد پذیرفت و تو به سرعت به ماهیتش پی خواهی برد. اما اگر پذیرفت چه؟!!
ما آماده ایم تا با اون استاد (استاد مهم تاریخ و باستان شناسی ، نه یک جوجه دانشجوی تاریخ ترم دوم ،سوم ، دقت کن ! آدم مهم در زمینه تاریخ ) در هر زمان و مکان مناظره کنیم ، تنها یا جمعی ، با هر سن و جنس ، که البته یک هفته قبلش هم باید در این زمینه به در و دیوار دانشگاه، پوستر چسبیده باشه ! ( اگر این شرایط رو گفتی ، مواظب باش به تو فحش نده !!!!! ) پوستر ها رو هم خودمون چاپ می کنیم تا از بودجه دانشگاه، مبادا که چیزی کمتر از مقدرات، وارد جیب ها ی حضرات شود ! هنوز هیچ یک از اساتید دانشگاه های تهران و علامه طباطبایی و تربیت معلم و شیراز و اصفهان و مشهد و تبریز و سنند ج و ابرقو و غیره،خلاصه هیچ کس ، جرات لبیک گویی که هیچ، عزیزکم، حتی پاسخ منفی شفاهی دادن هم پیدا نکرده اند ! هر نشریه دانشجویی هم که جمله ای در این زمینه بنویسه، قبل از شماره بعد ،به بهانه ای ، تعطیل می شه ! هیچ کس و هیچ کس ، هنوز قادر به اثبات اشکانیان و ساسانیان نشده اند ! ما همواره کاملا آماده ایم ! از خدا می خواهیم که چنین مناظره ای صورت بگیرد .
به سیاست امروز فکر کن که چگونه سعی در اختفای مرده ها و دروغ ها و مرده خوری داره ؟! چه چیزی گیرش میاد ؟ چرا از مرده ها دست بر نمی داره ؟! و .... ؟؟؟؟
همو که در قلب امپراتوری عثمانی ، استانبول، دومین امپراتوری عظیم و مجید اسلام، به روی اسلام شمشیر می کشه و عقده های واتیکان و پاپ های قبل از خودش رو از گسترش بیش از حد اسلام ، آشکارا به زبون میاره ، عزیزم ،همکار و هم کاسه یهوده . ابتدای گام های ما تاریخه، بعد ،تاریخ، بهانه ای میشه واسه ورود به عرصه فرهنگ ، همین فرهنگ قلابی مزخرف که یک دختر بچه سه چهار ساله که نمی تونه بنویسه عرب ، با شنیدن کلمه عرب ، حالش به هم می خوره، اگر هم بپرسی چرا ، دلیلی نداره ، فقط می گه : برن گم شن ، همین !
این مناظره که گفتم ، کاملا جدی بود . می تونی پیگیرش باشی تا بدونی که دروغها ، از کجاست تا به کجا ! وضعیت حال هم دستت میاد ! خواهی دید که ثریا و خشت اول به هم نه مربوط، که وابسته اند .
من حاضرم به تو کمک کنم تا با این دروغ ها مبارزه کنی و به حقیقت برسی ، کتاب معرفی کنم ، دوست معرفی کنم ، اطلاعات در اختیارت بگذارم ، تلفنی صحبت کنیم و غیره .
این رو هم بگم که اصلا هیچ عربی در کار نیست ! قوم عرب نیست . آنچه که گفته می شه ، صفتی هست که خداوند به یکی از زبان های سامی (که اسمش رو هم نمی دونیم ! )، به دلایل فنی در همون زبان داده ، که موجب برتری دیگری بر زبان غیر مسلمان هاست . آیا این همه مردم عرب زبان ، همه از نسل چند نفر در عربستان هستند ؟! هنوز در انگلیسی به مصر قبط می گن ( Egypt ) . سودان ، لیبی ، مراکش ،شام و سوریه و لبنان ، این ها همه زبان خودشون رو داشتند و البته هنوز هم دارند ! درست مثل ترک ها که فارسی هم صحبت می کنند . اون ها هم این زبان عربی رو به زبان خودشون ترجیح دادن . اگر در ایران هم پوریم رخ نداده بود ، مطمئا باش که زبان مردم شرق جهان اسلام هم، عربی می بود ، بخش بزرگی از عراق ، ایران ، افغانستان و پاکستان و همه کشور هایی که در شرق هستند و اسلام از طریق ایران پوریم زده رفته ! مثلا در اون صورت ، تو با دونستن انگلیسی ، می تونستی به بیشتر از دو سوم دنیا ، بدون مشکل مسافرت کنی ، اما حالا بین فارسی و گیلکی و عربی و انگلیسی و لری و کردی، آواره ای . این فقط بخش بسیار بسیار کوچکی از عوارض فاجعه پوریم هست .
