یا حق سلام نمایشگاه عملکرد ده ساله کانون با تمام نقاط ضعف و قوتش گذشت. هیچ کاری خالی از عیب نیست، هیچ کای هم خالی از خوبی نیست. بعضی ها نظراتی داشتن: بعضی با نظراتشون ادم و دلگرم و امیدوار می کردن. بعضی با نظراتشون آدم شک می کرد که طرف ایا هیچ سر رشته ای اc کار فرهنگی داره؟! بعضی هم با نظراتشون ادم رو به تامل وا می داشتند. در یکی از روزهای نمایشگاه با اقای مدبری جلسه ای داشتیم، ایشون می گفتن: من با شوق و شعف بسیار زیادی نمایشگاه رو می دیدم، چون بزرگ ترین حرف نمایشگاه این بود که همین جوون ها می تونستن الان خیلی جاهای دیگه باشن اما ده سال اومدن تو خونه اهل بیت ع کار کردن. یاد یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری افتادم که محافظشون نقل می کرد: مدتی اقا تو نماز شبشون خیلی گریه می کردن ازشون علت گریه رو پرسیدم. فرمودند: استعمار جوونای ما رو از پای منبر داره بر می داره و پای منقل مینشونه.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی برای رفع دغدغه آقامون تونستیم کاری بکنیم.
به نظرتون اگه قرار بود چند ماه دیگه این نمایشگاه برگزار بشه، با توجه به کاری که از واحد ها دیدید چه نظراتی دارید؟ نقاط ضعف و قوت نمایشگاه چی بود؟
یا حق سلام .... یاد یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری افتادم که محافظشون نقل می کرد: مدتی اقا تو نماز شبشون خیلی گریه می کردن ازشون علت گریه رو پرسیدم. فرمودند: استعمار جوونای ما رو از پای منبر داره بر می داره و پای منقل مینشونه.
سلام . اگر مقدوره لطفا منبع مکتوب یا شفاهی این قضیه ای را که نقل کردید بگید . موضوع خوب و مفیدی هم مطرح کردید حیف که استقبال نشد ! باتشکر
یا حق سلام .... یاد یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری افتادم که محافظشون نقل می کرد: مدتی اقا تو نماز شبشون خیلی گریه می کردن ازشون علت گریه رو پرسیدم. فرمودند: استعمار جوونای ما رو از پای منبر داره بر می داره و پای منقل مینشونه.
سلام . اگر مقدوره لطفا منبع مکتوب یا شفاهی این قضیه ای را که نقل کردید بگید . موضوع خوب و مفیدی هم مطرح کردید حیف که استقبال نشد ! باتشکر
سلام یه چیزی اینجا تو گلوم گیر کرده که باید بگمش: بسم رب. وقتی نمایشگاهی زده میشه باید مثل همه نمایشگاه ها باشه . اگه کانون نمایشگاه ده ساله اش رو میزنه این دیگه چه معنی میده که بعد از 2 روز بگه نه خواهر ها بدون محرم نمی تونن بیان قسمت برادر ها و ایضا برادرا... من معنی این کاره رو نمیفهمم اصلا هم برام روشن نی این یعنی چی؟ بابا یکی نیست بگه برادر من خواهر من خودت رو مسخره کردی یا مردم رو؟؟؟؟؟ وقتی نمایشگاه زدی باید بپذیری که همه جور آدمی میاد برا بازدید و بپذیری که دیگه اینجا نمی تونی خواهر و برادر رو از هم جدا کنی چون یه چیزه کلی و عمومیه! خیلی جالبه!فکر می کنم یکی از علت های برگزاری این نمایشگاه این بود که مردم بیان ببینن و با کار های کانون آشنا بشن نبینن کانون خلاصه شده توی همین مجلس های شنبه شب و در کنارش خیلی کار دیگه هم انجام میشه بابا وقتی میاد می بیینه تو نمایشگاه هم تعصبات بی خود و مسخره هست میره و دیگه پشت سرش رو هم نیگا نمیکنه! نمی فهمم این یعنی چی؟ یکی یه دلیل درت برام بیاره؟؟؟
