یافتاح سلام مناجات حضرت امیر قربونش برم که همش از خداست رابطه عبد و خدا یه جورایی حقیقت هست ها و بودها و بایدها دروجود ادم مناجات که باخداست اینکه این وسط اسم شهدا میاد یعنی دعای خیرشون بدرقه راه سلوکمون باشه مسلما کسانی که نظر میکنند به وجه الله در راه خدا کمک بهتریند تا خودمون تنها میتونیم از طرف شهدا هدیه کنیم به حضرت امیر اینکه اسم بقیه د رمناجات هست کاتالیزورهای معنویند
راستی چرا مناجات حضرت امیر؟؟؟؟ من از این خوشم نمیاد راستی چرا شهدا؟؟؟؟؟؟؟ چرا خدا نه؟؟؟؟؟ یعنی نمیشه چله رو واسه نزدیکی و قرب به خدا گرفت؟؟؟؟
سلام جناب صوفی شما هر نیتی دوست داری می تونی بکنی ولی من به غیر از دلایلی که جناب ادمین گفتن به این دلیل گفتم هدیه به شهدا که شهدا حبیب های خدا هستن و ما دوستای خدا رو به سبب وصلشون به خدا دوست داریم که این خودش نشون دهنده ی علاقه ی زیاد ما به خدا هست دوستِ دوست برای ما عزیز هست و اینکه این هدیه رو به اونا میدیم تا به سبب قربشون برامون دعا کنن که ما دنباله رو راه اونا باشیم و خب مسلما دعای اونا مستجاب تره دلیل اینکه مناجات حضرت امیر ( مناجات مسجد کوفه ) رو انتخاب کردیم هم یکی این بود که ما تو احیا های اعتکاف این مناجات رو می خوندیم ووقتی که از چهل روز قبل به یاد اون حال و هوای قشنگ نیمه شبای اعتکاف این مناجات رو بخونیم خیلی در آماده شدنمون برای سه روز مهمون خدا بودن کمک می کنه . یه علت دیگشم اینه که توی این مناجات حضرت علی (ع) صفات قشنگ و والای الهی و ضعف و کوچکی و حقیری و ... ما بنده هارو به زبانی خیلی زیبا بیان کردن که این خودش خیلی قشنگه .( یه بار معنی مناجات رو بخونید متوجه می شید که خیلی قشنگه همه ی اون چیزایی که تو خلوتامون به خدا می گیم توش هست). و به مناسبت همین مناجات اسم چله عفو هست که در این چهل روز سعی می کنیم گناه نکنیم و وقتی هم که یه گناهی ازمون سر می زنه سریع توبه کنیم که خود این هم در خود سازی خیلی تاثیر داره .
ارسال شده در: يکشنبه 5 خرداد 1387 : 15:48:53 توسط روناک
بسمه تعالی من پارسال برای اولین بار اومدم اعتکاف خیلی خوب بود.خوب که چه عرض کنم عالی بود.اصلا" من از بعد از همون اعتکاف بود که نماز خون شدم و حجابم و اینا درست شد.
امید وارم که هر سال بر تعداد معتکفین کانون افزوده بشه
در حشر که هر کس ز گناهی فتد از پای *** دست همی جانب دامان حسین است بخشودگی اهل گنه در صف محشر *** وابسته به یک گردش چشمان حسین است ...
سلام به همگی خوشبختانه صداقت آینه ججججججججججون تا اطلاع ثانوی نمی تونه تو تالار چیزی بنویسه گفتن که من بهتون بگم که: چله ی مناجات حضرت امیر برای اعتکاف هدیه به شهدا از 16یعنی امروز شروع شده پس بی زحمت یادتون نره اونایی که چله گرفتن بخونن تبصره : هر کی نتونست به هر دلیلی امشب چله شو شروع کنه می تونه از فردا شروع کنه اشکالی نداره بای
الله الله همه حرفای دلم که گفتنی نیست مٌردم مٌردم یه زمین خورده که حالش دیدنی نیست من بیمارم درد من کربلاست خوب شدنی نیست مدیونم حسین ، مجنونم حسین ، از عشقت حسین ، دیوونم حسین
سلام به مناسبت شروع چله مناجات ارزشمند اميرالمومنين عليه السلام خاطره اي را درباره ي اين مناجات مي نويسم. چند سال پيش در ايام حج در مسجدالحرام با هم كارواني ها قرار گذاشتيم كه رو به روي خانه خدا اين مناجات را دسته جمعي بخوانيم. شيعيان هميشه به سبب وجود چنين ادعيه هاي ارزشمندي به شدت از غير شيعه و از كساني كه چنين ادعيه اي را ندارند و از آن محروم هستند،متمايزند. رو به روي خانه خدا با خواندن اين مناجات حال و هوايي به ياد ماندني پيدا كرديم و شكر كه شيعه هستيم و اين همه حلاوت دعا هاي زيبا و تكان دهنده از دستاوردهاي زيباي آن است. الحمدلله رب العالمين
Edited by - Hakimeh on جمعه 16 خرداد 1387 19:58:34
برو بچ بی زحمت دیگه تو این تاپیک برنامه ی چهله رو پیگیری نکنید. این تاپیک باشه برای خاطرات اعتکاف یا همون " ... های اعتکاف " ، یه تاپیک جدا هم داشته باشیم برای چهله که ایشالله برا سال های بعد هم باشه اگه زنده بودیم. اوکی؟
صداقت آیینه ی عزیز اگر میدونید نیاز هست، یه تاپیک برا چهله باز کنید، اگر هم نه، که انشاءالله برا دفعات بعدی
در حشر که هر کس ز گناهی فتد از پای *** دست همی جانب دامان حسین است بخشودگی اهل گنه در صف محشر *** وابسته به یک گردش چشمان حسین است ...
Edited by - ملودی باران on جمعه 23 خرداد 1387 09:28:04
الله الله همه حرفای دلم که گفتنی نیست مٌردم مٌردم یه زمین خورده که حالش دیدنی نیست من بیمارم درد من کربلاست خوب شدنی نیست مدیونم حسین ، مجنونم حسین ، از عشقت حسین ، دیوونم حسین
اعتکاف امسال رهپویان واقعا جور دیگه ای هست.... داریم وارد مکانی میشیم که سال گذشته شهدا از همین مکان و زمان امضا شهادتشون رو گرفتن.... یادمه پارسال شهید رضایی تماااااااااااااااااام افطار و سحری های بچه های آروی رو خودش گرفت..... راستی میدونستید امسال کانون 2 تا اعتکاف میگیره ؟ بزرگترین اعتکاف جوانان ایران : اعتکاف 30000 نفری جوانان شیراز خدا کنه قسمتمون بشه...
وای من که خیلی دلم تنگ شده برا اعتکاف خنده ها و گریه هایی که هیچ وقت فراموشمون نمیشه خنده ها و گریه های اعتکاف و مشهده . می خوام برای اعتکاف برای خودم یه پیرهن سفید بدوزم ولی هنوز وقتشو پیدا نکردم . یه ماه بعد از اعتکاف کنکور دارم میترسم اجازم ندن بیام . من خیلی دلم تنگه . تو رو خدا بچه ها برام دعا کنید که بتونم بیام
quote:Originally posted by رهرو خدا کنه قسمتمون بشه...
quote:Originally posted by صداقت آینه تو رو خدا بچه ها برام دعا کنید که بتونم بیام