غصه نخور ، باید تلاش کرد و مبارزه ، تا کثافت کاری های یهود رو از این ممالک پاک کنیم . این ها که زیر سوال می بریمشون ، در مقابل چیز هایی که حتی فکر نمی کنی روزی زیر سوال بره ، تقریبا هیچ ارزشی نداره !
اگر خواستی ، شماره حساب می دم ، پول و آدرس بده و جلد اول رو بخون . مطمئنم که روزی ده بار نامه می دی که بقیه اش رو هم بفرستم .
یک سال پیش ، من هم دقیقا در شرایط تو بودم . اشکانیانی که سلوکیان رو اخراج کردن و ساسانیانی که حبشه و یمن و مصر و هند در اختیارشون بوده !!!این ها در ذهن من بوده . تو یک سال پیش من هستی .
از این هم مطمئن باش که نظریه امکان پذیر یا ناپذیری وقایع در تاریخ ، یک حقه کثیفه که واسه همین مواقع ساختن . تا اسناد رسوایی خودشون را با این حقه، بی اعتبار کنن . بر اساس این استدلال ، آیا اساتید بزرگ تاریخ ، حاضر هستن دکان خودشون رو تعطیل کنن ؟ چون همه استاد چیزی هستن که ممکنه باشه و ممکنه نباشه !!! پس واسه چی تلاش می کنن ؟! تو کلاس هاشون چی تدریس می کنن ؟!! ممکنات و محتملات یا اون چه که کاملا بهش باور دارن ؟!!! پس در این صورت ، کل تاریخ میشه افسانه و قصه که ممکنه باشه ، یا نباشه !!!پس سر چی دعوا دارن ؟!!! چرا کتابی رو نقد می کنن و میگن اعتبار داره یانه ؟!! آیا غیر از اینه که همون کتاب که رد می کنن ، ممکنه درست باشه ؟ یا می پذیرند ، ممکنه غلط باشه ؟!! پس چرا نادرست یا درست به حساب میارن ؟!!!!!! چرا رو حرف های خودشون تکیه می کنن و ان ها رو باور دارن ؟!!!!! Ok ؟؟
من خودم در دانشگاه ، یک نشریه دانشجویی زدم . تک وتنها . اما فقط 2 شماره ، دقت کن : 2 شماره ناقابل که چاپ شد ، درش تخته شد . به همین راحتی ! می دونی به من چی گفتن ؟!! " نشریه شما مبهمه ، ایهام داره " و از این مزخرفات ! هیچ کس هم نگفت کجاش ؟چطوری می شه رفع ابهام و ایهام کرد ! تا اینجا ، این بلا ییه که ممکنه سر هر نشریه دانشجویی مستقل در بیاد . استدلال پشت پرده اینه : بودجه رو هدر می ده .می دونی فاجعه کجا بود ؟ سمیناری که در دانشگاه تهران توسط اساتید تاریخ برگزار شد و بنای بستن نشریه من ، اونجا نهاده شد !!! باورت می شه ؟!! من خودم هم تازه فهمیدم !
چرا اجازه انتشار داده نمی شه ؟ جواب ساده است !!! چون یهودیان از 200 سال پیش و حتی پیشتر ، پی به حقیقت بردن ، از همون زمانی که کلنگ به دوش ، به عنوان باستان شناس و تاریخ دان ، به منطقه اومدند و خودشون فهمیدند که چه وقفه عظیمی بین پیش از پوریم و پس از اون وجود داره ! اون ها خوب فهمیدند که مثلا در 4500سال پیش تا 2500 سال پیش، چرخ دستی در کارگاه های سفال سازی بوده . اما از 2500 سال پیش،هیچ ردی از هیچ کارگاه سفال سازی نیست ! چه رسد به چرخ ! سفال سازی ، تازه از قرن سوم و چهارم آغاز می شه ، بشقاب هایی قناس و بیضوی و نامتقارن . از قرون 6 و 7 هجری هست که آثاری یافت شده که نشان از چرخ دستی کاملا ابتدایی داره ! بنا بر این اون ها 200 ساله در اندیشه پر کردن این چاله هستن که خودشون ( بهتره بگم پدرانشون ) درست کردن . خوب کلی قصه و دروغ و خالی بندی ساختن ، وارد کتاب های ما کردن ، کلی دانشکده و دانشگاه ساختن و این دروغ ها رو با آب و تاب تدریس کردن و کلی مدرک صادرکردن که امضای آدم های خارجکی زیرشه ، ، کتیبه جعل کردن ، کاخ تقلبی ساختن ، کلی هزینه کردن ،افرادی رو خریدن و به ما ، روشنفکر قالب زدن و ما هم چشم بسته دنباله روی اونها هستیم ،احتمالا چند نفر از این گله روشنفکری ، به شرق و غرب و انگلیس و امریکا هم چند فحشی هم می دن ، ته ریشی هم دارند و در کمال تعجب، بعضی ها هم عمامه بر سر دارند! بعضی هاشون هم به خدا و پیغمبر ، بد و بیراه می گن ، حالا انتظار داری به من و تو اجازه بدن آزادانه همه زحمات اونها رو هدر بدیم ؟ اصلا اگر توبودی ، خودت اجازه می دادی که چند نفر دانشجو و چند نفر محقق بی نام و نشان ، این همه زحمت تو و پدرانت رو در راه فریب میلیون ها انسان در منطقه ، با چند سخن رانی و نشست و کتاب و مجله و نشریه ، هدر بدن ؟!!!!!!!!!!!
