.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. - سوال قرانی

Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

همه تالارها
 تالار گفتمان مذهب و فلسفه
 قرآن بهار دلها
 سوال قرانی
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
نويسنده Previous Topic موضوع  Next Topic  

ياران
Junior Member

Iran
490 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 10 شهريور 1388 :  12:06:45  Show Profile  Visit ياران's Homepage  Reply with Quote
با سلام
من یک سوال دارم وهرکس میدونه کمک کنه.

بعضی سوال می کنند که چه ربطی میان ایه 86 سوره هود وامام مهدی وجود دارد؟
البته جواب قرانی لازم است نه باحدیث وروایت.

-------------------------
ديريست تا براه غمت رو نهاده ايم
روي ورياي خلق به يك سو نهاده ايم

ياران
Junior Member

Iran
490 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 12 شهريور 1388 :  10:20:51  Show Profile  Visit ياران's Homepage  Reply with Quote
بسمه تعالی
قران دانان که جواب ندادند.
از سایت جناب انصاریان پرسیدم.
باسمه‌تعالي
قال رسول‌الله(ص): «عَلِیٌّ (ع) خَیرُ البَشَرِ مَن اَبی فَقَد کَفَرَ؛
علی (ع) بهترین انسانهاست، هر که نپذیرد کافر است»
اثبات الهداة 2/171
با تشكر از تماس شما
هر موجود نافع كه از طرف خداوند براي بشر باقي مانده و مايه خير و سعادت او گردد ، بقيه الله محسوب مي شود . تمام پيامبران الهي و پيشوايان بزرگ بقيه الله اند . و نيز سربازان مبارزي كه پس از پيروزي از ميدان جنگ باز مي گردد آنها نيز بقيه الله اند
و از آنجا كه مهدي موعود (عج) آخرين پيشواي و بزرگترين رهبر انقلابي پس از قيام پيامبر اسلام (ص) است يكي از روشنترين مصاديق بقيه الله مي باشد و از همه به اين لقب شايسته تر است ، بخصوص كه تنها باقيمانده بعداز پيامبران و امامان است .

دفتر استاد حسين انصاريان

-------------------------
ديريست تا براه غمت رو نهاده ايم
روي ورياي خلق به يك سو نهاده ايم

Go to Top of Page

fatemeh_2009
Starting Member

Iraq
36 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 18 آذر 1388 :  20:01:07  Show Profile  Reply with Quote
سلام دوستان من هم يك سوال دارم ميشه لطف كنيد و اگر مي تونيد جواب بديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كدام آيه هاي قرآن در مورد شهيدان است ؟؟؟

البته به غير از ولا تحسبن الذين قتلو ا.....

يا زهرا(س)
Go to Top of Page

نوح
Advanced Member

Iran
2004 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 18 آذر 1388 :  21:19:16  Show Profile  Visit نوح's Homepage  Send نوح a Yahoo! Message  Reply with Quote
بخشید منظورتون رو واضح تر بگید شاید بتونم کمکتون کنم

در صورت درج خبر مسئولیت اخروی اشتباه بودن خبر و برداشت شما با من نیست دنبال خبر رو خودتون بگیرید .من فقط نقل قول می کنم

بهشت اگر به شفاعت رسد نخواهم رفت/به زور گریه و طاعت رسد نخواهم رفت
بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده ست/شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده ست

