سلام.منم با انعطاف موافقم اما مثل the only way معتقدم که این انعطاف رو میشه با عوض کردن نوع چادر به دست آورد.من سعی می کنم همیشه چادر بپوشم ولی چون خیلی وقتا نمی تونم خوب کنترلش کنم و برعکس حجابم بدتر می شه از چادر ملی استفاده می کنم.به نظرم هم حجاب چادر ملی کامله.فکر نمی کنم به اون حد که جناب کاظمی فرمودند لازم باشه که مثلا حدود شانه ها مشخص نباشه و زن در هاله ای از ابهام باشه.اصلا من با این نظر مخالفم چون طبق این تعریف حجاب باعث انزوای زن میشه در صورتی که من معتقدم حجاب باعث می شه که زن در عین حضور فعال در اجتماع،محافظت هم بشه. در مورد شال در دانشگاه هم من فکر می کنم نوع پوشش ما در مهمونی با دانشگاه یا جاهای دیگه باید فرق کنه.برای شیک تر بودن در دانشگاه یا اینکه تماما سیاه نپوشیم،من خودم در دانشگاه از مقنعه رنگی استفاده میکنم که در عین رسمیت شاد هم هست
یک چشم من اندر غم دلدار گریست***** چشم دگرم حسود بود نگریست چون روز وصال آمد او را بستم***** گفتم نگریستی نباید نگریست
سلام . این از اون بحثا هست که از یه 10 سال پیش یادمه سر حجاب صورت میگرفت؛اخرش هم درست به نتیجه نمیرسید چون خیلی ابعاد مختلف داره که به نظر یه عده قابل اهمیت هست به نظر یه عده نه؛مثلا سر همین قضیه پوشیدن روسری و شال و ومقنعه و یا مانتو و لباس رنگی زیر چادر البته در صورت دیدن نامحرم هر کسی بر طبق نظر خودش حکم میکنه و چون در حجاب موضوع نامحرم بسیار مهم هست و عدم تحریک و جلب توجه نامحرم مورد توجه هست باید دقت بیشتری کرد که مخصوصا در بین دخترها که هنوز ازدواج نکردن این مسئله خیلی مورد پذیرش واقع نمیشه؛امیدوارم این بحث به نتیجه برسه.
quote:.فکر نمی کنم به اون حد که جناب کاظمی فرمودند لازم باشه که مثلا حدود شانه ها مشخص نباشه و زن در هاله ای از ابهام باشه.اصلا من با این نظر مخالفم چون طبق این تعریف حجاب باعث انزوای زن میشه در صورتی که من معتقدم حجاب باعث می شه که زن در عین حضور فعال در اجتماع،محافظت هم بشه
یعنی پوشیدگی بیشترمثلا با چاد رمعمولی که شانه ها خیلی مشخص نیست باعث میشه ادم نتونه در جامعه حضور فعال داشته باشه؟(حالا شاید در مورد افرادی که با چادر ملی بهتر میتونند خودشون رو حفظ کنند مسئله پوشش بیشتر سخت باشه) یه نفرو میشناختم با روبنده تاجر هم بود و شدیدا در جامعه فعال بود پوشیدگی بیشتر مانع حضور فعال نیست بعدهم حتما هر نوع فعالیتی که ،لازم نیست خانمها مجبور به این باشند از عفت و حیا و حجابشون کم کنند و به اون فعالیت بپردازند هرچیزی در جا و اندازه خودش بهتر به نظر میرسه
در مورد دانشگاه و بقیه جا ها هم فکر میکنم نظرات جناب کاظمی خیلی مفید بود چون ما فقط بین خودمون رو نیگاه میکنیم و دقت به اقایون نداریم شاید بیشتر مواظب بودن منافاتی با تمیز و خوب پوشش داشتن نداشته باشه مسلما هرجوری خانمهای دیگه بیشتر از ما خوششون بیاد ممکنه برادرا روهم اذیت کنه حالا اون حد وسطش اقلا باشه نه سیخ بسوزه نه کباب
salam hamegi khoobid? vali bala berid pain biayd hejab va efafe chadore sadeye khodemoon kheili behtare vali hame k majboor nistan az aval uno bepooshan aval meli bepooshan bad k aadat kardan un chadoro bepooshan
سلام یک موضوعی هم هست که عفاف و پوشش توی شهرها و مناطق حغرافیای فرق میکنه مثلا نوع حجاب در شمال کشور با جنوب تفاوت داره ولی اینکه بخوایم یک نوع حجاب رو برای همه زنهای ایران لحاظ کرد باید فرهنگ سازی بشه
سلام من از جواب بعضی ها که میگن باید تو چادر سر کردتن انعطاف داشت تعجب میکنم!!! این چادر به خاطر خدا رو سرمونه.حالا دیگران می خواند بخندند یا انرژی منفی بدند. خانم عزیز من هم مثه شما تو دانشگاه بعد4 ترم چادری شدم.بعضی خندیدند و هزار حرف زدند. اما هرکاری به خاطر خدا لذتی داره که همتا نداره.