سلام یه چیزی اینجا تو گلوم گیر کرده که باید بگمش: بسم رب. وقتی نمایشگاهی زده میشه باید مثل همه نمایشگاه ها باشه . اگه کانون نمایشگاه ده ساله اش رو میزنه این دیگه چه معنی میده که بعد از 2 روز بگه نه خواهر ها بدون محرم نمی تونن بیان قسمت برادر ها و ایضا برادرا... من معنی این کاره رو نمیفهمم اصلا هم برام روشن نی این یعنی چی؟ بابا یکی نیست بگه برادر من خواهر من خودت رو مسخره کردی یا مردم رو؟؟؟؟؟ وقتی نمایشگاه زدی باید بپذیری که همه جور آدمی میاد برا بازدید و بپذیری که دیگه اینجا نمی تونی خواهر و برادر رو از هم جدا کنی چون یه چیزه کلی و عمومیه! خیلی جالبه!فکر می کنم یکی از علت های برگزاری این نمایشگاه این بود که مردم بیان ببینن و با کار های کانون آشنا بشن نبینن کانون خلاصه شده توی همین مجلس های شنبه شب و در کنارش خیلی کار دیگه هم انجام میشه بابا وقتی میاد می بیینه تو نمایشگاه هم تعصبات بی خود و مسخره هست میره و دیگه پشت سرش رو هم نیگا نمیکنه! نمی فهمم این یعنی چی؟ یکی یه دلیل درت برام بیاره؟؟؟
راستش چون برام زیاد مهم نبود و اون طرف هم قبلش نرفته بودم ، وقتی اینطوری شد از کسی هم نپرسیدم چرا اینجور شد یهو ؟ روزی هم که اینطور شد بچه ها بهم گفتن کامپیوتر یکی از واحد های اونور خرابه ، برو ببین چشه ؛ بعد از کلی جر و بحث میخواستم برم اونور که دیدم یکی از بچه های تدارکات (همونی که گیر سه پیچ داده بود برو درستش کن کامپیوتره رو) بیسیم زد هماهنگ کرد ، گفتم بابا راضی به زحمت نبودیم خودم میرفتم ، وقتی رفتم یهو دیدم ملت انگار گودزیلا دیده باشن تعجب کردن ؛ بعدش که برگشتم تازه فهمیدم اونجا فیلتر شده . اما فعلاً با خوندن نظر جناب حوراء ، باهاشون موافقم . (البته شاید با پرسیدن از بر و بچ و فهمیدن علتش قانع بشم که باید اینجور میشده)
سلام . فکر کنم اینجا نباید به این ایراد گرفت چرا خواهر و برادرا نمایشگاهشون جدا بود و بازدید برادرا فقط از قسمت بردرا بود و خواهرا از قسمت خواهرا ؛ بلکه باید قبل از نمایشگاه یه جوری برنامه ریزی میشد که این موضوع با توجه به فضای شهر برداشت بدی ازش صورت نپذیره . همه اذعان دارن که یکی از نکاتی که تا به حال باعث شده کانون رو سر پا نگه داره همین دقت روی رابطه های خواهرا و برادرا هست و اینکه این دو قسمت کاملا جدا باشه . ( همین ایرادی که الان تو خیلی از تشکلهای دانشجویی داره کار دستشون میده و تا حدودی رو به منحل شدن رفتن)
اتفاقا تو نمایشگاه خیلی از برادرا اومدن با اینکه از روز دوم قرار بود نیان ولی اگه برخوردی که این بین صورت می گرفت در بعضی موارد؛ شما هم دیده بودین حتما با این موضوع جدایی موافقت می کردین . اینها تعصبات بی خود نیست رعایت نکاتیه که ممکنه صرف نظر از اونها کل کار رو بخوابونه . البته اینا نظر من بود . هر گونه نقدی رو می پذیریم .
سلام من يادمه حداقل توي سه چهار جلسه قبل از نمايشگاه سر همين قضيه بحث شد. همه اونجا به اين نتيجه رسيدن كه برادران و خواهران نبايد از هم جدا بشه. آقاسيد هم تاكيد كردن كه اشكالي نداره اين قضيه و نبايد جدا باشه. حالا اينكه يهو وسط نمايشگاه نظرشون تغيير كرد رو نميدونم. فكر كنم بايد بپرسيم و اينجا بزنيم.
Edited by - s-a-h on سه شنبه 30 بهمن 1386 11:41:15
سلام . البته قبلش هم چندین بار نظر تغییر کرد ، یادمه از روز اول هر از چند مدتی بچه ها میپرسیدن خب الان چی شد؟؟ بالاخره برادا تا حدودی که از جریانات طرف خواهرا با خبر شدیم برخوردهای همون روز اول خیلی تو تغییر تصمیم تاثیر داشته ؛ نمی دونم تو قسمت برادرا چه جوری بوده ولی تو قسمت خواهرا یک سری برخوردها و حساسیتهایی از همون اول و حتی قبل از نمایشگاه بوده . الان دیگه این بحث تموم شده فقط بحث سر اینه که ببینیم درست بوده یا نه ؟
ممنوعیت بازدید برادرها و خواهرها از قسمت یکدیگر خیلی برای بچه های کانون مهم نیست - همانطور هم که اکثر ما خیلی انگیزه ای برای بازدید از قسمت خواهرها را نداشتیم - اما مسلما برای مردم و جوان های غیرکانونی کار جالبی نبود و می تونست تاثیر منفی داشته باشه تا مثبت. بنده از علل تصمیم ممنوعیت بی اطلاعم ولی قدر مسلم کم ظرفیتی یا توجیه نبودن افرادی در قسمت خواهرها - بیشتر - یا برادرها می توانسته باعث شود که این تصمیم گرفته بشه .