و اما قصه اسکندر ،
مشکل این جاست که هنوز متوجه پوریم نشده اید ! اگر کسی بعد از پوریم نبوده ، چه کسی باید بیاید و مثلا تخت جمشیدی را آتش بزند که هنوز تکمیل هم نشده !!!! دشمنی یهود با اسکندر ذوالقرنین کبیر ، به این موضوع بر می گرده که یهود دل خوشی از اون نداره و چون همه مورخین جهان ، یهودی هستند، سیمای بدی از اون نشان داده اند . اکنون تابوت او هم کشف شده ، خودت هم می توانی قضاوت کنی و مثلا ببین در دهخدا ، چند شهر به نام اسکندریه وجود داره ، چند زن و مرد به نام الکساندر و الکساندرا وجود داره و غیره ! قضاوت با خودتون ! فقط ببین یک کورشیه و یا داریوش آباد هم هست ؟!!!!
اسکندر رو قبول دارم ، نه به اون شکل که فکر می کنی ! گفتم در ایران کسی نبوده که بیاد ! پس اسکندر کبیر هرگز وارد منطقه پوریم زده نشده ، آیا حاضری به سرزمینی لشکر وارد کنی که کسی نیست با تو بجنگه و زمین کشاورزی نیست تا غذای سپاهت از اون در بیاد ؟!!! اصولا کشاورز و دامدار و هیچ آدمی نیست ؟! سپاه چرا ؟!! مگر کسی هست تا مقابله کند ؟!!!
آیا می دونی چرا ناپلئون شکست خورد ؟ تزار همواره حدود 5 کیلومتر با سپاه اون فاصله داشت و همواره هم در حال عقب نشینی بود ! اما همه مردم رو اجبارا کوچ می داد و تمام منابع آب و غذا رو از بین می برد .ناپلئون هم به امید طی 5 کیلو متر، به سرعت تعقیب می کرد . تا سرانجام مواد غذایی اش تموم شد ،شکست خورد ، برگشت، بدبخت شد . به همین سادگی . اما اسکندر موجود زنده ای حتی ندید تا تعقیبش کنه !
اما امروز ایران سرپاست و کلی جمعیت داره ! این ها از کجا اومده اند؟!!!
بالا گفتم . تا همین جا کافیه . بدون که برای درک منطقه ما ، پوریم خیلی مهمه .
در مورد اسلام،فقط بگرد و تاریخ ساخت مساجد جامع رو پیدا کن ! قدیمی ترین مسجد، متعلق به قرن سوم و در شوشتر هست ! تاریخ ساخت بقیه مساجد جامع ایران رو نمی گم ، چون اصلا باور نخواهی کرد ! بدون که اصفهان در قرن هشتم - نهم مسجد دار شده !! خراسان رو اصلا نمی گم !!!!
همچنین از کسانی که به شامات و سوریه رفته اند ، از عظمت و بزرگی مسجد بنی امیه بپرس ! مسجدی که در زیر گنبدش ، هلیکوپتر می تونه پرواز کنه !
همچنین مسجد ایاصوفیه در استانبول ، با همون مشخصات !
از این جا می تونی عظمت این دو امپراتوری اسلام رو درک کنی و آنگاه در به در ، دنبال مسجد بنی عباس بگرد !! اگر تونستی پیدا کنی ، حتما خبرم کن ! وگرنه یا قبول کن که چنین حکومتی هرگز نبوده ، یا محل خلافتشون رو نشونم بده ! تو که فکر نمی کنی اون خلفای قلابی ، نماز نمی خونده اند ؟!!!پس در کدوم مسجد نماز برگزار می کرده اند ؟! در مسجد امویان ؟!! می گن دمشق پایتخت امویان بوده . خوب ، پایتخت دروغین عباسیان کجا بوده ؟! این حکومت اون قدر بی اصل و ریشه است که حتی پایتخت نداره !!! می گن زمانی بغداد بوده ، زمانی سامره ، زمانی تیسفون ، زمانی خراسان ، زمانی ... و این پایتخت همچنان در هوا می چرخه !!!! احتمالا با جادو جنبل ، موقع نماز خودشون رو به دمشق می رسونده اند !!
و اما فتح ایران خالی از سکنه !!