www.atre-baroon.blogfa.com
Go to Top of Page

نوح
Advanced Member

Iran
2004 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 18 آذر 1388 :  22:16:44  Show Profile  Visit نوح's Homepage  Send نوح a Yahoo! Message  Reply with Quote
نمی دونم تعریف شهید رو می دونید یا نه ؟
شهید به کسی می گویند که بواسطه مقام و جایگاه عظیمی که پیدا می کند روز قیامت به عنوان شاهد بر اعمال مردم حاضر می شود
یا به کسی شهید می گویند که در راه خدا کشته شود
همچنین:كشته شدگان در راه خدا را از آن جهت شهید گویند كه فرشتگان رحمت بر مشهد او حاضر مى‏شوند. بعضى دیگر گفته‏اند: زیرا خداوند متعال و فرشتگان بر رستگارى او گواهى مى‏دهند.
کما اینکه در مورد پیامبر خداوند می فرماید : انا ارسلناک شاهدا ومبشرا و نذیرا (فتح 8) می بینید که این مقام پیامبر است (مقام شاهد) خوب معلومه جایگاه شهدا کجاست؟کسی هم صفت پیامبر بشه.
من قبلا ایات رو دسته بندی کردم چند تاشو که پیدا کردم براتون می ذارم اما خوب ممکنه بازم باشه که من متوجه نشدم یا هنوز بهش نرسیدم:

207-بقره

وَ مِنَ النَّاسِ مَن يَشرِى نَفْسهُ ابْتِغَاءَ مَرْضاتِ اللَّهِ وَ اللَّهُ رَءُوف بِالْعِبَادِ
و بعضى ديگرند كه جان خود را در برابر خوشنودى هاى خدا مى فروشند و خدا نسبت به بندگان رؤ وف است

157 -ال عمران

وَلَئِن قُتِلْتُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَوْ مُتُّمْ لَمَغْفِرَةٌ مِّنَ اللّهِ وَرَحْمَةٌ خَيْرٌ مِّمَّا يَجْمَعُون

اگر در راه خدا کشته شويد يا بميريد ، آمرزش و رحمت خدا از آنچه در اين جهان گرد می آوريد بهتر است

169تا171 ال عمران

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللهِ اَمواتاً بَل اَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقُونَ**فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللّهُ مِن فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُواْ بِهِم مِّنْ خَلْفِهِمْ أَلاَّ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ**يَسْتَبْشِرُونَ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللّهِ وَفَضْلٍ وَأَنَّ اللّهَ لاَ يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِين

کسانی را که در راه خدا کشته شده اند مرده مپندار ، بلکه زنده اند و نزدپروردگارشان به ايشان روزی می دهند**از فضيلتی که خدا نصيبشان کرده است شادمانند و به آنها که در پی شان هستند و هنوز به آنها نپيوسته اند بشارت می دهند که بيمی بر آنها نيست و اندوهگين نشوند**آنان را مژده نعمت و فضل خدا می دهند و خدا پاداش مؤمنان را تباه ، نمی کند

41 نسا

فَكَيْفَ إِذَا جِئْنَا مِن كُلِّ أمَّةٍ بِشَهِيدٍ وَجِئْنَا بِكَ عَلَى هَـؤُلاء شَهِيدًا

چگونه خواهد بود انروز که از هز امتی گواهی بیاوریم و تو را بر این امت به گواهی فرا خوانیم

69 نسآ

وَمَن يُطِعِ اللّهَ وَالرَّسُولَ فَأُوْلَـئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللّهُ عَلَيْهِم مِّنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقِينَ وَالشُّهَدَاء وَالصَّالِحِينَ وَحَسُنَ أُولَـئِكَ رَفِيقًا

و هر که از خدا و پيامبرش اطاعت کند ، همراه با کسانی خواهد بود که خدا، انعامشان داده است ، چون انبيا و صديقان و شهيدان و صالحان اينان چه نيکو رفيقانند

74 نسا

فَلْيُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يَشْرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالآخِرَةِ وَمَن يُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَيُقْتَلْ أَو يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا

پس آنان که زندگی دنيا را داده اند و آخرت را خريده اند بايد که در راه خدا بجنگند و هر که در راه خدا بجنگد ، چه کشته شود چه پيروز گردد ،مزدی بزرگ به او خواهيم داد

محمد-4

فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاء اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ

چون با کافران رو به رو شديد ، گردنشان را بزنيد و چون آنها را سخت فرو گرفتيد ، اسيرشان کنيد و سخت ببنديد آنگاه يا به منت آزاد کنيد يابه فديه تا آنگاه که جنگ به پايان آيد و اين است حکم خدا و اگرخدا می خواست ، از آنان انتقام می گرفت ، ولی خواست تا شما را به يکديگر بيازمايد و آنان که در راه خدا کشته شده اند اعمالشان را باطل نمی کند

ق-21

وَجَاءتْ كُلُّ نَفْسٍ مَّعَهَا سَائِقٌ وَشَهِيدٌ

حدید-19

وَالَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرُسُلِهِ أُوْلَئِكَ هُمُ الصِّدِّيقُونَ وَالشُّهَدَاء عِندَ رَبِّهِمْ لَهُمْ أَجْرُهُمْ وَنُورُهُمْ وَالَّذِينَ كَفَرُوا وَكَذَّبُوا بِآيَاتِنَا أُوْلَئِكَ أَصْحَابُ الْجَحِيم

کسانی که به خدا و پيامبرانش ايمان آورده اند ، راستگويان و، راستکارانند و شهيدان در نزد پروردگارشان هستند صاحب پاداش و نور خويشند وآنها که کافرند و آيات ما را تکذيب می کنند ، در جهنمند

حج-78

وَجَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ هُوَ اجْتَبَاكُمْ وَمَا جَعَلَ عَلَيْكُمْ فِي الدِّينِ مِنْ حَرَجٍ مِّلَّةَ أَبِيكُمْ إِبْرَاهِيمَ هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمينَ مِن قَبْلُ وَفِي هَذَا لِيَكُونَ الرَّسُولُ شَهِيدًا عَلَيْكُمْ وَتَكُونُوا شُهَدَاء عَلَى النَّاسِ فَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ وَاعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلَاكُمْ فَنِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيرُ

در راه خداوند چنان که بايد جهاد کنيد او شما را برگزيد و برايتان در، دين هيچ تنگنايی پديد نياورد کيش پدرتان ابراهيم است او پيش ازاين شما را مسلمان ناميد تا اين پيامبر بر شما گواه باشد و شما بر ديگرمردم گواه باشيد پس نماز بگزاريد و زکات بدهيد و به خدا توسل جوييد اوست مولای شما چه مولايی نيکو و چه ياوری نيکو
هر کسی می آيد و با او کسی است که می راندش و کسی است که برايش شهادت می دهد

بقره -154

وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبيلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاء وَلَكِن لاَّ تَشْعُرُونَ

آنان را که در راه خدا کشته می شوند ، مرده مخوانيد آنها زنده اند و، شما در نمی يابيد

ال عمران -157

وَلَئِن قُتِلْتُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَوْ مُتُّمْ لَمَغْفِرَةٌ مِّنَ اللّهِ وَرَحْمَةٌ خَيْرٌ مِّمَّا يَجْمَعُونَ

اگر در راه خدا کشته شويد يا بميريد ، آمرزش و رحمت خدا از آنچه در اين جهان گرد می آوريد بهتر است

ال عمران 195

َجَابَ لَهُمْ رَبُّهُمْ أَنِّي لاَ أُضِيعُ عَمَلَ عَامِلٍ مِّنكُم مِّن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَى بَعْضُكُم مِّن بَعْضٍ فَالَّذِينَ هَاجَرُواْ وَأُخْرِجُواْ مِن دِيَارِهِمْ وَأُوذُواْ فِي سَبِيلِي وَقَاتَلُواْ وَقُتِلُواْ لأُكَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلأُدْخِلَنَّهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الأَنْهَارُ ثَوَابًا مِّن عِندِ اللّهِ وَاللّهُ عِندَهُ حُسْنُ الثَّوَابِ

پروردگارشان دعايشان را اجابت فرمود که : من کار هيچ مزدوری را از شما،، چه زن و چه مرد همه از يکديگريد ناچيز نمی سازم پس گناهان کسانی راکه مهاجرت کرده اند و از خانه هايشان رانده شده اند و در راه من آزار ديده اند و جنگيده اند و کشته شده اند ، می زدايم و آنان را در بهشتهايی که در آن نهرها جاری است داخل می کنم اين پاداشی است از جانب خدا و پاداش نيکو نزد خداست

