.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. - چادري بشم؟؟؟

Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

همه تالارها
 علم و دانش
 انجمن طلاب
 چادري بشم؟؟؟
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
Previous Page
نويسنده Previous Topic موضوع  Next Topic
Page: of 4

f_bhk
New Member

58 Posts

ارسال شده در:  شنبه 28 شهريور 1388 :  11:57:07  Show Profile  Reply with Quote
سلام.منم با انعطاف موافقم اما مثل the only way معتقدم که این انعطاف رو میشه با عوض کردن نوع چادر به دست آورد.من سعی می کنم همیشه چادر بپوشم ولی چون خیلی وقتا نمی تونم خوب کنترلش کنم و برعکس حجابم بدتر می شه از چادر ملی استفاده می کنم.به نظرم هم حجاب چادر ملی کامله.فکر نمی کنم به اون حد که جناب کاظمی فرمودند لازم باشه که مثلا حدود شانه ها مشخص نباشه و زن در هاله ای از ابهام باشه.اصلا من با این نظر مخالفم چون طبق این تعریف حجاب باعث انزوای زن میشه در صورتی که من معتقدم حجاب باعث می شه که زن در عین حضور فعال در اجتماع،محافظت هم بشه.
در مورد شال در دانشگاه هم من فکر می کنم نوع پوشش ما در مهمونی با دانشگاه یا جاهای دیگه باید فرق کنه.برای شیک تر بودن در دانشگاه یا اینکه تماما سیاه نپوشیم،من خودم در دانشگاه از مقنعه رنگی استفاده میکنم که در عین رسمیت شاد هم هست

یک چشم من اندر غم دلدار گریست***** چشم دگرم حسود بود نگریست
چون روز وصال آمد او را بستم***** گفتم نگریستی نباید نگریست
Go to Top of Page

همراه
Advanced Member

Iran
8292 Posts

ارسال شده در:  شنبه 28 شهريور 1388 :  14:02:35  Show Profile  Reply with Quote
سلام . این از اون بحثا هست که از یه 10 سال پیش یادمه سر حجاب صورت میگرفت؛اخرش هم درست به نتیجه نمیرسید چون خیلی ابعاد مختلف داره که به نظر یه عده قابل اهمیت هست به نظر یه عده نه؛مثلا سر همین قضیه پوشیدن روسری و شال و ومقنعه و یا مانتو و لباس رنگی زیر چادر البته در صورت دیدن نامحرم هر کسی بر طبق نظر خودش حکم میکنه و چون در حجاب موضوع نامحرم بسیار مهم هست و عدم تحریک و جلب توجه نامحرم مورد توجه هست باید دقت بیشتری کرد که مخصوصا در بین دخترها که هنوز ازدواج نکردن این مسئله خیلی مورد پذیرش واقع نمیشه؛امیدوارم این بحث به نتیجه برسه.
Go to Top of Page

admin
مسئول تالار

8916 Posts

ارسال شده در:  شنبه 28 شهريور 1388 :  14:23:05  Show Profile  Visit admin's Homepage  Reply with Quote
یافتاح
سلام
quote:
.فکر نمی کنم به اون حد که جناب کاظمی فرمودند لازم باشه که مثلا حدود شانه ها مشخص نباشه و زن در هاله ای از ابهام باشه.اصلا من با این نظر مخالفم چون طبق این تعریف حجاب باعث انزوای زن میشه در صورتی که من معتقدم حجاب باعث می شه که زن در عین حضور فعال در اجتماع،محافظت هم بشه

یعنی پوشیدگی بیشترمثلا با چاد رمعمولی که شانه ها خیلی مشخص نیست باعث میشه ادم نتونه در جامعه حضور فعال داشته باشه؟(حالا شاید در مورد افرادی که با چادر ملی بهتر میتونند خودشون رو حفظ کنند مسئله پوشش بیشتر سخت باشه)
یه نفرو میشناختم با روبنده تاجر هم بود و شدیدا در جامعه فعال بود
پوشیدگی بیشتر مانع حضور فعال نیست بعدهم حتما هر نوع فعالیتی که ،لازم نیست خانمها مجبور به این باشند از عفت و حیا و حجابشون کم کنند و به اون فعالیت بپردازند هرچیزی در جا و اندازه خودش بهتر به نظر میرسه

در مورد دانشگاه و بقیه جا ها هم فکر میکنم نظرات جناب کاظمی خیلی مفید بود چون ما فقط بین خودمون رو نیگاه میکنیم و دقت به اقایون نداریم شاید بیشتر مواظب بودن منافاتی با تمیز و خوب پوشش داشتن نداشته باشه
مسلما هرجوری خانمهای دیگه بیشتر از ما خوششون بیاد ممکنه برادرا روهم اذیت کنه حالا اون حد وسطش اقلا باشه نه سیخ بسوزه نه کباب

یامهدی
مولای مهربان غزلهای من سلام.سمت زلال اشک من ، اقای من سلام .ما بی حضور سبز تو اینجا غریبه ایم.دستی سری تکان بده اقای من سلام

اقْتَرَبَ لِلنَّاسِ حِسَابُهُمْ وَهُمْ فِي غَفْلَةٍ مَّعْرِضُونَ
حساب مردم نزديك شده است ، در حالي كه آنان در بي خبري ،روي گردانند!