اگر عمر بن الخطاب ، ایران رو فتح کرده باشه ، پس چرا ساخت مسجد جامع تا این حد به تاخیر افتاده ؟!!! حالا عمر هیچی ! علی بن ابی طالب که خلیفه شد ، چرا مسجد نساخت ؟!! آیا نماز جمعه در زمان این امام و خلیفه مسلمین ، تعطیل بوده ؟!!! یا اینکه اینجا برهوت بوده ؟ کسی نبوده ، تا مسلمون بشه و مسجد بخواد !
امیدوارم تونسته باشم مغزت رو تکون تکون داده باشم . حالا اگر خواستی ، می تونی با ما باشی ، وگر نه ، خود دانی !
و ما علی الرسول الا البلاغ المبین ! من فقط می گم ، اختیار دست خودته ، روزی خواهد آمد که باید به تک تک کارها و رفتار و گفتار و اندیشه های خودت ، جواب بدهی و علت اون ها رو بگی ! خوب فکر کن ، بعد سوال داشتی ، بپرس ! سرم خیلی شلوغه !
ختم کلام : به تجربه ، بعضی ها در جواب این نامه،می گن : تو کی هستی ؟ از کجا اومدی؟ به کجا می ری؟ واسه چی به این دنیا اومدی؟ ....
جواب !! :
قل انما نا بشر ملکم .
منها خلقناکم و فیها نعیدکم و منها نخرجکم تاره اخری .
انا لله و انا الیه راجعون .
و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون .
بعضی ها می گن : تا ریخ و فرهنگ ما رو بردی زیر سوال ! ای وای ، خدای من !
خوب ، اولا از تاریخ خودت دفاع کن ، البته اگر اون رو صحیح می دونی ! ثانیا باید رو این مسایل فکر کنی ، وقتی با موضوع جدیدی آشنا می شی، خودت رو نباز ! اگر اشتباه بود ،رد کن وگرنه بپذیر . مثل سنگ نباش که گرما و سرما و شب و روز برای اون یکی هست ! ثالثا از زیر سوال رفتن تاریخ نترس ! از این بترس که یهود ، قرن هاست به تو و پدرانت دروغ گفته و هنوز حاضر به عقب نشی هم نیست . اگر دق دلی داری ، سر کسانی داد بزن که توطئه می چینند، نه آدم هایی که حقیقت رو مستند و بی نقاب ارائه می کنند .
Edited by - sam_black_7 on شنبه 30 تير 1386 05:01:45
نامه 110 / 9032 / 84 مورخ 2 / 10 / 1384 به عنوان برداشت مهندسین برگزیده سازمان نظام مهندسی ، بازدید کننده از تخت جمشید :
«پیرو درخواست سازمان نظام مهندسی ساختمان جهت مطالعه ی میدانی محوطه ی تخت جمشید، در تاریخ 9 / 9 / 84 عازم شیراز و روز پنج شنبه 10 / 9 / 84 از محوطه ی تخت جمشید دیدار کردیم.
با توجه به وضع موجود این مجموعه و پس از بازدید کامل نتایج حاصله به شرح زیر اعلام می گردد: در تمامی محوطه کارهای ناتمام که بیش تر آن ها حجاری و نقوش تزیینی از محل های مهم مانند ورودی ها و راه پله ها را تشکیل می داد، به چشم می خورد. نمای اصلی سکوی غربی که نزدیک پلکان ورودی است، به صورت کامل تراش نخورده است. تعدادی از ته ستون ها و نقوش ورودی ها و درگاه ها به صورت مصالح خام و تراش نخورده باقی است. در دروازه ی ورودی سقف و تزیینات اجرا نشده و به نظر می رسد حجم سنگی که هنوز بر روی زمین قرار دارد، برای پوشش سقف در نظر گرفته شده بوده است. تصاویر تمامی موارد یاد شده به صورت یک سی دی به ضمیمه تقدیم می گردد».
دکتر حمید بهبهانی، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران
این فقط یک گوشه بسیار کوچک بود ! کسی بگوید پس این اسکندر ، کجا را آتش زده ؟!!! اصلا" چه کسی ( جز همین دانشگاه های غرب ! ) گفته اند که اسکندر چنین کرده ؟! دروغ ، تا کجا ؟!!!