یادتون نره اگه شهید شدید منو هم شفاعت کنید. ویادتون هم باشه شهادت فقط در جنگ نیست
همونطور که بالا هم خوندید قران ذکر کرده فی سبیل الله:
وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللهِ اَمواتاً بَل اَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقُونَ
یعنی در راه خدا .پس در هر راهی که راه خدا باشه :کشته شدن =شهادت
در صورت درج خبر مسئولیت اخروی اشتباه بودن خبر و برداشت شما با من نیست دنبال خبر رو خودتون بگیرید .من فقط نقل قول می کنم

Edited by - نوح on چهارشنبه 18 آذر 1388 22:46:29
Go to Top of Page

نوح
Advanced Member

Iran
2004 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 18 آذر 1388 :  22:28:01  Show Profile  Visit نوح's Homepage  Send نوح a Yahoo! Message  Reply with Quote

منم می خوام
اللهم ارزقنا توفیق شهاده فی الرکاب امام زماننا

Edited by - نوح on شنبه 21 آذر 1388 12:51:07
Go to Top of Page

نوح
Advanced Member

Iran
2004 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  12:12:03  Show Profile  Visit نوح's Homepage  Send نوح a Yahoo! Message  Reply with Quote
سلام.یه زحمت برای حافظان دارم.
من برای تاپیک انظر کیف نصرف الایات احتیاج به 30 ،40 تا حالا نه اینقدر ولی حداقل 20 تا ایه مناسب با عکس هام دارم کسی هست بتونه کمکم کنه؟دوستان هر کس ایه متناسبی برای این پست تاپیک "انظر کیف نصرف الایات " داره حتما همین جا برام بذارم با ترجمه لطفا(ایکون رو سیاهی)

اینم ادرس تاپیک انظر کیف نصرف الایات
http://forum.rahpouyan.com/topic.asp?TOPIC_ID=9923&whichpage=4

شهادت راز هستی ست وتا دیده ها کم سوست همواره راز خواهد ماند

بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده ست/شهیداگر نتوان شد بهشت بیهوده ست
Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  12:37:42  Show Profile  Reply with Quote
سلام
در کشف الایات این لغت ها رو سرچ کنید:
"من الابل اثنین".... "من البقر اثنین"...تذروه الریاح" ..." مختلفا الوانه" ..." غرابیب سود"..." فیبسطه فی السما کیف یشا" ..."لا الشمس ینبغی لها ان ترک القمر" ... " کل فی فلک یسبحون"...." والطیر صافات"..."اتو علی وادی النمل قال نمله" ...." قال مالی لا اری الهد الهد"...."النجم اذا هوی"...."یوم تاتی السما بدخان"...." واسما بنیناها باید وانا لموسعون"...."ولسلیمان الریح"..." هوالذی یسیرکم فی الفلک"...." فتصبح الارض مخضره" ...." لاذلول تثیر الارض ولا تسقی الحرث"..."ایود احدکم ان تکون له جنه من نخیل و اعناب و له من کل ثمرات فاصابه الکبر "...."هو الذی جعل لکم الارض مهدا و سلک لکم فیها سبل"...."بغیر عمد ترونها"...

اسمم پرنده ...شعارم پرواز...رسم وراهم پروازه
Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  12:44:03  Show Profile  Reply with Quote
"خلق الانسان من صلصال کالفخار" ..."سوره الرحمن کلا"...." تصریف الریاح" ..."اختلاف الیل والنهار"..." والله خلق کل دابه من ما فمنهم من یمشی علی بطنه ...." ...." فاما الزبد فیذهب جفا و اما ما ینفع الناس فیمکث فی الارض"... "‌ یسبح الرعد بحمده و الملائکه من خیفته".... " الله لا یستحیی ان یضرب مثلا ما بعوضه..."