یااباصالح ارشدنا الی الطریق یرحمکم الله

Go to Top of Page

پرشکسته
Junior Member

Iran
407 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 30 شهريور 1388 :  17:51:58  Show Profile  Reply with Quote
edited by myself......
felan

Edited by - پرشکسته on سه شنبه 31 شهريور 1388 10:04:07
Go to Top of Page

ha_sin_ya_noon
New Member

75 Posts

ارسال شده در:  دوشنبه 30 شهريور 1388 :  18:32:58  Show Profile  Reply with Quote
salam hamegi khoobid?
vali bala berid pain biayd hejab va efafe chadore sadeye khodemoon kheili behtare vali hame k majboor nistan az aval uno bepooshan aval meli bepooshan bad k aadat kardan un chadoro bepooshan
Go to Top of Page

iman_rastegar2006
Junior Member

Iran
420 Posts

ارسال شده در:  يکشنبه 16 اسفند 1388 :  13:09:04  Show Profile  Reply with Quote
سلام
یک موضوعی هم هست که عفاف و پوشش توی شهرها و مناطق حغرافیای فرق میکنه
مثلا نوع حجاب در شمال کشور با جنوب تفاوت داره
ولی اینکه بخوایم یک نوع حجاب رو برای همه زنهای ایران لحاظ کرد
باید فرهنگ سازی بشه
Go to Top of Page

شیعه الزهرا
Starting Member

33 Posts

ارسال شده در:  پنجشنبه 6 خرداد 1389 :  16:06:40  Show Profile  Reply with Quote
سلام
من از جواب بعضی ها که میگن باید تو چادر سر کردتن انعطاف داشت تعجب میکنم!!!
این چادر به خاطر خدا رو سرمونه.حالا دیگران می خواند بخندند یا انرژی منفی بدند.
خانم عزیز من هم مثه شما تو دانشگاه بعد4 ترم چادری شدم.بعضی خندیدند و هزار حرف زدند.
اما هرکاری به خاطر خدا لذتی داره که همتا نداره.

بشت ابر خودبینی های ما, امام زمان نشسته است.
Go to Top of Page

iman_rastegar2006
Junior Member

Iran
420 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 خرداد 1389 :  02:43:33  Show Profile  Reply with Quote
به نام خدا
سلام
از همت و اراده دینی شما تشکر میکنم
واقعا باعث افتخاره هست که دختران مسلمان کشورم ایران چنین اعتقادات ناب دارند
متاسفانه به جای تثبیت و احیای حجاب
عده ای سعی دارند که یک حجاب مصنوعی در جامعه ایجاد کنند
نه دوستان
ملاک حجاب اسلامی و پذیرش آن خوش آمدن یا نیامدن عده ای نیست
شاید اصلا عده ای بخواند بی حجاب باشند آن را ترویج بدهند
تکلیف چیست
Go to Top of Page

Parandeh
New Member

54 Posts

ارسال شده در:  جمعه 7 خرداد 1389 :  06:47:48  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by پرشکسته

edited by myself......
felan

Hello
what happened to your wings?

اسمم پرنده ...شعارم پرواز...رسم وراهم پروازه
Go to Top of Page

حبــه‌ی انگـور
Advanced Member

Iran
6295 Posts

ارسال شده در:  جمعه 28 خرداد 1389 :  00:15:05  Show Profile  Reply with Quote
http://baygani-man.blogfa.com/post-88.aspx
Go to Top of Page

يه نسل سومي
Average Member

Iran
761 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 1 تير 1389 :  12:04:36  Show Profile  Visit يه نسل سومي's Homepage  Send يه نسل سومي a Yahoo! Message  Reply with Quote
جالب بود

سایت طلب وصل ***** وبلاگ نسل سومی***** روزنوشت *****
Go to Top of Page

hooshdar3
Junior Member

Iran
287 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 5 مرداد 1389 :  14:58:22  Show Profile  Visit hooshdar3's Homepage  Send hooshdar3 a Yahoo! Message  Reply with Quote
بنام خدا

با سلام.خیلی حوصله و وقت خواندن صفحات را ندارم.لیگن نظر خود را بیان میکنم

در حدیث است:«الایمان بضع و سببعون شعبة و شعبة منه الحیاء»ایمان 70 و چند شاخه دارد و شاخه ای از آن حیا است
نیز در خبر است.یکی از انصار برادر خود را به حیا ارشاد میکرد که رسول الله(ص) رد میشدند.فرمودند:«دعهُ الحیاء من الایمان»یعنی رهایش کن، حیا از ایمان است . خبر های دیگر هم هست.