man ke az tarikh chize zidi nemidunam.fekr konam jenbe bidelo dastar ye chizai bedunan.ama age in harfai ke zadin ras bashe mozu kheili jaleb mishe!!!!rasi inja ham ye chizai raje be purim has.http://www.rahpouyan.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5489
chera hichkas nazari nadare!!!!!!!yani aslan taajob nakardin az khundane in matn ya aslan nakhundinesh?!man chanta soal daram ama alan vaght nadarm 2 ruze dige miam soalamo miporsam.tarjih midam ye bare dige matno ba deghat bekhunam
سلام من كفتم از تاريخ زياد نميدونم اما سوالامو ميبرسم 1به نظر شما امكان دارد در دو روز اينهمه انسان را بكشند جه تعداد سرباز لازم هس براي انجام اينكار؟!!!!(شايد اينهم يكي از دروغهاي يهود باشه!نميدونم واسه جي) 2من متوجه نشدم جرا تخت جمشيد تكميل نشده!جون مثلا ديكه كسي نبوده كه اونو تكميل كنه!!!منطقي نيست ساختماني به اين عظمت رو بسازن بعد اخراي كار بيان كاركراشو بكشن و اونو رها كنن برن!!! 3اشياء عتيقه درون موزه تخت جمشيد هم ساخته دست يهوده؟ 4 اين كاخهايي كه كفتين يهود ساخته ايا ميتونه يك فاصله زماني 1200 ساله رو نشون نده! 5من متوجه نشدم كه جرا زبان ما فارسي هس؟(كه مثل مردم ساكن در شمال جنوب و شرق و غرب نيس؟) 6 جرا دو تا سلسله دروغي (اشكانيان و ساسانيان)را ساختند؟همان اشكانيان كافي نبود؟ 7متن يوناني كنار متنهاي اشكاني و ساساني جه ميكرده؟!!!!(اصلا يونانيها اينجا جه ميكرده اند؟) 8در مورد احاديث قدسي و مكتب شيعه(كه ميكوييد ساخته يهود هستند) كاملا با حرفهايتان مخالف هستم.حرف در اينجا بسيار است. 9 ببخشيد ولي شايد شما هم خود يكي از همان يهوديان باشيد
به نام خداي محمد و علي و فاطمه سلام مجدد فريي جان ممنونم از نظرها وانتقاداتت ... البته دست شما درد نكنه درسته فري هستي ولي نه اونقدر كه بهمون فحش بدي ....يهود ..بدترين فحش دنيا
ببين اين متن مال من نيست منم مدافعش نيستم ....تاپيك اولي كهنوشتم قانع شدم واسه اين بود كه من فقط يه بار متنو خوندم اونم جاهاي خاصش رو اما اينك همن جنبه دفاعي گرفتم واسه اينه كه اينقدر از اين متن عجيب دفاع ميكنم كه يا به تناقض برسيم و يا معلوم شه اين بابا درست گفته --- در مورد سوالهاتون ..ببينيد ..اينكه تخت جمشيد كامل نشده حرف مهندسين جمهوري اسلامي خودمونه .... نه يه ادعا .... بعدش هماگه بتوني يه عكس از تخت جمشيد مربوط به 100 سال پيش ويا حد اقل 80 سال پيش رو پيدا كني من قانع ميشم .... درمورد اشكانيان و ساسانيان ... من خودم درست قانع نشدم ...چون ببينيد ...ما كاخ انوشيروان در فيروزآباد رو داريم ... ويا اينكه خسرو پرويز نامه پيامبر رو پاره كرد ... وهمچنين دختر يزدگرد سوم همسر امام حسين (ع) بوده ... اما دليل اون آقا اين بود كه خلاء بين كشتار پوريم و حيات اسلام در ايران رو پر كنه شايد اين فاصله زياد براي يه حكومت كم بود وخواسته دو تا حكومت رو جا بده كه طبيعي باشه در ورد عكس چي ميگين؟ عكس پايين ... مكعب زرتشت ...خيلي ضايعست بابا ////
اينكه اسرائيل تاريخ ما رو تحريف كرده من يه جورايي مطمئنم ولي اين همه تغيير كه تو متن بالا اومده شايد غلو باشه ..... مي خوام با اساتيد دانشگاه صحبت كنم راستي يه چيز ديگه در مورد كتاب احاديث قدسي منم خيلي موافق نيستم گر چه نبايد تعصبانه دفاع كرد .... و همچنين در مورد كتاب چهار گانه شيعه و شش گانه اهل سنت ..... اين نكته رو عرض كنم يكي از تفاوت هاي شيعه وسني اينه كه سنيه ا اعتقاد دارند تمام احاديث در كتابهاشون واقعي ايست اما شيعه ميگه ما اين چهار كتاب رو قبول داريم ولي الازمآ تمام احاديث درست نيستند حديث جعلي هم درش هست اين يعني چي؟ يعني شيعه بر مبناي فكر وعقل ميچرخه نه تعصب كوركورانه .................................. ولي خودمونيم اگه اين ادعا ها واقعي باشه باي دهمه كتابهامونو بندازيم دور نميدونم والله از اين اسرائيل همه چي برمياد .......... ولي تو اينكه يهود سالهاست داره كار ميكنه شك نكن اين همه يهودي تو مدينه چيكار ميكردند؟ خوساتند پيامبر رو ترور كنند كه كردند .... توسط يه زن يهودي به پيامبر گوساله مسموم خورانده شد وايشون به شهادت رسيدند خلاصه بازم تحقيق كنيد اين سوال وجوابها ايشاالله حقيقت رو نشون ميده ميدوني...!!! هيچي