البته همانطور هم که جناب همراه اشاره کردند جدایی قسمت خواهر وبرادرها در کانون یکی از مهمترین علل سرپا ماندن این تشکل است .
نمایشگاه ده ساله کانون نکات مهمتری داره که بهتره درباره اونها صحبت بشه . فعلا ..
سلام، بله جدایی فعالیت های خواهران و برادران خیلی توی سرپاموندن فعالیت ها موثره و به شخصه تشکل مذهبی رو سراغ دارم توی دانشگاه که سر همین مساله ضربه خورد... مسئله مهم اینه که اینجور نمایشگاه زدن ها که دلیل عمدش هم می تونه جذب جوانان دیگر شهر باشه، جوری باید برگذار بشه که این اقدامات رو برداشت به تعصب نکنند، بلکه درک کنند به منظور سالم موندن فضا این امر صورت می گیره، که به خوش فکری مسئولین نمایشگاه و راهکار دادن برای جلوگیری از این سوء ظن بر می گرده.
همه ميدونيم كه راز بقاي هر مجموعه ي فرهنگي رعايت همين ريزه كاري هاي معنوي و رعايت تقواست . اما ...
اگر نمايشگاه از روز اول جدا بود ، قضبه خيلي قابل هضم تر بود اما موقعي كه بعد از دو روز نمايشگاه يهو جدا ميشه به اين معني هست كه اين وسط حتماً يه اتفاقي افتاده . براي ما از لحاظ شرعي صحيح نيست كه بدونيم اين وسط كي و از چه طرفي خطا صورت گرفته ، پس كش دادن اين قضيه هم يه جورايي جالب نيست . بگذريم . كار كه ميخوات از فضاي حسينيه بزرگ تر بشه و از جنبه هاي هيئتي به تيپ هاي تالاري و نمايشگاهي كشيده بشه قاعدتا همچين مشكلاتي رو داره . نه اينكه مخصوص كانون باشه . من توي جريان هر كار غير حسينيه اي و غير مسجدي كه بودم و قرار بوده خارج از فضاي تقسيم شده ي خواهران و برادران كار انجام بشه ، اين قضيه بوده و مطمئنم توي بهترين مجموعه هاي فرهنگي هم اين حساسيت هاي دختر و پسري وجود داره و خواهد داشت . مخصوصا كه همه توي سن پايين و جوون هستن .
›به نظر حقير يه مجموعه فرهنگي خوب اون مجموعه اي هست كه صورت مسئله رو پاك نكنه بلكه راهي براي جواب مسئله پيدا كنه ( تكبيــــــــر ! )
فكر كنم تصميم كانون توي اون شرايط پاك كردن صورت مسئله اي بود كه خيلي خيلي راحت ميشد حلش كرد .
کم ظرفیتی؟ یعنی چی؟ مگه چی میشد حالا؟ ملت سرشونو مینداختن پایین می رفتن بازدید می کردن میومدن! به غیر از دو روز افتتاحیه و اختتامیه، بقیه روزا انقدر شلوغ نبود که حالا بگیم برخورد آنچنانی پیش می اومده و غیره. حتی روز دوشنبه ، ما که رفتیم اونور، انقدر خلوت بود که حتی مسئولین غرفه ها هم تو غرفه شون نبودن!!!!!!!!!! خب با این وصف، جدا کردن یعنی چی؟ حالا منظور این نیست که اون ور حلوا خیرات می کردن یا آش دهن سوزی بوده، ولی خب همین مسئله ی حساس شدن و... بود که توی ذوق می زد. بعدشم این که گفته بودن با محارمشون بیان خیلی دیگه مسخره و بی معنی بود. خب می گفتن نمیشه! نیاین! دیگه با محارمش چی بود. اصلاً خوشم نیومد. وییییییییییییییششششششششششش.