اینها تکه پارچه هایی بیش نیستند.اگر آدمی حیا داشت،ایمان داشت، حجابش را رعایت میکند.خواه چادر باشد یا چیز دیگر.

وضعی که در جامعه شاهدیم بخاطر ضعف ایمان عمومی است نه بخاطر اندازه پارچه هایی که بر سر زن است.یک پله بالاتر را ببینیم.ای کاش از اول "یا روسری یا تو سری" نمیگفتند

----------------------
یا محسن............بحق
محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی
Go to Top of Page

The Only Way
Junior Member

Iran
126 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 5 مرداد 1389 :  15:50:36  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hooshdar3

بنام خدا

در حدیث است:«الایمان بضع و سببعون شعبة و شعبة منه الحیاء»ایمان 70 و چند شاخه دارد و شاخه ای از آن حیا است
نیز در خبر است.یکی از انصار برادر خود را به حیا ارشاد میکرد که رسول الله(ص) رد میشدند.فرمودند:«دعهُ الحیاء من الایمان»یعنی رهایش کن، حیا از ایمان است . خبر های دیگر هم هست.

اینها تکه پارچه هایی بیش نیستند.اگر آدمی حیا داشت،ایمان داشت، حجابش را رعایت میکند.خواه چادر باشد یا چیز دیگر.

وضعی که در جامعه شاهدیم بخاطر ضعف ایمان عمومی است نه بخاطر اندازه پارچه هایی که بر سر زن است.یک پله بالاتر را ببینیم.ای کاش از اول "یا روسری یا تو سری" نمیگفتند

----------------------
یا محسن............بحق

عجب....!!!!
ادم واقعا می مونه از نظرا ت بعضیا....
واقعا که ....

اللهم عجل لولیک الفرج ...
Go to Top of Page

يه نسل سومي
Average Member

Iran
761 Posts

ارسال شده در:  سه شنبه 5 مرداد 1389 :  22:36:08  Show Profile  Visit يه نسل سومي's Homepage  Send يه نسل سومي a Yahoo! Message  Reply with Quote
اتفاقا نظر قابل تاملی بود

سایت طلب وصل ***** وبلاگ نسل سومی***** روزنوشت *****
Go to Top of Page

hooshdar3
Junior Member

Iran
287 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 6 مرداد 1389 :  13:45:37  Show Profile  Visit hooshdar3's Homepage  Send hooshdar3 a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Only Wayبنام خدا

quote:
Originally posted by hooshdar3

بنام خدا

----------------------
یا محسن............بحق

عجب....!!!!
ادم واقعا می مونه از نظرا ت بعضیا....
واقعا که ....

اللهم عجل لولیک الفرج ...

لطفاً توضیح بیشتر

----------------------
یا محسن............بحق
Go to Top of Page

پرشکسته
Junior Member

Iran
407 Posts

ارسال شده در:  شنبه 9 مرداد 1389 :  11:49:22  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Parandeh

quote:
Originally posted by پرشکسته

edited by myself......
felan

Hello
what happened to your wings?

اسمم پرنده ...شعارم پرواز...رسم وراهم پروازه

سلام

همه ی پرنده ها که مثل شما حرفه ای نیستن
Go to Top of Page

بی کس
Junior Member

177 Posts

ارسال شده در:  چهارشنبه 13 مرداد 1389 :  11:26:59  Show Profile  Reply with Quote
چادری شدن خوبه اما من خودم به خاطر اینکه چادر میپوشم تو دستو پتم گیر میکنه و زشت میشم نمیپوشم بجز دانشگاه و هیئت
ولی به چادریا تو هین میشه من دیدم
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic موضوع  Next Topic  
Previous Page
 موضوع جديد  ارسال پاسخ
 چاپ موضوع
Jump To:
.:: تالار گفتمان کانون فرهنگی رهپویان وصال ::. © کانون فرهنگی رهپویان وصال 2002-2010 Go To Top Of Page
این صفحه در 0.62 ثانيه بارگذاري شد