جناب سام بلاک یادمه توی اعتکاف پارسال یه دکتری هم اومد یه حرفهایی شبیه به شما زد و گفت که تاریخ ما هفت هزار سالست ولی این یهودیا به این دلیل که در دولت هخامنشی نمی دونم زن خشایار یهودی بوده تاریخ ایران را از قبل ترش قیچی کرده و و می خواسته ایران و یهود را یه جور به هم نزدیک کنه و بهمین ترتیب هرچی اثار تمدن قبلش داشتیمو نابود کرده می گفت یه چیزی مثل تخت جمشیدو که مال قبل تر بوده نابود کردن حالا درست یادم نیست ولی پستای اول شما جوریه که ادم به انقلاب اسلامی سال 57 هم شک می کنه
سلام جناب سام (عجب اسمي دارين شما)روي سخن من با نويسنده اصلي بود نه شما. منظورتون اينه كه تخت جمشيد رو يهوديها ساختن؟!!!!!!!عكس 100 سال قبل اونو واسه چي ميخواييد؟ در مورد اينكه يهوديها ازشون هر كاري بر مياد منم شك ندارم.(البته بيشتر منظورم صهيونيستاشونه) در مورى شيعه هم خوب اومدين. نفهميدم منظورتون اينه كه پيامبر ما رو يهوديها به شهادت رسوندن؟!!! سوال و جواب خوبه ولي كاش يه نفر كه به تاريخ مسلط بود ميومد و بحث ميكرد نه يكي مثل من. اينكه ميخواييد با اساتيد صحبت كنيد كار خوبيه! نتيجه رو به ما هم خبر بدين من فكر نميكنم حرفهايي كه نويسنده در مورد نحوه برخورداساتيد زده درست باشه. من چیزی نمیدونم!چی میخواستید بگین؟
با سلام خدمت دوستان گرام...خاصه دوست تازه واردمون جناب/سركار (Sam_Black_7) .... متاسفانه موفق نشدم كه تمام مندرجات جنابعالي رو بطور كامل مطالعه كنم..ليكن اون مقداري كه در وسع بنده بود رو خوندم ...به نظر من اين متون تا حد زيادي تحت تاثير تفكر ضد يهودي افراطيه كه چند ساليه كه شاهدش هستيم.... بنده يه مطالعات مختصري درباره يهود و تاريخچه اين قوم منحرف داشتم و به شخصه به نهايت خباثت ، لجاجت ، انحراف ، فساد ، دنيا دوستي ، دروغ پردازي ، حيله گردي و پستي اين قوم پي بردم ولي جديدا شاهد بودم كه افرادي در ارائه مطالب تاريخي و همچنين اتباط اونها با اين قوم ملحد راه افراط رو در پيش ميگيرند...(نميخوام اسمشون رو بيارم ولي اين افراد كه بعضا افراد با سواد و متعدي هم هستند كم هم نيستند) يعني هر اتفاقي كه در دنيا افتاده و حتي رابطه چنداني هم با يهود نداشته رو به راحتي و بدون هيچ سند تاريخي به اين قوم نسبت ميدهند...اصلا نميخوام از اين قوم در پيتي و مسخره حمايت كنم ...چون خداوند هم مدتهاست كه سايه حمايت رو از سر اونها برداشته.... حرف بنده اينه كه اينها اصلا اينقدر پيچيده و باهوش و زيرك نيستند كه ما بخوايم بعضي از اين مسائل رو مرتبط با اونها بدونيم...البته ناگفته نماند كه واقعا در خيلي از جاها هم شاهد دستهاي پليد اونها در تحريف تاريخ و اديان و ساير موضوعات هستيم(مثل موضوع آيات شيطاني يا ساير اسراييلياتي كه به زعم علما زاييده تفكرات يهود هستند) ولي نه در همه جا....... مثلا اينكه فوت عبد الله پدر بزرگوار پيامبر مبارك اسلام (صلي الله عليه و آله و سلم) رو به جهود نسبت بديم به نظر من يه مقدار زياده رويه...مشيت الهي بود تا ايشون بر اثر بيماري در يكي از سفرهاشون فوت كنند تا پيامبر بزرگوار ما از همون دوران كودكي طعم يتيمي رو بچشند و بر اثر اين موضوع استعداد و قدرت استقامتشون افزايش پيدا كنه...نه دست يهود در كار بوده و نه چيز ديگري...