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  12:48:14  Show Profile  Reply with Quote
" من نطفه ثم من مضغه ثم من علقه مخلقه و غیر مخلقه" " ثم نخرجکم طفلا ثم لتبلغوا اشدکم" " منکم من یتوفی " ...." منکم من یرد الی ارزل العمر لکی لا یعلم بعد علم شیئا" ..." والله فضل بعضکم علی بعض فی الرزق....." فتری الارض هامده"...." ام له البنات و لکم البنون؟"...." ام خلقنا الملائکه اناثا وهم شاهدون" "سوره عبس"

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  12:56:27  Show Profile  Reply with Quote
"فتخطفه الطیر" " کانما یصعد فی السما" "جعل لکم الارض قرارا و السما بنا" "یهدیکم فی ظلمات البر و البحر" "یبد الخلق ثم یعیده" "اموات غیر احیا ولایشعرون ایان یبعثون" "یحیی العظام و هی رمیم" "مثل نوره کمشکوه" " شجره مبارکه زیتونه" " تین و زیتون" " طور سینین" "کسونا العظام لحما" " نفخت فیه من روحی" "ثم انکم بعد ذلک لمیتون" "الجوار الکنث"‌"الجوار المنشات فی البحر"

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  12:57:18  Show Profile  Reply with Quote
من فعلا برم دنبال پروازم بعدا اگه یادم بمونه میام اینجا..

Go to Top of Page

نوح
Advanced Member

Iran
2004 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  13:00:41  Show Profile  Visit نوح's Homepage  Send نوح a Yahoo! Message  Reply with Quote
دسستتون درد نکنه .اما فقط برای پست شگفتی های زیر دریا می خوام.فکر کنم شما زحمت کشیدید برای همه پس ت ها در نظر گرفتید.
ایاتی متناسب با موجودات دریایی و قدرت خدواند در افرینش

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  13:10:26  Show Profile  Reply with Quote
و الی الابل کیف خلقت !!!! اینم بود یادم رفت. شگفتا از شتر!!! عکسش را بگذارید

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  13:14:26  Show Profile  Reply with Quote
"احل لکم صید البحر و طعامه متاعا لکم..."..." فالتقمه الحوت"=نهنگ

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  13:17:48  Show Profile  Reply with Quote
"شجره من یقتین" = کدو

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  13:18:38  Show Profile  Reply with Quote
قل لو کان البحر مدادا لکلمات ربی

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  13:20:36  Show Profile  Reply with Quote
خیلی هست دیگه بقیش بعدا... از پرواز جاموندم...
بحر و ما و صید و دابه و ....

Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 :  13:21:47  Show Profile  Reply with Quote
اینم مال کف روی سیل " فاما الزبد فیذهب جفا"

Go to Top of Page

نوح
Advanced Member

Iran
2004 Posts

ارسال شده در:  جمعه 24 ارديبهشت 1389 :  17:38:28  Show Profile  Visit نوح's Homepage  Send نوح a Yahoo! Message  Reply with Quote
کاربر محترم "parandeh " این بالایی ها هیچکدوم به بحث بنده نمی خوره.من ایاتی می خوام که بیانگر قدرت خدا در افرینش باشه. یا ایاتی باشه که به عالم زیر اب اشاره داشته باشه .اگه اخرین پست تاپیک "انظر کیف نصرف الایات " (دنیای زیر اب)رو ببینید.وقیاس کنید با پست های قبلیش متوجه می شید چی می خوام.مثلا برای پست چهار فصل ایاتش رو بخونید همش متناسب با رستاخیز و... هست
دوستان دیگه نمی تونن کمک کنن؟

Go to Top of Page
  Previous Topic موضوع  Next Topic  
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
Jump To:
.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. © کانون فرهنگی رهپویان وصال 2002-2010 Go To Top Of Page
این صفحه در 1.02 ثانيه بارگذاري شد