به نام خدا سلام از همت و اراده دینی شما تشکر میکنم واقعا باعث افتخاره هست که دختران مسلمان کشورم ایران چنین اعتقادات ناب دارند متاسفانه به جای تثبیت و احیای حجاب عده ای سعی دارند که یک حجاب مصنوعی در جامعه ایجاد کنند نه دوستان ملاک حجاب اسلامی و پذیرش آن خوش آمدن یا نیامدن عده ای نیست شاید اصلا عده ای بخواند بی حجاب باشند آن را ترویج بدهند تکلیف چیست
با سلام.خیلی حوصله و وقت خواندن صفحات را ندارم.لیگن نظر خود را بیان میکنم
در حدیث است:«الایمان بضع و سببعون شعبة و شعبة منه الحیاء»ایمان 70 و چند شاخه دارد و شاخه ای از آن حیا است نیز در خبر است.یکی از انصار برادر خود را به حیا ارشاد میکرد که رسول الله(ص) رد میشدند.فرمودند:«دعهُ الحیاء من الایمان»یعنی رهایش کن، حیا از ایمان است . خبر های دیگر هم هست.
اینها تکه پارچه هایی بیش نیستند.اگر آدمی حیا داشت،ایمان داشت، حجابش را رعایت میکند.خواه چادر باشد یا چیز دیگر.
وضعی که در جامعه شاهدیم بخاطر ضعف ایمان عمومی است نه بخاطر اندازه پارچه هایی که بر سر زن است.یک پله بالاتر را ببینیم.ای کاش از اول "یا روسری یا تو سری" نمیگفتند
---------------------- یا محسن............بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی
در حدیث است:«الایمان بضع و سببعون شعبة و شعبة منه الحیاء»ایمان 70 و چند شاخه دارد و شاخه ای از آن حیا است نیز در خبر است.یکی از انصار برادر خود را به حیا ارشاد میکرد که رسول الله(ص) رد میشدند.فرمودند:«دعهُ الحیاء من الایمان»یعنی رهایش کن، حیا از ایمان است . خبر های دیگر هم هست.
اینها تکه پارچه هایی بیش نیستند.اگر آدمی حیا داشت،ایمان داشت، حجابش را رعایت میکند.خواه چادر باشد یا چیز دیگر.
وضعی که در جامعه شاهدیم بخاطر ضعف ایمان عمومی است نه بخاطر اندازه پارچه هایی که بر سر زن است.یک پله بالاتر را ببینیم.ای کاش از اول "یا روسری یا تو سری" نمیگفتند
---------------------- یا محسن............بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی
عجب....!!!! ادم واقعا می مونه از نظرا ت بعضیا.... واقعا که ....
عجب....!!!! ادم واقعا می مونه از نظرا ت بعضیا.... واقعا که ....
اللهم عجل لولیک الفرج ...
لطفاً توضیح بیشتر