حالا در مورد تاريخ يهود پيش از اسلام درسته كه ايران يكي از مراكز يهوديت در دنيا بوده و اصولا پادشاهان باستاني به علت همسويي تفكرشون با اين قوم در پرستش خداي يكتا از هيچ كمكي به اونها فروگزار نبودند و حتي واقعه تلخ پوريم كه بخاطر سستس و درماندگي پادشاه نالايق و سست عنصري مثل خشايار بوده ، ولي اصولا تاثير يهود بر تاريخ ما به همين چند نقطه تاريخي ختم ميشه .... اصولا يهود از قدرت و نفوذ چندان زيادي برخوردار نبوده كه بتونهه تاريخ باستان ما رو تحريف كنه ...اصلا جهود در دنياي باستان انقدر بدبخت و بيچاره و تو سري خور بوده و براي خودش انقدر بدبختي داشته كه رغبت نميكرده تو يه همچين كارايي دخالت كنه.... قضيه تاثيرات متقابل ايران و يهود از هم بسيار پيچيدست و نياز به بحث مفصل داره ولي به نظر حقير نه بايد دشمن رو دست كم گرفت و نه بايد اونو بزرگتر از اون چيزي كه هست وانمود كرد....نه بابا اين قوم در چند سال اخير به يك چنين قدرتي كاذبي رسيده و از چندان بنيه و پشتوانه تاريخي و هويت عميقي برخوردار نيست كه ما بخوايم ازشون بترسيم يا اونها رو غير قاتبل شكست قلمداد كنيم...اينها همونهايي هستند كه تا چند صد سال پيش مجبور بودند توي خيابانها و معابر پارچه اي زرد رنگ به خودشون ببندند تا مردم اونها رو از مسلمانها تميز بدهند و با اونها معاشرت نكنند و يا دست تر به اونها نزارند....البته منكر ماهيت پليد و يكپارچه يهود نيستم كه از زمان حضرت كليم الله تا الان در فكر تسخير و تصاحب عالمند...ولي حواسمون باشه درباره اونها زياده روي هم نكنيم...البته دوستان اگه مدرك قانع كننده اي درباره تاثيرات يا تحريفات يهود در تاريخ دارند خيلي خيلي خوشحال ميشم كه اونها رو ببينم...البته به گفته هاي افرادي كه در اين باره زياده روي ميكنند استناد نكنيد و به عكسها هم چندان استناد نكنيد...
درمورد كعبه زردشت بايد اول بپرسم كه شما تا حالا چند بار اين بنار و از نزديك ديدين ؟ و آيا نميدونيد كه اين بنا داراي چند كتيبه كوتاه از زمان ساسانيه....؟ به هر حال مشتاقم تا دلايل محكمه پسند شما رو ببينم.... ارادتمند شما برادر كوچكتر شما...شايدم بزرگتر...
با سلام! من مثل اينكه اين مطلب رو خيلي دير خوندم ولي دوس درام نظر خودم رو بگم! البته نظراي زيادي دارم ولي همش رو نميگم ! 1. حكومت رضا شاه پهلوي اولين حكومت غير ترك زبان نبود ! بلكه كريم خان زند كه اهل روستاي زند ملاير هم غير ترك زبان بود ! هم چنين نادر شاه كه اهل سبزوار بود ! 2. شما ميگي اين همه فرهنگاي مختلف توي ايران چي كار ميكنه !؟ چرا اين همه زبان ها با هم متفاوت اند اين همه زبان بعد از روز پوريم تو ايران وارد شده . يه مساحت به اندازه كشور پهناور ايران توي خود اروپا تصور كن ! اروپاي مركزي و قسمتي از شرق و غرب اروپا رو در بر ميگيره ! حالا اينا شامل بيش از 20 كشور ميشه كه هر كدوم واسه خودشون يه زبان و فرهنك و حتي رسم و رسوم مختلف دارند ! خوب اگه فكر مي كنيد چرا آمريكا با اون مساحتش همه انگليش صحبت ميكنن به خاطر يه پديده مهاجرت جغرافياييه كه اكثر مهاجرت هاي بعد از انقلاب صنعتي اين جوري بوده كه هر قومي به هر جا مي رفته زبان واحد خودش رو تحميل ميكرده ! امريكاي جنوبي = لاتين ! بيشتر نواحي آفريقا = فرانسوي و بسياري از كشور ها مثل استراليا آفريقاي جنوبي و.. = انگليسي 3. دنيا داره رو به اتحاد ميره ؟ با اين حرف مخالفم ! پس عمه من بود كه اومد شوروي رو فرو پاشي كرد و حدود 15 تا جمهوري از توش در آورد ! يا همين اواخر آستيا(قفقاز) يا قبل تر از اون داخل بالكان صربستان و مونته نگرو و كوزوو رو مرز بندي كردن ! - حرفاي شما تا حدودي قابل قبوله ! ولي نمي دونم چرا هيچ اشاره اي به جنگ هاي صليبي نكردين !؟ اون رو كه ديگه يهوديا راه ننداخيتنن ! " مسيحيان افراطي " 4. ميرسيم به مسيحيان افراطي كه از قرون وسطي شكل گرفتند و طالب تسخير جهان شدن! همون كاتوليك هايي كه سرخ پوستاي آمريكاي جنوبي رو به زووووور كاتوليك مي كردن و ظرت ظرت داخل آمريكاي جنوبي كليسا ميزدن ! يا انگليسيايي كه بوميان جزيره تاسماني رو قتل عام كردن و از جمجمه هاشون محض افتخار موزه ساختن . 