سلام به نظر من از اول نباید یه سالن میدادند دست برادرا یکی دست خواهرا یعنی غرفه ها قاطی بود شاید در دید اول بگید نه و فلان ولی یه کم فکر کنیم میبینیم همین جدا کردن رفت امد ها رو سخت تر میکنه مثلا تو موقع های خلوت ادم جدی روش نمیشه بره تو محیطی که همش آقایون هستند ....مثلا من خودم با دوستم اومدیم بریم دوتا از برادرا داشتن کشتی میگرفتن خیلی زشت شد بنده خداها تا مارو دیدن جمع کردن ولی خب اگه محیط جدا نبود اونام همچی کاری نمیکردند بعد هم که وارد شدیم بسکه جو برادرا بود اصلن رومون نمیشد بریم غرفه هارو ببینیم سریع اومدیم بیرون ...البته فکر میکنم این به قولن فیلتر شدن بیشتر به ضرر آقایون بود . چون قسمت خواهرا واقعا هم زیبا تر و هم مفید تر بود ......و خیلی از دیدنش محروم شدن .... کلن به نظرم کار جالبی نبود که ممنون کردند ...... دفتر نمایشگاه رو هم چند صفحه شو که خوندم از هر 5 تا نظری 3تاش همین بود که چرا نذاشتید بریم اونور .
گفتند از او چیزی نمانده جز ......راه ناتمام
Edited by - آسمون on سه شنبه 30 بهمن 1386 15:42:08
سلام . الحمدلله چقدر تنوع نظرات وجود داره خیلی قابل استفاده بود . فقط ذکر دو نکته رو در ادامه حرفای خودم و دوستان لازم دیدم :
1- در مورد اینکه نمایشگاه از روز دوم این تصمیم در موردش گرفته شد و اینکار خیلی جنبه خوبی نداشت کاملا موافقم ؛ اصلا این تصمیمات باید قبل از نمایشگاه گرفته میشه ، به نظر میاد با توجه به هدف کانون و این نمایشگاه هیچ لزومی نداشت این اتفاقا بیفته و جدا بودن کار خیلی بهتر و متناسب تر با هدف بود .
در این زمینه میشد راحت کارایی کرد که این رو به حساب تعصب و این حرفها نذارن و حساسیتم ایجاد نکنه ، اینا به درد نمایشگاههای آینده میخوره ؛ یا اینکه کلا مثل نمایشگاههای دیگه که کاملا هم حتی در شیراز وجود داره ویژه بانوان و آقایون میزدن و کارهای هر دو گروه برادرا و خواهرا هم اونجا نمایش می دادن در دو جای مختلف دیگه این مشکلم پیش نمیومد و تو تبلیغاتم ذکر میشد و اتفاقا با مرامنامه کانون هم کاملا هماهنگ بود
یا اینکه نمایشگاه رو یکی میکردن 5 روز اول خواهرا و 5 روز دوم برادرا یا بالعکس و افتتاحیه و اختتامیه رو با هم میگرفتن که فکر نکنم اینم خیلی کار عجیبی بود .
کانون یه هدف خاصی داره و یه برنامه مشخص که در اونم بر جدایی کامل خواهرا و برادرا تاکید داره پس در برنامه هاش هم باید نشون داده بشه و این نمایشگاه هم نمایش دستاورد و عملکرد کانون بود نه نمایش خواهرایی که کار کردن و یا برادرا که جدا نبودن لازمه اون باشه .
2- یه نکته ای رو جناب عطر سیب فرمودن که این پاک کردن صورت مسئله بود ولی به نظرمیاد این حل مسئله بود ولی خیلی بی سلیقگی توش بود چون از قبل باید یه برنامه ریزی میشد و تصمیم به جدایی می گرفتن . حل مسئله رابطه دختر و پسر و نامحرم به کلی با بالا بردن تقوا و حذف ارتباطهای غیر ضروری ، عمدتا صورت میگیره پس این به نوعی حل مسئله بود ولی متاسفانه نباید در چنین وقتی و به این شکل صورت می گرفت .
متاسفانه از مذاکرات قبل از نمایشگاه فقط تا حدودی خبر دارم برا همین نمی دونم چرا آخر قرار شده چنین اتفاقی بیفته و چرا بهتر از این عمل نشده ؛ ولی در خود نمایشگاه دیدم کسایی که حتی بعضا قبلا مخالفم بودن با این کار ؛ یه گلایه هایی می کردن که کاملا به جا بود .
ببخشید قصدم نبود این موضوع رو بزرگ کنم ولی به نظرم این نکات خیلی توی کار تاثیر داره و چون تو دانشگاه به عینه دیدم که چقدر این موضوع باعث ضربه خوردن تشکلها شده خواستم یه جوری اهمیتش رو برسونم ، البته الحمدلله اینجا همه خیلی بالاتر و کاملتر از من میدونن . موفق باشین .