5. همينا بودن كه نقشه خاورميانه امروزي رو با خط كش در آوردن و خاور ميانه بزرگ رو هم با ساخت كردستان و بلوچستان آزاد دارن پي ريزي ميكنن !!!!! 6. همه كشور هاي مسلمان به گفته شما عرب هستند ! ولي شما جنوب شرقي آسيا رو در نظر بگير ! حتي لغات عربي رو به زور تلفظ مي كنن در صورتي كه اندونزي پر جمعيت ترين كشور اسلامي كه هيچ ربطي به اعراب ندارن ! نه از لحاظ چهره و لباس و فرهنگ و ..... ! 7. عزيزم اگه خيلي پايبند به اين نظريه هستي چرا ميخواي شماره حسابت پر بشه !؟ مجاني بده تا همه استفاده كنن !؟ (شرمنده من خيلي رك حرف ميزنم). كسي كه يه كار تبليغاتي راه ميندازه بايد سرمايه هم داشته باشه !!! 8. راستي يادم نره !!!! اين مستر خسرو پرويز يا ايوان مدائن به هم ربط ندارن ؟ 9. اين قوم يهود همشون كه بد نيستن ! هر چند خوب هم نيستن ! بد دارن و بدتر كه صهيونيسم ها يا zionism از نوع بدترشه ! كه من با چشماي خودم ديدم يهودي هايي هستند كه با صهيونيسم مشكل دارن . 10 . صهيونيسم به يهود ختم نميشه ! بلكه يه عقيده پست ضد بشريت كه با پرچم يهود به نمايش در اومده ! تو همين مسلمونا هم صهيونيسم وجود داره ! حتي مسيحيت و ساير اديان مكاتب و بودا و هندو !!! در آخر اينكه ملت عزيز ! ايقدر نگيد مرگ بر اسراييل ( اسراييل همون حضرت يعقوب (ع) هست ). اشكالي هم نداره مردم ايران خيلي دقت نمي كنن روي اين چيزا ! حلا ندونسته داريد فحش به حضرت يعقوب مي ديد خيالي نيست ولي ازين به بعد نگيد مرگ بر اسراييل !!! بهتره كه بگيم مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم . مرگ بر صهيونيسم .
این که خیلی غلط غولوط داره!! کی اینی رو گفته؟ حتی هر بچه ای می تونه در همون نقش رستم روی اون ساختمان معروف به کعبعۀ زردشت خیلی از این چیزها رو پیدا کنه!!!! واقعا برام عجیب بود این حرف ها.
شرح حال ناصر پورپیرا که این اراجیف رو میگه: ناصر پورپیرار (ناصر بناکننده) یک نویسنده ایرانی متولد ۱۳۱۹ تهران (عضو حزب توده پیش از انقلاب اسلامی و موسس نشر کارنگ، شریک انتشارات نیل و موسس انتشارات آلفا است و کتابهای خود را از این طریق منتشر کردهاست. وی منکر وجود بخش اعظم تاریخ ایران و منکر وجود بسیاری از شخصیتهای مستند تاریخی است.
از نظریات او یکی اینست که خاورمیانه پس از یکی از کشتارهای ادعایی او در تاریخ «به مدت ۱۲ قرن بهکلی از سکنه خالی مانده بوده» او فردوسی و شاهنامه همچنین حافظ و دیوان حافظ را «جعلی» مینامند و منکر امامت علی است.
وی بخشی از انتقادات خود به تاریخنگاری کنونی ایران را در وبلاگش مینویسد.
valla be nevisandeye in matn bishtar mikhore ke yahoodi bashe ke taarikh e maro borde zire soal , badesham mage ghavanine sitetoon in nist ke tohin be adyaan nabayad bokonin ?! khob yahood ham vase khodeshoon ye din hastan , valla be kare ma ham kari nadashtan tahala , ma ke zoor chepooni az bachegi mosalmoonemoon kardan , hatta nazashtan laaghal ta 5 e dabestan din haye mokhtalefo bekhoonim bad yekio entekhab konim !!!! zerti goftan shoma mosalmoonin ! kojaaye donya akhe intorie ?! har kesi har dini ke delesh bekhad ro dare badesham mardom e maenghad marg ba esrail o yahood mizanan o sang e in felestinia ro mizanan be sinashoon , mage nadidan in helal ahmar e maa khoon az in mardom e badbakht e ma gereft ke bebare mofti bede be felestinia , oona hatta nazashtan ye sorang khoon be badaneshoon bere , chera? chon ma shie hastim !!!! man nemigam din e eslam bade , vali inaa enghad tahrif esh kardan ke kollan in eslam ba oon eslami ke mohammad gofte zamin ta asemoon fargh dare in harfaiam ke shoma neveshti inja , faghat hezbollahi haaye efraati e lengeye khodet bavar mikonan